lool yoruma bak
şerefisizmiş. şerefsiz dediğin kişi meclisteki en şerefli insanların başında geliyor. allah diyosun hala, sen bu ülkenin rejimini biliyomusun? ilk okul 4. sınıf konusu ben öğreteyim sana, laiklik. anlamı da din ve devlet işlerini birbirinden ayırmaktır. bu ülkenin dini yoktur, meclise girerken dini düşünceleri kapının dışında bırakır, dışarı çıkınca tekrar zihnine yerleştirirsin. kimin dininin ne olduğu pek önemli değil, ki kendine müslümanları da görüyoruz, ülke sürünürken gemicikler alan, askerlerimiz, nam-ı değer kellelerimiz doğuda ölürken oğluna çürük raporu çıkartan. ben o insanla aynı dinden olmam bir kere, olamam. o adam müslüman ise ben değilim. allahlarımız farklı çünkü. sözde dinine bağlı bir insan, ama ülkenin parasını yemeyi biliyor ne iş?
gelelim kılıçdaroğluna. annesi ermeni olabilir, alevi-sünni herşey olabilir, ama bu ülkedeki çoğu kişi gibi dini alet etmiyor ve sadece ülkenin iyiliği için çaba sarf ediyor, en azından böyle bir izlenim uyandırdı bende. kişiliği gayet iyi, karakterli ve devletin parası ile gemicik almayacak kadar şerefli bir insan.
ergenekoncuları topluyor demişsin, ulan ergenekoncu diye alınanların hepsi solcu ve ileri görüşlü? ben bir tane cübbeli adamın alındığını görmedim ne işse bu da. ilahi adalet mi demeli yoksa? tanrıları onları koruyor, hep iktidarın yanlışlarını belirtilenleri mapusa sokuyor 🙄 asıl dini alet edipte ülkeye şeriati getirmeye çalışanların çekeceği var allahlarından da haberleri yok ;)
güzel yazmıssın hacım,basınada @ koysaydında gittigi kisi adam gibi okuyup anlasaydı.Böyle uzun yazınca okumuyolar,aradan denk geleni okuyup ona göre cevap veriyolar.. daral: 😘