Icerige atla
Extraloob

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

· 115 Yanıt · 8.5K görüntüleme · Sayfa 5 / 6
Yanıtlar
C
Crisis ⭐ 19y
lool yoruma bak
şerefisizmiş. şerefsiz dediğin kişi meclisteki en şerefli insanların başında geliyor. allah diyosun hala, sen bu ülkenin rejimini biliyomusun? ilk okul 4. sınıf konusu ben öğreteyim sana, laiklik. anlamı da din ve devlet işlerini birbirinden ayırmaktır. bu ülkenin dini yoktur, meclise girerken dini düşünceleri kapının dışında bırakır, dışarı çıkınca tekrar zihnine yerleştirirsin. kimin dininin ne olduğu pek önemli değil, ki kendine müslümanları da görüyoruz, ülke sürünürken gemicikler alan, askerlerimiz, nam-ı değer kellelerimiz doğuda ölürken oğluna çürük raporu çıkartan. ben o insanla aynı dinden olmam bir kere, olamam. o adam müslüman ise ben değilim. allahlarımız farklı çünkü. sözde dinine bağlı bir insan, ama ülkenin parasını yemeyi biliyor ne iş?
gelelim kılıçdaroğluna. annesi ermeni olabilir, alevi-sünni herşey olabilir, ama bu ülkedeki çoğu kişi gibi dini alet etmiyor ve sadece ülkenin iyiliği için çaba sarf ediyor, en azından böyle bir izlenim uyandırdı bende. kişiliği gayet iyi, karakterli ve devletin parası ile gemicik almayacak kadar şerefli bir insan.
ergenekoncuları topluyor demişsin, ulan ergenekoncu diye alınanların hepsi solcu ve ileri görüşlü? ben bir tane cübbeli adamın alındığını görmedim ne işse bu da. ilahi adalet mi demeli yoksa? tanrıları onları koruyor, hep iktidarın yanlışlarını belirtilenleri mapusa sokuyor 🙄 asıl dini alet edipte ülkeye şeriati getirmeye çalışanların çekeceği var allahlarından da haberleri yok ;)

güzel yazmıssın hacım,basınada @ koysaydında gittigi kisi adam gibi okuyup anlasaydı.Böyle uzun yazınca okumuyolar,aradan denk geleni okuyup ona göre cevap veriyolar.. daral: 😘
.NET
.NET ⭐ 19y
salla lüzumu yok akepe for evır yazan kişiye gittiğini anlamıştır zaten herkes^^
[F New]Solo Gitarist
E
EmmaW ⭐ 19y
@ww
çok haklısın bro içeride bir tane cübbeli adam yok içeridekiler cübbeli adamlarla uğraşanlar..
S
SnowFlake ⭐ 18y
@taker1907
1 gün kafa dinle gel. Forumda tartışma çıkarmaya yarın da devam edersen süresiz uzaklaştırılacaksın.

Tayyip amcan sana ırkçılık yapmamayı, yaratanı yaratandan ötürü sevmeyi öğretmemiş sanırım 😉
T
TniesT ⭐ 16y

bile bile oy veriyosun o zaman! Erdogan dediginiz adi herifin soyu nereli?! Kücükken simitcilik yapmıs ve o iste bile hile yapmıs adamı gelip burda inadına inadına savunmayın! Savunacaksanız bulun erdoganın yapdıgı güzel bir isi,kanıtıyla gelin.Ben burda ne o gandi denen adamı savunuyorum ne baskasını.SADECE ERDOGAN DENEN HERIFI SEV-MI-YO-RUM!anlasılır artık umarım cool2: 😉

Laflarina dikkat et adi dedigin adam Türkiyenin başbakani istesende istemesende bu böyle
Z
Zeratul ⭐ 18y
mantara bağlamış bu konu fazla abartmayın ^^
B
Buura ⭐ 19y
[facebook]cfs-ak-ash2/32965/315/124632194229709_34853.mp4[/facebook]
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=124632194229709&ref=mf

Dağdaki iti köpeği savunan köpekten olandan başkası olamaz.bu videoyu gördükten sonra tiksinir oldum şu heriften Atatürk'ün partisi kimlerin eline geçmiş lanet olsun diyorum. 🙄 daral: 😕

Ahahaha çok güldüm 😄

Adamın her sözünden sonra kılıçdaroğlunun söylediği o cümleyi koymuşlar.

Çünkü amaçları kılıçdaroğlunu kötülemek.Sadece söylediği o cümleyi biyerelere çekerek kötü izlenim uyandırıyorlar.

Ülkenin başına kim gelirse gelsin AKP hükümetinden daha iyi olacağına eminim.

Bu adamı çok tanımam ama iyi bir izlenim oluşturdu kafamda.

Hiç değilse tayyeap gibi pis pis sırıtıp ukala ukala konuşmuyo.
P
person ⭐ 16y
konuştukça batıyorsunuz ben bu konudan kaçarım 🕵️

biz batmıyoruz siz batıroruz size battıkçada işinize gelmedikçede kaçarsınız işte taker1907 e sonuna kadar katılıorum
C
Crisis ⭐ 19y

bile bile oy veriyosun o zaman! Erdogan dediginiz adi herifin soyu nereli?! Kücükken simitcilik yapmıs ve o iste bile hile yapmıs adamı gelip burda inadına inadına savunmayın! Savunacaksanız bulun erdoganın yapdıgı güzel bir isi,kanıtıyla gelin.Ben burda ne o gandi denen adamı savunuyorum ne baskasını.SADECE ERDOGAN DENEN HERIFI SEV-MI-YO-RUM!anlasılır artık umarım cool2: 😉

Laflarina dikkat et adi dedigin adam Türkiyenin başbakani istesende istemesende bu böyle

kafan basmıyor heralde,o adam benim basbakanım degilki? sizin basbakanınız... onun icin cokta fifi 😉 Mr abd usagı tayyibi bir kere daha kanıtsız korumaya calısırsan agır hakarete maruz kalacaksın,yapdıgı iyi birseyin kanıtı varsa elinde yayınla hep beraber sevelim tayyuppii makara: 😗
S
SnowFlake ⭐ 18y
Eleştirileriniz seviyesizleşiyor asilce yapın yorumlarınızı.
.NET
.NET ⭐ 19y

isterse cumhurbaşkanı olsun, diyeceğim de onun da bir farkı varmı ki acaba 🙄 referandum dediler, daha halk ne için oy vereceğini bile bilmiyordu oysaki..
Türkiye'nin başbakanı işte sorun da bu, bu kadar haysiyetsiz bir insan başbakan, hala bu insana oy veriyolar. Gerçi oy verdiler mi yonsa son seçimde chp oylarını yaktılar mı tam emin de değilim^^
Benim ATA'ma sarhoş diyen, onu adamdan saymayan, Ne mutlu Türk'üm diyene lafını ne mutlu Türkiye'liyim diye götünden uyduran bir insana, daha İstiklal Marşı'nı okumayı beceremeyen asalağa, güneydoğu anadolu bölgemizi kürdistan olarak değiştirmeyi, ülkeye şeriati getirmeye çalışan kanı bozuk it oğlu ite asla ama asla ne saygı duyarım ne de lafıma dikkat ederim!
ağzım bozulacak ben kaçıyorum konudan.
ama son bir sözüm var, kulaktan dolma bilgiler ile veya samanyolu tv izleyipte yorum yapmayın. düzgünce gazete okuyun, adam bibi araştırın neyin ne olduğunu öyle konuşun 😉
[F New]Solo Gitarist
E
EmmaW ⭐ 19y

biz batmıyoruz *** batıroruz size battıkçada işinize gelmedikçede kaçarsınız işte taker1907 e sonuna kadar katılıorum

aaa çok ayıp tayyip amcanız size güzel ahlaklı olmayı öğretmemiş
.NET
.NET ⭐ 19y

biz batmıyoruz siz batıroruz size battıkçada işinize gelmedikçede kaçarsınız işte taker1907 e sonuna kadar katılıorum

acaba neden katılıyosun? yan hesabın olduğu için olmasın?
anadan babadan duyduklarını yarım yamalak kavrayıp burada konuşmaya çalışıyolar ya ona sinir oluyorum.
[F New]Solo Gitarist
.NET
.NET ⭐ 19y
Eleştirileriniz seviyesizleşiyor asilce yapın yorumlarınızı.

Haklısın ama sinirim bozuluyor ya neyin ne olduğunu bilmeden gelip konuşuyolar ileri geri tutamıyorum kendimi..
[F New]Solo Gitarist
E
EmmaW ⭐ 19y
ww boşver bro uğraşmaya laf anlatmaya değmez yine giderler tayyeap yalakalığı yaparlar abilere giderler Atatürk'ü adamdan saymaz tayyipe yağ çekerler neyse akşam akşam sinrim bozuldu kötü birşey olmadan ben gideyim
P
person ⭐ 16y
peki herşeye tmm ok abiler gerçekler neler kim doğru kim yanlış ispatyıla kanıtıyla anlatın öğretin. bizde öğrenelim o zamn eğriyi doğruyu
T
TniesT ⭐ 16y

kafan basmıyor heralde,o adam benim basbakanım degilki? sizin basbakanınız... onun icin cokta fifi 😉 Mr abd usagı tayyibi bir kere daha kanıtsız korumaya calısırsan agır hakarete maruz kalacaksın,yapdıgı iyi birseyin kanıtı varsa elinde yayınla hep beraber sevelim tayyuppii makara: 😗

Vatan hainisin ozaman
C
Crisis ⭐ 19y

isterse cumhurbaşkanı olsun, diyeceğim de onun da bir farkı varmı ki acaba 🙄 referandum dediler, daha halk ne için oy vereceğini bile bilmiyordu oysaki..
Türkiye'nin başbakanı işte sorun da bu, bu kadar haysiyetsiz bir insan başbakan, hala bu insana oy veriyolar. Gerçi oy verdiler mi yonsa son seçimde chp oylarını yaktılar mı tam emin de değilim^^
Benim ATA'ma sarhoş diyen, onu adamdan saymayan, Ne mutlu Türk'üm diyene lafını ne mutlu Türkiye'liyim diye götünden uyduran bir insana, daha İstiklal Marşı'nı okumayı beceremeyen asalağa, güneydoğu anadolu bölgemizi kürdistan olarak değiştirmeyi, ülkeye şeriati getirmeye çalışan kanı bozuk it oğlu ite asla ama asla ne saygı duyarım ne de lafıma dikkat ederim!
ama son bir sözüm var, kulaktan dolma bilgiler ile veya samanyolu tv izleyipte yorum yapmayın. düzgünce gazete okuyun, adam bibi araştırın neyin ne olduğunu öyle konuşun ;)

hacım simdi gazeteler bile taraf tutuyor,zaman olsun yenisafak olsun vakit olsun hepsi tayyibe calısıyor.Ama beni en cok sıkan daha oy vermemis,oy verecek yasa gelmemis kücük kisilerin tayyibi savunması oluyor malesef.Ona buna provakatör diyorlar,halbuki provakatörler kendi iclerinde.Kendi yaptıkları isi kendileri alkıslayan ve kendileri yuhalayan bir parti bu...Zamanında gitti tüm tekel iscilerinden oy topladı adamları görüyoruz utanmasa tank sürdürecekdi üstlerine."Anasınıda alsın gitsin" artık,her haber izledigimde canım sıkılıyor ❗ daral:
T
TniesT ⭐ 16y

ama son bir sözüm var, kulaktan dolma bilgiler ile veya samanyolu tv izleyipte yorum yapmayın. düzgünce gazete okuyun, adam bibi araştırın neyin ne olduğunu öyle konuşun ;)

Cumhurbaşkanına küfür etmenin cezası oldugunu biliyorsundur umarım
B
Buura ⭐ 19y
biz batmıyoruz siz batıroruz

bu ne la ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: