Gandi CHP'nin henüz başına geçmedi ama CHP'li Belediyeler onun akrabalarını şimdiden terdi ettirdi bile!
Kılıçdaroğlu'nun yakınları terfi etti!
İzmir Bornova Belediyesi'nde, CHP Genel Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki akrabası hemen terfi ettirildi.
Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Zeynel Abidin Fidan'ı başkan yardımcısı yaparken, zabıta memuru olan kardeşi Zeki Fidan ise zabıta müdürlüğüne getirildi.
Bornova Belediyesi'nde uzun yıllar basın danışmanı olarak çalışan Zeynel Abidin Fidan, yerel seçimlerden önce emekliye ayrılarak, seçimde meclis üyesi olmuştu.
Fidan kardeşlerin, CHP Genel Başkan adayı Kılıçdaroğlu'nun akrabaları olduğu öğrenildi.
Sabah
CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
· 115 Yanıt · 8.5K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 6
Yanıtlar
Türkiye için en hayırlısı neyse o olur inşallah
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
J
Journalist
⭐ 19y
Çekilin yoldan Gandhi abi geliyorrrr 😆 nese: nese: makara:
bitiyor kara günler 🙏
geliyor geliyor Kılıçdaroğlu 💃
geliyor geliyor Kılıçdaroğlu 💃
İktidarda biz oldugumuz sürece bizim oylarımız bölün medigine göre Gene iktidar gene biz Tayyip Erdoğan AKP yi birakmadikca AKP iktirdan aşşa inmez Kemal geldiyse oylar %5 artar
iktidardaki senmisin?
Cokmu belli ediyoruz ☕
Van minut.. akp ye oy verenler her gözyası döken türk vatandasın vebalini tasıyor.Adam 1000 yanlıs yapıyor gören yok, bos bulundugu vakitte kükreme yapıyor millet tayyibi bi b*k sanıyor,gurur duyuyor.Adamın gecmisini,ve yaptıklarını bilmeden nasıl bu kadar sevebiliyosunuz anlamıyorum.Bir insan bu kadarmı kör olur? Takmıssınız at gözlüklerinizi tayyip tayyip diye bagırıyosunuz.Adam kac yıldır ebemizi aglattı,rezil olduk hala tayyip diyosunuz.Cıkarın su gözlükleri etrafınıza bakın,daha bir sorunu cözmekten aciz duruma düstük.PKK denilen serefsiz terör örgütünün 10 adamını öldürüyoruz bizden 1 asker sehit oluyor ama soysuz köpekler gene bitmiyor.Nasıl oluyor bu? Neden arastırılıp cözüm bulunmuyor? Neden dogudaki halkımız terör örgütüne yardım etmek zorunda kalıyor? Neden askerlerimiz daglarda sehit olurken batı kesim disco-bar kafasına göre egleniyor? Hani "Askerlik yan gelip yatma yeri degildi(r)"? Bakan cocukları deniz kıyısında jandarma olarak askerlik yaparken,garip halk neden dogudan oglunun sehit cenazesinin gelmesini bekliyor? Bu soruların cevabını arastırıp cözüm üreten kisi gercek liderdir.Bir insan cebini doldurmak icin lider olmamalı.Lider dedigin halkına önderlik yapmalı,onların sorunlarına cözüm bulmalı.Daha yeni bir dıs ülkeyle anlasma yaptık.1200 kg islenmemis uranyum veriyoruz,250 kg islenmis uranyum alıyoruz.Aaa ne kadar güzel degil mi? AB ülkeleri bizi ayakta alkısladılar felan? Bende onların yerinde olsam bende alkıslardım.Eriyen bir ülke görmek benide memnun ederdi.Ama eriyen ülkenin biz oldugumuzu görmek benim icimi parcalıyor.Devlet bu takasa el koysaydı,O cıkan 1200 kg islenmemis uranyum ülkemde islenseydide o kadar zarara girmeden 1200kg uranyum bizim olsaydı ne olurdu? Artık sorun istemiyor bu ülke.Cözüm istiyoruz,sorunları ortadan kaldırabilecek gercek bir lider arıyoruz.
Neyse ben baya uzun yazdım,okumazlar simdi uzun yazmıs bu diye.Ama aradan dereden okuyup ona göre yorum yapanlar cıkar kesin.Haa bu arada ben ne akp liyim ne chp li nede mhp li,cevap verecekseniz bana bunları göz önünde bulundurunda yazın.Mantıksız cevap verecek olanlar hic alıntı bile yapmasın. 😉
Van minut.. akp ye oy verenler her gözyası döken türk vatandasın vebalini tasıyor.Adam 1000 yanlıs yapıyor gören yok, bos bulundugu vakitte kükreme yapıyor millet tayyibi bi b*k sanıyor,gurur duyuyor.Adamın gecmisini,ve yaptıklarını bilmeden nasıl bu kadar sevebiliyosunuz anlamıyorum.Bir insan bu kadarmı kör olur? Takmıssınız at gözlüklerinizi tayyip tayyip diye bagırıyosunuz.Adam kac yıldır ebemizi aglattı,rezil olduk hala tayyip diyosunuz.Cıkarın su gözlükleri etrafınıza bakın,daha bir sorunu cözmekten aciz duruma düstük.PKK denilen serefsiz terör örgütünün 10 adamını öldürüyoruz bizden 1 asker sehit oluyor ama soysuz köpekler gene bitmiyor.Nasıl oluyor bu? Neden arastırılıp cözüm bulunmuyor? Neden dogudaki halkımız terör örgütüne yardım etmek zorunda kalıyor? Neden askerlerimiz daglarda sehit olurken batı kesim disco-bar kafasına göre egleniyor? Hani "Askerlik yan gelip yatma yeri degildi(r)"? Bakan cocukları deniz kıyısında jandarma olarak askerlik yaparken,garip halk neden dogudan oglunun sehit cenazesinin gelmesini bekliyor? Bu soruların cevabını arastırıp cözüm üreten kisi gercek liderdir.Bir insan cebini doldurmak icin lider olmamalı.Lider dedigin halkına önderlik yapmalı,onların sorunlarına cözüm bulmalı.Daha yeni bir dıs ülkeyle anlasma yaptık.1200 kg islenmemis uranyum veriyoruz,250 kg islenmis uranyum alıyoruz.Aaa ne kadar güzel degil mi? AB ülkeleri bizi ayakta alkısladılar felan? Bende onların yerinde olsam bende alkıslardım.Eriyen bir ülke görmek benide memnun ederdi.Ama eriyen ülkenin biz oldugumuzu görmek benim icimi parcalıyor.Devlet bu takasa el koysaydı,O cıkan 1200 kg islenmemis uranyum ülkemde islenseydide o kadar zarara girmeden 1200kg uranyum bizim olsaydı ne olurdu? Artık sorun istemiyor bu ülke.Cözüm istiyoruz,sorunları ortadan kaldırabilecek gercek bir lider arıyoruz.
Neyse ben baya uzun yazdım,okumazlar simdi uzun yazmıs bu diye.Ama aradan dereden okuyup ona göre yorum yapanlar cıkar kesin.Haa bu arada ben ne akp liyim ne chp li nede mhp li,cevap verecekseniz bana bunları göz önünde bulundurunda yazın.Mantıksız cevap verecek olanlar hic alıntı bile yapmasın. ;)
Sen ben daha iyi yaparim diyorsan sen aday ol sana vereyim oyumu
Hayırlı olsun
Neyse ben baya uzun yazdım,okumazlar simdi uzun yazmıs bu diye.Ama aradan dereden okuyup ona göre yorum yapanlar cıkar kesin.Haa bu arada ben ne akp liyim ne chp li nede mhp li,cevap verecekseniz bana bunları göz önünde bulundurunda yazın.Mantıksız cevap verecek olanlar hic alıntı bile yapmasın. ;)
Sen ben daha iyi yaparim diyorsan sen aday ol sana vereyim oyumu
Mantıksız cevap verecek olanlar hic alıntı bile yapmasın.
@ tniest
Ben aday olacagım demedim.Ayrıca ne yazdım orda? Mantıksız cevap verecek olanlar alıntı bile yapmasın yazdım 😎 Yazdıklarım dogruysa takdir et,gec.Degilse mantıklı bir sekilde karsılık gelsin her zaman cevap vermeye hazırım..
Ben aday olacagım demedim.Ayrıca ne yazdım orda? Mantıksız cevap verecek olanlar alıntı bile yapmasın yazdım 😎 Yazdıklarım dogruysa takdir et,gec.Degilse mantıklı bir sekilde karsılık gelsin her zaman cevap vermeye hazırım..
İktidarda biz oldugumuz sürece bizim oylarımız bölün medigine göre Gene iktidar gene biz Tayyip Erdoğan AKP yi birakmadikca AKP iktirdan aşşa inmez Kemal geldiyse oylar %5 artar
+ Toxic
Bir kere konuşmasını dinleyen mantıklı bir insan bazı şeyleri görebilir yaa bu kadar da kör olmayın arkadaş. Adam diyor ki Ekonomiyi mahvettiler, ulan bütün Avrupa ağzı açık bizi izliyor. Hani kriz teğet geçecek diyordu Sayın Başbakan 'da millet dalga geçiyordu ya, bugun o dalganın içinde boğuluyorlar 😉
Bknz. Daha ilk günden zabıta memuru bir akrabası zabıta müdürü oluyor Kılıçtaroğlu 'nun, biri daha vardı böyle atanan da unuttum.. Arkadaşlar biraz gözünüzü açın da kendiniz görün bazı şeyleri .. Diretmeyin bu kadar parti adı için, içindekiler önemli olan.
Söylediklerinin çoğu palavra dinlerken ağzımla gülmeyi bıraktım artık başka yerlerimle güldüm yani, tam makaraydı, şaka dense sonunda yedim diyecektim 😁
Hee doğru teğet geçti , işsizlik %6'dan %14'e cıktı . Herseye %80+ zam geldi ama işciye , memure %5 neresi adalet nere teğet ? adam 550 tl para alıyor ev kirası 350 tl , soruyorum sana 200 tl ile elektirik su telefonumu ödesin , alışverisinimi yapsın , çocuguna harçlık mı versin ? Bırakın artık futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutmayı .Örn: a partisi 1. olcakmıs onu tutalım hava atarızz..
Daha iyisi varsa göster oyumuzu ona verelim Hepside ayni MHP side CHP side AKP side MHP yemi verelim oyumuzu adamın aklı yerinde değil CHP yemi verelim Adam daha başa geçmeden akrabalari terfi etti AKP ye verelim hiç değilse adamlar calişiyor he diosunki adam yolsuzluk yapiyor onu yapiyor bunu yapiyor AKP hiç değilse veriyor 3aliyor 2 weriyor CHP MHP 5 alip hic vermiyor
Bu adama laf atanlarıda gördük . Örn : Dingil mir fırat nerde şu an ? bir tane daha dingil vardı o nerede ? Bunlar için banlama bakalım.
Daha iyisi varsa göster oyumuzu ona verelim Hepside ayni MHP side CHP side AKP side MHP yemi verelim oyumuzu adamın aklı yerinde değil CHP yemi verelim Adam daha başa geçmeden akrabalari terfi etti AKP ye verelim hiç değilse adamlar calişiyor he diosunki adam yolsuzluk yapiyor onu yapiyor bunu yapiyor AKP hiç değilse veriyor 3aliyor 2 weriyor CHP MHP 5 alip hic vermiyor
Cem yılmaz'ın akrabasımısın ? 3 Alıyor 2 veriyormus ? ne ücü 30 alıyor 1 bile vermiyor..
Kendinde diyosunki akp 3 alıyor 2 veriyor."Hamdolsun" mu diyelim mr. tayyip gibi? Hepside aynı demissin,madem öyle diyosun söyle düsün o zaman.Oyumu kime verirsem ülkemi SATMAZ? Van minut demeyle devlet tavrı konulmaz.Sana ben git chp ye yada mhp ye oy ver diyemem.Sadece biraz mantıklı düsüneceksiniz oy verirken. 😉
Kendinde diyosunki akp 3 alıyor 2 veriyor."Hamdolsun" mu diyelim mr. tayyip gibi? Hepside aynı demissin,madem öyle diyosun söyle düsün o zaman.Oyumu kime verirsem ülkemi SATMAZ? Van minut demeyle devlet tavrı konulmaz.Sana ben git chp ye yada mhp ye oy ver diyemem.Sadece biraz mantıklı düsüneceksiniz oy verirken. ;)
YAzdigim yorumu tam oku işine geleni okuyum bana cevap verme
AKP 3 alip 2 weriyorsa
CHP 5 alip 1 Werdi
MHP 10 Alip hiç wermedi
Kendinde diyosunki akp 3 alıyor 2 veriyor."Hamdolsun" mu diyelim mr. tayyip gibi? Hepside aynı demissin,madem öyle diyosun söyle düsün o zaman.Oyumu kime verirsem ülkemi SATMAZ? Van minut demeyle devlet tavrı konulmaz.Sana ben git chp ye yada mhp ye oy ver diyemem.Sadece biraz mantıklı düsüneceksiniz oy verirken. ;)
YAzdigim yorumu tam oku işine geleni okuyum bana cevap verme
AKP 3 alip 2 weriyorsa
CHP 5 alip 1 Werdi
MHP 10 Alip hiç wermedi
Kac yasindasin? CHP nin yada MHP nin iktidar oldugu bir dönemde yasamıslıgın varmı? sin:
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Konu, baştan aşağı düzenlendi. ^^
tayyip erdoğanı savunanlar bu ülkeyi iyi yönettiğini sananlar bu adam bukadar iyi yönetici niye bu ülkeyi batırıyor? bu ülkede dünyanın en büyük bor rezervi veya 2. si Türkiye'de bulunuyor(yanlış bilmiyorsam dünyada çıkan borun %63'ü bizde) ama bunu işliyemiyoruz neden acaba?
Kac yasindasin? CHP nin yada MHP nin iktidar oldugu bir dönemde yasamıslıgın varmı? sin:
Haklısın en son kapatilmadan once iktidardaydi sanırım 53 müydü sene ? 😆 😆
tayyip erdoğanı savunanlar bu ülkeyi iyi yönettiğini sananlar bu adam bukadar iyi yönetici niye bu ülkeyi batırıyor? bu ülkede dünyanın en büyük bor rezervi veya 2. si Türkiye'de bulunuyor(yanlış bilmiyorsam dünyada çıkan borun %63'ü bizde) ama bunu işliyemiyoruz neden acaba?
Cünkü işlenirse el konucak Sen hiç Lozan anlaşmasını okumadın sanırım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap