Dürüst ve güvenilir politikacı. Büyük ihtimalle seçimi kazanamayacak olsa da Adalet ve Kalkınma Partisinin gözünü korkutmaya başlamıştır.
Kemal Kılıçdaroğlu
· 12 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
T
Tony Montana
⭐ 18y
CHP Genel Başkanı
Ülke ne zaman düşse dara bir KEMAL ÇIKAR ORTAYA...
Tek umut kaynağı
Yemin krizinden sonra bana göre sözünde durmayan , muhalefet olmayı haklı haksız herseye ıtıraz olarak anlayan zıhnıyetın lıderı
bırakın bunları herkesin ne oldugu belli kimse araçtırma yapmadan lider diyor
bu adam hakkında bana bir tane liderlik sıfatı gösterin
Kaseti yok . bu bile yeterli diye düşündükleri için başta olabılır mi acaba ❓
Oyunuzu bana verin az kaldı 😜
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
bildiğim kadarıyla sözlükte alıntı yapma yoktu.Site sahibi değişince bu da mı değişti 😕 🙄 soru:
bırakın bunları herkesin ne oldugu belli kimse araçtırma yapmadan lider diyor
bu adam hakkında bana bir tane liderlik sıfatı gösterin
madem alıntı yapma yasağı kalktı başlayalım;
1 : En azından çalıp çırpmıyor diğer parti liderlerine nazaran öyle devasa bir serveti yok.
2 : Kendi akrabaları,hısımları ya da dostlarını önemli mevkilere getirmiyor.
3 : Oğlunun ya da kendisinin gemileri yok.
4 : Siyasetçiye yakışır şekilde konuşma tarzı var iktidar gibi mahalle ağzıyla hitap etmiyor.
5 : Kaset skandalı ile lider oldu başka türlü olamazdı bu gerçek çünkü parti içi yapılanma o kadar kötüydüki ne kadar dürüst ve iyi bir insan olursan ol yeni filizlenmelere asla müsade edilmiyordu.
6 : Liderlik vasfı denilince akla asarım-keserim suçsuz gazetecileri hapse atarım karşı çıkanları asimile ederim tavrı aklınıza geliyorsa haklısınız ondan lider olamaz fakat bu liderlik değil diktatörlüktür. Lider ; halkını düşünen , mantıklı karar verebilen, çalmayan, kabalık etmeden yönetimi sürdüren kişidir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap