Icerige atla
Extraloob

Kemal Kılıçdaroğlu

· 12 Yanıt · 1.9K görüntüleme
X
XER0 OP ⭐ 19y
Dürüst ve güvenilir politikacı. Büyük ihtimalle seçimi kazanamayacak olsa da Adalet ve Kalkınma Partisinin gözünü korkutmaya başlamıştır.
12 Yanıt
T
CHP Genel Başkanı
V
volkanka ⭐ 17y
Ülke ne zaman düşse dara bir KEMAL ÇIKAR ORTAYA...
F
FawKes ⭐ 19y
Tek umut kaynağı
H
hanry006 ⭐ 16y
Yemin krizinden sonra bana göre sözünde durmayan , muhalefet olmayı haklı haksız herseye ıtıraz olarak anlayan zıhnıyetın lıderı
H
hanry006 ⭐ 16y
bırakın bunları herkesin ne oldugu belli kimse araçtırma yapmadan lider diyor

bu adam hakkında bana bir tane liderlik sıfatı gösterin

Kaseti yok . bu bile yeterli diye düşündükleri için başta olabılır mi acaba ❓
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Oyunuzu bana verin az kaldı 😜
T
bildiğim kadarıyla sözlükte alıntı yapma yoktu.Site sahibi değişince bu da mı değişti 😕 🙄 soru:
F
FawKes ⭐ 19y
bırakın bunları herkesin ne oldugu belli kimse araçtırma yapmadan lider diyor

bu adam hakkında bana bir tane liderlik sıfatı gösterin

madem alıntı yapma yasağı kalktı başlayalım;

1 : En azından çalıp çırpmıyor diğer parti liderlerine nazaran öyle devasa bir serveti yok.

2 : Kendi akrabaları,hısımları ya da dostlarını önemli mevkilere getirmiyor.

3 : Oğlunun ya da kendisinin gemileri yok.

4 : Siyasetçiye yakışır şekilde konuşma tarzı var iktidar gibi mahalle ağzıyla hitap etmiyor.

5 : Kaset skandalı ile lider oldu başka türlü olamazdı bu gerçek çünkü parti içi yapılanma o kadar kötüydüki ne kadar dürüst ve iyi bir insan olursan ol yeni filizlenmelere asla müsade edilmiyordu.

6 : Liderlik vasfı denilince akla asarım-keserim suçsuz gazetecileri hapse atarım karşı çıkanları asimile ederim tavrı aklınıza geliyorsa haklısınız ondan lider olamaz fakat bu liderlik değil diktatörlüktür. Lider ; halkını düşünen , mantıklı karar verebilen, çalmayan, kabalık etmeden yönetimi sürdüren kişidir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: