Icerige atla
Extraloob

Charıma giremıyorm devamlı block lu nası halledicem bunu

· 9 Yanıt · 1.6K görüntüleme
V
voyvoda4life OP ⭐ 18y
Chara giremıom devamlı block yazıo napcas ya birileri mi denior yoksa anlamadım gitti bile nbiri varsa slesin simdiden saolun
9 Yanıt
V
voyvoda4life OP ⭐ 18y
admin b biri bi cevap yazssın yaw nası giricem bu chara ben devamli 1 saat block dior
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Yazan yazıyı paylaşırsanız yardımcı olalım.
H
hanry006 ⭐ 16y
admin b biri bi cevap yazssın yaw nası giricem bu chara ben devamli 1 saat block dior

şifrenden emin isen biri ıd ni biliyor sürekli yanlış şifre deneyerek seni blockluyor. Genelde satın aldıgın yada takastıgın carlarda gorulur. 🎭
V
voyvoda4life OP ⭐ 18y
şifrenden emin isen biri ıd ni biliyor sürekli yanlış şifre deneyerek seni blockluyor. Genelde satın aldıgın yada takastıgın carlarda gorulur. 🎭

ee şimdi ne yapmam gerikiyo peki eski sahabi yapmıyopmus konustum adamla bi çözümü yokmu bunun.
H
hanry006 ⭐ 16y

ee şimdi ne yapmam gerikiyo peki eski sahabi yapmıyopmus konustum adamla bi çözümü yokmu bunun.

Malesef daral:
V
voyvoda4life OP ⭐ 18y
joymax a 2 msj attım cvp bugun gelmıs diyolarkı cok yakında id ve gizli soru degistirme gelicekmıs sro ya ozm halledersin felan yazmıslar ama bakalım ne zaman gelicek
M
mukonera ⭐ 15y
cidden id ve gizli soru değiştirilebilmeli, ama umarım yüzlerine gözlerine bulaştırmazlar
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
İd ve gizli soru değiştirme gelirse bence birsürü char uçar gibime geliyor... Biyandanda iyi olur char satın alan kişiler için
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: