Beyler/bayanlar (merdivenden .. 😜 ) nese şimdi şaka bi kenara cok kararsızım extraloob ahalisi 😞
Ben 3-4 sendir bu oyunu oynuyorum bikaç tane iyi charım oldu zamanında.Şu an farmer kasıorum kendime ch farmı biticek yakında ama hala ne olması geektine karar veremedim charın :(:(
Sizce
1) fire cold blade mi
2)fire cold glavie mi
3)fire cold bow mu
force açmayı kesinlikle dusunmuorum.
Bunun dısında light da belki olabilir 🤔 ama işte siz yapın artık yorumlarınızı şimdiden cok saolunn :)))
Ch chardan anlayanlar lütfn baksınlar
· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Fire light bow olabilir. ^^
bncede fire light bow
sen ilk önce hangi classda char açmak istediğini bellir ona göre bi yapılandırma söyleyebilielm sana bow olabilior diosan fire light pacheon olabilir bencede
O
Optimus Prime
⭐ 18y
fire-cold bow
M
Misproject
⭐ 19y
Fire cold bow;
bana sorarsan fire force bow.
bana sorarsan fire force bow.
Artık bu zamanda aralarında en iyi fire cold bow gider tabi aralarında...
Bana Gore sen nasil kullanabiliosan onun seyi mesala pokemon :D:D:D charmendere squirtle :D:D:D
fire cold bow 80 lvlda demon kesersin 😄 hemde phy ve mag def spr olur pwp de olur
😄
fire-cold diyosunda nasıl hızlı koşmayı düşünüosun 😕
F
foreveralone
⭐ 18y
herkes bow demiş ama bence fire-cold-blade en iyisi 👍
çok basit yüzükçüden %50 lilik pot alarak koşarsın. Ancak bu sana hemen bir cevap verecektir. Defanslı çarlar PAHALIDIR. İyi para harcarlar.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
tbot tan anlayanlar ozellıkle baksınlar acele WTS 10DG +9 CH PRO SET & 10DG CH +12 SUN GLAVIE & 10DG +9 CH ACC SET 12+7 CH WEAPON 12+7 CH SET 11+11 or 12+7 CH ACC pm pls TL ile alınıcaktır 05303750194 Sro-CH # 90 CAP CH # OLDCH # DÜŞÜK RATE # 21.11.13 WTS 15Dg Legend Ch Shield & 15Dg Legend Ch +7 Sword