_ _UzZy_ OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Ben Gelene Kadar Cerberus u Yediler Attan İndim Cerberus Öldü İşte SSBu Sefer Sonuc Olarak 57 Lwl Wizard Öldürdü Sıradaki Hedef Captan IvyGördüğünüz gibi cerberusa tıklayamıyoruz Dosyalar (1) SRO2008-06-0317-58-35_63.jpg 13.8 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
I IZMIRLI_14 ⭐ 18y 17 yil once #2 BU ARADA SERWER ODIN !! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _UzZy_ OP ⭐ 18y 17 yil once #3 Vay aga Senin Hislerin çok mu Kuvvetli Yoksa Kesen Senmisin:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _ERTUGRUL_ ⭐ 19y 17 yil once #4 resimde tıklamaya calısıyon ama ölmüş cerberus:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _UzZy_ OP ⭐ 18y 17 yil once #5 😄 haha Bu Sbah ta TG ye Gİttim Son Vuruşu Yapacaktım takıldı Kaldı Neyseki Benim Dier Adamlar yanınadaki Koca Kızı Görmemiş Birde Bana Kızıyorlar 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil