NiNCaSu OP ⭐ 19y 14 yil once (düzenlendi) #1 Rap sevmem ama hoşuma gitti. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M McCalebb ⭐ 15y 14 yil once #2 çok eski şarkı 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NiNCaSu OP ⭐ 19y 14 yil once #3 Biliyorum ama güzelmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 14 yil once #4 Çooooook eski ^^ Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Niobe ⭐ 17y 14 yil once #5 Çooooook eski ^^Aynen ama çok amlamlı bi şarkı.. Efsane rap parçalarından yanii.. ❤️ ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 14 yil once #6 Anlam veremedim,veremiyorum insanlar yapiyor hep rol Benim gibi iyiler sayiyor yerinde kötüler aliyor hep yol 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil