Icerige atla
Extraloob

CALINDI !!

· 18 Yanıt · 1.3K görüntüleme
S
Seal Of Love OP ⭐ 17y
CALINDI !!!

ARTIK O Kötü Yorum Yapanlar alsınlar kıvırp............. !!!
18 Yanıt
T
TinkyWinky ⭐ 19y
250 azz bileeeeeeeeeeeeee en az 400 tl bu charrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
S
Seal Of Love OP ⭐ 17y
teşekkürler.
C
cLonny ⭐ 18y
skiller ve itemlerle ilgili problem yok ama geçen gördüğüm globallerde bu charın çalıntı(HACK) olduğu yazılıyordu ^^ ne kadar doğru bilemem .. Hayırlı satışlar 😈
S
Seal Of Love OP ⭐ 17y
100 level warriorumu verdim bu chara , ahhh ahh hack işinden kurtulmaya calısıyorum ama izin vermiyolar 😜

Adam calms charı sonra benle takas etmiş , eskiden benm yaptıklarımı simdi bana yapıyorlar. .:D
C
chipshajen ⭐ 17y
100 level warriorumu verdim bu chara , ahhh ahh hack işinden kurtulmaya calısıyorum ama izin vermiyolar 😜

Adam calms charı sonra benle takas etmiş , eskiden benm yaptıklarımı simdi bana yapıyorlar. .:D

müslüm eminim hemen postlarını editliceksin ama " viewtopic.php?f=13&t=168814 " burdada hediye demiştin burda 100 warior ile takas diyorsun hangisine inananyım ?
C
cLonny ⭐ 18y

müslüm eminim hemen postlarını editliceksin ama " viewtopic.php?f=13&t=168814 " burdada hediye demiştin burda 100 warior ile takas diyorsun hangisine inananyım ?

😈 😈
C
chipshajen ⭐ 17y

😈 😈

yanlış anlama amaçım tartışmak değil sadece sormak istedim ?
S
Seal Of Love OP ⭐ 17y
istediğine inan. warrior hediye olduğu için buda hediye gibi bi olaya bağlanıyor , anLadın ?
C
chipshajen ⭐ 17y
ben inanmıyorum neyse uzatmıcam inanan varsa senin acc'larında başka yazsın özür dilicem.
S
Seal Of Love OP ⭐ 17y
senin inanmana ihtiyacım yok , Char Extraloob Aracılığı ile Satılacağından bi güven sorunu yaşamayız oke?
C
chipshajen ⭐ 17y
ondan şüphem yok zaten .. extraloob aracılığı ile satılmasına laf yapmadım zaten .. bi hediye bide takas yaptım dedin ona şaşırdım ..
X
Xrosower ⭐ 17y
Aynen bende şaşırdım.
W
WeAre ⭐ 19y
böyle bir charı bu fiyata vermen nedense kafamda soru işaretlerine neden oldu
S
Seal Of Love OP ⭐ 17y
kafamdaki charı almam için ufak bi miktara ihtiyacım vardı onun için bu kadar ucuzdu .. calındı !!
P
PowerInMe ⭐ 17y
eğer çaldıysan güzel olmuş senden çalınması yok takasla aldıysan üzüldüm.
S
Seal Of Love OP ⭐ 17y
bunu bana hediye gelen char ile takas ettiydim.. Ama calındı pff ,biraz kötü oldu tam sıkışık anımda.

Ama Değer.. bende daha önce hackerdim 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: