CALINDI !!!
ARTIK O Kötü Yorum Yapanlar alsınlar kıvırp............. !!!
CALINDI !!
· 18 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
T
TinkyWinky
⭐ 19y
250 azz bileeeeeeeeeeeeee en az 400 tl bu charrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
teşekkürler.
skiller ve itemlerle ilgili problem yok ama geçen gördüğüm globallerde bu charın çalıntı(HACK) olduğu yazılıyordu ^^ ne kadar doğru bilemem .. Hayırlı satışlar 😈
100 level warriorumu verdim bu chara , ahhh ahh hack işinden kurtulmaya calısıyorum ama izin vermiyolar 😜
Adam calms charı sonra benle takas etmiş , eskiden benm yaptıklarımı simdi bana yapıyorlar. .:D
Adam calms charı sonra benle takas etmiş , eskiden benm yaptıklarımı simdi bana yapıyorlar. .:D
C
chipshajen
⭐ 17y
100 level warriorumu verdim bu chara , ahhh ahh hack işinden kurtulmaya calısıyorum ama izin vermiyolar 😜
müslüm eminim hemen postlarını editliceksin ama " viewtopic.php?f=13&t=168814 " burdada hediye demiştin burda 100 warior ile takas diyorsun hangisine inananyım ?
müslüm eminim hemen postlarını editliceksin ama " viewtopic.php?f=13&t=168814 " burdada hediye demiştin burda 100 warior ile takas diyorsun hangisine inananyım ?
😈 😈
C
chipshajen
⭐ 17y
😈 😈
yanlış anlama amaçım tartışmak değil sadece sormak istedim ?
istediğine inan. warrior hediye olduğu için buda hediye gibi bi olaya bağlanıyor , anLadın ?
C
chipshajen
⭐ 17y
ben inanmıyorum neyse uzatmıcam inanan varsa senin acc'larında başka yazsın özür dilicem.
senin inanmana ihtiyacım yok , Char Extraloob Aracılığı ile Satılacağından bi güven sorunu yaşamayız oke?
C
chipshajen
⭐ 17y
ondan şüphem yok zaten .. extraloob aracılığı ile satılmasına laf yapmadım zaten .. bi hediye bide takas yaptım dedin ona şaşırdım ..
Aynen bende şaşırdım.
böyle bir charı bu fiyata vermen nedense kafamda soru işaretlerine neden oldu
kafamdaki charı almam için ufak bi miktara ihtiyacım vardı onun için bu kadar ucuzdu .. calındı !!
eğer çaldıysan güzel olmuş senden çalınması yok takasla aldıysan üzüldüm.
bunu bana hediye gelen char ile takas ettiydim.. Ama calındı pff ,biraz kötü oldu tam sıkışık anımda.
Ama Değer.. bende daha önce hackerdim 😞
Ama Değer.. bende daha önce hackerdim 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap