xFactoria adli extraloob accountuma giremiyorum.Sanirsam calindi ama emin degilim yanlis diyor yonetimden yardim bekliyorum.
xFactoria Calindi Yardim Bekliyorum
· 46 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
46 Yanıt
xFactoria adli extraloob accountuma giremiyorum.Sanirsam calindi ama emin degilim yanlis diyor yonetimden yardim bekliyorum.
Sakin ol. Şifreni doğru yazdığından emin olarak bir daha gireyi dener misin öncelikle?
J
JawBreaker
⭐ 18y
Mail adresine yollattır şifreni.
mail adresi id felan yanlis diyor 50 kere denemisimdir girmeyi.
yalan bari atma ya acıyorum sana demek bu senin acc'nmiş ilginç.
Arap saçına döndü. Bu ne ya?
Arap saçına döndü. Bu ne ya?
bilmiyorumki bro adam saçmalıyor ya.
Dikkat edin beyler xFactorianın klavyesi ingilizceydi pcsine bağlanmıştım teamviewerla klavyesi ingilizceydi türkçe karakter kullanamıyordu bu adam türkçe karakter kullanıyor ! bir iş var burda !

çok ilginç gerçekten ya,dmod xfactoria bana pm atıyor charla ilgili görüşüyoruz sonra çalındı forum hesabım diyor ardından burda başkası çıkıyor falan gerçekten ilginç ^^
Sadece xFactoria nın bileceği özel sorular soralım.Yakından tanıyan var mı?
S
Streetwise
⭐ 19y
ikisinide banlayın gitsin. 😈 🎭
Sadece xFactoria nın bileceği özel sorular soralım.Yakından tanıyan var mı?
eski nicki mesela 😉

L
Laistrogon
⭐ 17y
ikisinide banlayın gitsin. 😈 🎭
😆
Dikkat edin beyler xFactorianın klavyesi ingilizceydi pcsine bağlanmıştım teamviewerla klavyesi ingilizceydi türkçe karakter kullanamıyordu bu adam türkçe karakter kullanıyor ! bir iş var burda !
Dediğin doğruysa (ki yalan söylemezsin sen 👍 ) çalındı dyen factoria ing. klavye kullanıyor. Diğeri ise Türkçe.
İkinizde xFactoria adlı üyeliğin eski nickini pm yoluyla bana atın.
Cevap vermeyen veya yanlış cevap veren haksız sayılacak.
Sakolata msne bakar mısın?
Cevap vermeyen veya yanlış cevap veren haksız sayılacak.
Sakolata msne bakar mısın?
Dediğin doğruysa (ki yalan söylemezsin sen 👍 ) çalındı dyen factoria ing. klavye kullanıyor. Diğeri ise Türkçe.
Evet , ama şimdiki dmod olan factoria tr klavye kullanıyor 🙄

Sarkolata doğru söylüyor.Şuanki d.mod olan xFactoria çalınmıştır.Mesaj geçmişine bakarsak anlarız zaten.İngilizce klavye kullanıyor.
lan cik accmden
20 mesajim olmadigi icin gonderemiyorum
20 mesajim olmadigi icin gonderemiyorum
Bana Mod. Başvuru Formunu doldurup yollar mısın? Ama bana yolla, doldurduktan sonra kopyala de ve bana pm olarak at, karşılaştıracağım. Sana bilgi vereceğim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap