Icerige atla
Extraloob

exl accountum calindi

· 16 Yanıt · 1.8K görüntüleme
J
JacqL OP ⭐ 18y
ShareTable.tk isimli kullanici adim calindi. Sifrem kolaydi sanirim ondan oldu.

baserb olarak siteye kayit oldum daha sonra Nesquik olarak ismim degisti ve d.mod olarak karakter alim satimda görev yaptim ve daha sonrada ShareTable.tk olarak degistirdim mod basvurusunda gerekli bilgileri vermistim. Siteye almanya ip si ile giris yapiyordum ve su andada alman ip si ile giris yaptim geri alma sansim varmi ? yoksa banlayabilirmiyiz simdiden tesekkürler geri dönerseniz sevinirim
d.mod basvurusu yaptigim bilgileri tekrar verebilirim.admin disinda kimseye bilgi verilmeyecektir su an zaten d.mod olmus calan kisi karsilastirip bakabilirsiniz.
16 Yanıt
X
Xanthos ⭐ 19y
Gerekli bilgileri mesaj olarak bekliyorum.
J
JacqL OP ⭐ 18y
pm atildi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
operasyon bitmiş herhalde.
J
JacqL OP ⭐ 18y
operasyon bitmiş herhalde.

Hayir malesef hala ilgilenilmedi benimle beklemedeyim ❗ soru:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
xanti ilgilenmiş sizinle...
J
JacqL OP ⭐ 18y
hayir bana pm atilmadi yeni sifrem ve diger kullanici adi hala kullaniliyor banlanmasi taraftari degilim cünkü uzun süredir ayni accountu kullaniyorum.
J
JacqL OP ⭐ 18y
ve su anda accountun adini Sauronn olarak degistirmis istenilen sorular sorulsun hepsine cevap veririm :S Sahit de getirebilirim yeterki o accountu kullanmasin calan kisi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tamam bana özel mesaj atar mısın ?
J
JacqL OP ⭐ 18y
tekrar pm attim ancak hala kimse geri dönmedi bana
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ok ilgileniyorum.
J
JacqL OP ⭐ 18y
ok ilgileniyorum.

hala beklemedeyim daral:
J
JacqL OP ⭐ 18y
tesekkürler extraloob 2 gündür accountum calindi diye atmadigim pm kalmadi ve kimse bana geri dönmedi bundan sonra önemi yok calan arkadas güle güle kullansin yöneticiler bu kadar ilgisiz iken bu sitenin ilerlemesi zor gibi görünüyor.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kuzum tamam iş açığa kavuştu şimdi pm atıyorum sana ^^
E
EdHardy ⭐ 19y
calan kimmis ismi flan ögrenme sansin varmi mod basvurusu yapmis sonucta :p
A
Aesify ⭐ 18y
tesekkürler extraloob 2 gündür accountum calindi diye atmadigim pm kalmadi ve kimse bana geri dönmedi bundan sonra önemi yok calan arkadas güle güle kullansin yöneticiler bu kadar ilgisiz iken bu sitenin ilerlemesi zor gibi görünüyor.

calan kimmis ismi flan ögrenme sansin varmi mod basvurusu yapmis sonucta :p

Demekki Neymiş bekleyince sorun çözülüyormuş ard arda 30 tane mesaj atmak gerekmiyormuş

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: