Icerige atla
Extraloob

C4sinoR0yaL [Alchemy]

· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme
A
ALpique OP ⭐ 17y
Bu stafa zamanında 1.2 b harcadım immosu 6 dı 2 ye düştü çok zorladım bu stafı tekrardan +7 olmayı başardı kendileri. Bu olay sadece 3 dk içnde 6 geçti 1 dk baktım öle 😄 damage denedım geldm ve bastım 7 geçti.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

ps: staff nasıl arkadaşlar eksikleri söylermisinz.

pfff 8 e patladı
12 Yanıt
S
Tebrikler yakında novalarsın.
A
ALpique OP ⭐ 17y

Teşekkürler o dediğin yrüyama bile girmiyor 😆
E
exotic ⭐ 18y
Çok -si var +7 olması dışında 😜 atk rate kötü reiforce kötü str 7 yap 😉
A
ALpique OP ⭐ 17y
Çok -si var +7 olması dışında 😜 atk rate kötü reiforce kötü str 7 yap ;)

çok dediğin 2 şey str 7 de ypaılır bro büyük bi eksik değil 😆
U
Uprising ⭐ 19y
J
Jaws3r ⭐ 16y
staff tam anlamıyla berbat! +7 staff ticareti yapıyorum ve 1 hafta içinde 5x +7 , 2x +8 staff yaptım no adv ve hepsine max 100m harcıyorum. çok para harcamışsın 1.2bil ne demek ya. Herkes mag 61 olunca tamamdır der ama unuttukları birşey var attack rating mag önemindedir onuda 61 yap derim. Reinforceyide 61 yapınca adam olur 😊
A
ALpique OP ⭐ 17y
staff tam anlamıyla berbat! +7 staff ticareti yapıyorum ve 1 hafta içinde 5x +7 , 2x +8 staff yaptım no adv ve hepsine max 100m harcıyorum. çok para harcamışsın 1.2bil ne demek ya. Herkes mag 61 olunca tamamdır der ama unuttukları birşey var attack rating mag önemindedir onuda 61 yap derim. Reinforceyide 61 yapınca adam olur :)

yorum için teşekkür ediyorum. 😘 ya 1,2 bil harcadık ama gereksiz bi zamanda lag'ın yoğun oldugu zamanlarda bastım malesef sabırsımdır sabredemedım ama lag olmadıgı zaman genelde tekte +5 tutturuyorum mesela bu +7 'e masrafım 10m oldu elxrler + luck stoneler kastıgım pt den düştü.
10m'de luck 5 olsn die 1 tane daha luck aldm ^^
V
Viski ⭐ 18y
TebrikLer..
A
ALpique OP ⭐ 17y
TebrikLer..

teşekkürler 🍺
L
Lemus ⭐ 18y
Önemli tarafını yapmışsın blue su kolay
-Tebrikler.