3 tane +7 , bir tane de +8 basmış biri olarak Kendi yakaladığım alchemy açığını sizlerle paylaşıcam, profesyönel arkadaşların yardımıyla program türü bişey yapmayı düşünüyorum..
Önce şöyle başlıyayım sözlerime ''Alchemy tamamen şans işidir '' lafı bütünüyle yalandır , SRO bir pc oyunudur , bir programdır dolayısıyla kodlardan oluşmuştur şans diye bişey olamaz.Hala şans işi diyorsanız topic i şimdiden terkedin Wink
Alchemynin client ile veya sizin pc nizdeki bi materyalla alakası yoktur .Iteme + basmayı denediğiniz anda bilgi servera gider sonuç olumlu veya olumsuz geri gelir .Ama server bu kararı belirli bir periyoda göre veriyor yani şuanda belirleyemediğim bi saniyeyi tutturmamız gerekiyor (Bunun için de yardımınız gerekli)
Şimdi asıl konuya geçiyorum evet dediğim gibi +7 ler ve daha iyilerini bastım .Aslında işin özü çok basit yürüttüğüm tahmine göre ;
+0 dan +1 e geçiş 3/1 ihtimalle olduğunu varsayıyorum yani bunu dakikaya dökersek 60 saniyede 20 saniyelik dilimin içinde basarsak tutacak .Tabi bu dakikayı örnek olarak verdim bu devir süresi kesinlikle daha kısa bişey olmalı.
+1 den +2 ye geçiş 6/1 ihtimalle haliyle daha zor ,zamanımız daralmış oluyor yani artık elimizde 60 saniye varsa bunun 20 saniyesini tutturmak yetmeyecek . 60 saniyenin içinden 10 saniyelik periyodu tutturursak item yine başarıyla + lınacak.
Demek istediğim şudur isterse +9 olsun hepsinde ortak bir zaman dilimi var ve bu zaman dilimi belirli bir periyotla oluşuyor .Ben saniyelere bağlıyorum , item ilk + tuttuğu saniyeden sonra 3 er saniye arayla +5 i geçtikten sonra 4 -5 er saniye aralıklarla basmaya devam ettiğimde başarılı oldum. İşte bunu herzaman yapamıyorum sizde bilgilerinizi paylaşın yorumları esirgemeyin lütfen.
Hedef Alchemy %100 başarı [Teori]
· 25 Yanıt · 6.2K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
3 tane +7 , bir tane de +8 basmış biri olarak Kendi yakaladığım alchemy açığını sizlerle paylaşıcam, profesyönel arkadaşların yardımıyla program türü bişey yapmayı düşünüyorum..
Önce şöyle başlıyayım sözlerime ''Alchemy tamamen şans işidir '' lafı bütünüyle yalandır , SRO bir pc oyunudur , bir programdır dolayısıyla kodlardan oluşmuştur şans diye bişey olamaz.Hala şans işi diyorsanız topic i şimdiden terkedin Wink
Alchemynin client ile veya sizin pc nizdeki bi materyalla alakası yoktur .Iteme + basmayı denediğiniz anda bilgi servera gider sonuç olumlu veya olumsuz geri gelir .Ama server bu kararı belirli bir periyoda göre veriyor yani şuanda belirleyemediğim bi saniyeyi tutturmamız gerekiyor (Bunun için de yardımınız gerekli)
Şimdi asıl konuya geçiyorum evet dediğim gibi +7 ler ve daha iyilerini bastım .Aslında işin özü çok basit yürüttüğüm tahmine göre ;
+0 dan +1 e geçiş 3/1 ihtimalle olduğunu varsayıyorum yani bunu dakikaya dökersek 60 saniyede 20 saniyelik dilimin içinde basarsak tutacak .Tabi bu dakikayı örnek olarak verdim bu devir süresi kesinlikle daha kısa bişey olmalı.
+1 den +2 ye geçiş 6/1 ihtimalle haliyle daha zor ,zamanımız daralmış oluyor yani artık elimizde 60 saniye varsa bunun 20 saniyesini tutturmak yetmeyecek . 60 saniyenin içinden 10 saniyelik periyodu tutturursak item yine başarıyla + lınacak.
Demek istediğim şudur isterse +9 olsun hepsinde ortak bir zaman dilimi var ve bu zaman dilimi belirli bir periyotla oluşuyor .Ben saniyelere bağlıyorum , item ilk + tuttuğu saniyeden sonra 3 er saniye arayla +5 i geçtikten sonra 4 -5 er saniye aralıklarla basmaya devam ettiğimde başarılı oldum. İşte bunu herzaman yapamıyorum sizde bilgilerinizi paylaşın yorumları esirgemeyin lütfen.
ilk demişsin bu şanş iişi deil die..Ama aşşada ihtimal felan diye konuşuyon Laughing
ya daha tbot cracklenemio,servera giden bilginin saniyesi nsl bulunsun.Hem hic guzel olmaz.Herkesin elinde +11.Ne o ole,direk giderim
I
iwontcry4u
⭐ 19y
ilk demişsin bu şanş iişi deil die..Ama aşşada ihtimal felan diye konuşuyon Laughing
Onu demesinn sebebi o rakamları sabit olarak bilmemesi.Mutlaka matematiksel bir şekilde ayarlanmış olarak bize sunulduğundan bahsediyor.
R
RollsRoyce
⭐ 19y
şans değil diyorsun ama en sonunda yine şansa kalıyor zaman dilimini bilmekte şans bence Mr. Green
arkadaşım ellerine sağlık. arkadaşlar neden ters cevap veriyosunuz anlamadım herkesi böyle forumdan soğutursak kimse bildiğini vede varsaydığı bilgiyi paylaşmaz bizimle. arkadaşımıza inanmasak bile bi teşekkürü çok görmeyin. :?!!! :?!!! :?!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad :?!!! :?!!! :?!!!
şans değil diyorsun ama en sonunda yine şansa kalıyor zaman dilimini bilmekte şans bence Mr. Green
Arkadaşım bende diyorum ki biraz uğraşsak yapabiliriz , bunu üreten de bir insan sonuç itibariyle ,
Yorum yazan herkese teşekkürler . Ben bildiklerimi ve tecrübelerimi yazdım . Ben tek başıma bu kadarını bilebildim sizin de yardımlarınızla bu topic belki tüm türklerin +10 +11 lerle gezmesine sebep olacak .Ti ye almayın derim...
bence sans
saniye tutturmakda bir şanstir 😊
Bence de şans değil sadece. Ama aslında şans % ile bölünemeyecek bir değer. Çünkü her şeyin olabilirliği %50 dir bu da ya olur ya olmaz.
Bir de 0 dan +1 e basarken yakılıyor mu ki? SRO hayatım boyunca hiç yakmadım hatta genellikle weapon değilse lucky bile kullanmam.
Bir de 0 dan +1 e basarken yakılıyor mu ki? SRO hayatım boyunca hiç yakmadım hatta genellikle weapon değilse lucky bile kullanmam.
saol kardes sonra bi denerim Wink
bu teoriyi bi kac gün önce sölyeseydin keske Mr. Green +6 yaktim gecen Crying or Very sad
bu teoriyi bi kac gün önce sölyeseydin keske Mr. Green +6 yaktim gecen Crying or Very sad
Sabahın körüne kadar online olanlar varsa,o kör saatlerde amerikalılar giriyor oyuna.Ve acayip charları var ellerinde +7,+9 çoğunun.Bence böyle uğraşmak yerine GM ile bağlantı kurmaya çalışmak en mantıklısı.Ve konumları ve dilleri olarak en yakın olanlar Amerikalılar.Saatleri yanılmıyorsam bizden 7 saat geri.
bence sans
saniye tutturmak sans değil iyi bir yer secimidir
lag 0 olmalıdır ve size tavsiyem asla +6 dan sonra basmayın en az 3 4 gun bekleyin bunun matematigi su +6 ya kadar seri bas bekle sakim bi yer bul ve dua et biri + yakmış olsun arkadaslar serverlerin belli bir + kapasityesi var bunu aşamassın yani senin + basman birinin + yakması demektir sayıları busekilde dengeliyolar bence yoksa gercekten sans olsa insanlar hergun milyonlarca kez + deniyo yani milyonların şansı yokmu bence belli bir sınır var sen 7 basıyosan biri 7 yaktı demektir sen 9 basamıyosan seçtiğin yer ve zaman dilimi kotu demektir ben + kez 7 bastın 2 sini 8 de yaktım 7 bastıgım ve allah sizi inandırsın silahında immortal yoktu ve silah 3 kez yandı ve hala elimde buna herkes sarırıyo ama ben zaman seçimine bağlıyorum yoksa immortalsız silaha 2 kez +8 olcak 1kez +7 olucak herkes basamassın imkansız dedi ama dedim gıbı zamanı ve yeri iyi secersen imkansız diye bişi yok bu arada hedefim +9 du serverde bir kişi tutturmus artık hedefim +11 serverde sun hariç en iyi silahın elimde olmasını isteyen biriyim
denemelerim devam ediyor oldugunda yada zamanını yakaladıgımı anlayıp bu sırrı cozersem emin olun haberder olucaksızın
arkadaşım teorini destekliyorum fakat benim canlı olarak gördüğüm ve test ettiğim birşey var bilirsiniz knightonline serverleri var kişilerin yaptığı ve knight online veri tabanı sql muhtemelen tüm online oyunların sql ve o veri tabanında gördüğüm upgrade verisi % olarak işaretlenmişti her + için bir yüzde hesabı vardı ama bu yüzde hesabının çok farklı mantıkları olabilir mesela server genelinde basılan +'ların ve kişinin bastığı +lar olarak ve bunu sanırım herkez biliyor pek kimsenin olmadığı sakin zamanlarda + basarlar çoğu zaman burdaki çelişkileri çözemedim çok uzun denenmesi lasım
J
Jason Walker
⭐ 19y
valla banada çok mantıklı geldi.
tamda alchemy işleriyle uğraşırken açmışsın konuyu. basılcak bol bol itemim var teker teker deneyip sonuçları buraya yazarım.
stone olayıyla ilgili bir formulunde varmı ? Very Happy
tamda alchemy işleriyle uğraşırken açmışsın konuyu. basılcak bol bol itemim var teker teker deneyip sonuçları buraya yazarım.
stone olayıyla ilgili bir formulunde varmı ? Very Happy
J
Jason Walker
⭐ 19y
Bence de şans değil sadece. Ama aslında şans % ile bölünemeyecek bir değer. Çünkü her şeyin olabilirliği %50 dir bu da ya olur ya olmaz.
ben çok yaktım +1 de valla Very Happy
ya daha tbot cracklenemio,servera giden bilginin saniyesi nsl bulunsun.Hem hic guzel olmaz.Herkesin elinde +11.Ne o ole,direk giderim
Dai sen ne diyon neden bahsediyon tbotun craklenmesiyle alchemy nin ne alakası war yaa Mr. Green Mr. Green Mr. Green
valla artı en güzel salı serverler açılır açılmaz basılıyor benim tafsiyem +4 yapın silahı bir hafta kullanın sonra salı günü esrverler temizken girin +5 yapın sonra gene 1 hafta kullanın salı günü tekrar deneyin bu yöntem gerçekten çok işe yarıyor mantıklıda aslında salı günü 11 de oyunda nerdeyse kimse olmuyor çünkü serverler yeni açılıyor lag 0 oluyor işte bu sırada rahatlıkla basabiliyorsunuz
Arkadaşlar biz Türk değilmiyiz Question Öyleyiz..İşi en iyi Bildimiz Yoldan Yapalım Exclamation Gm yi Bulalım Dövelim Neymiş Dalgası Öğrenelim Mr. Green Kim Kafa Patlatcak Bunlarla extrabeer santam
Nostra_Damus
⭐ 19y
herkesin yorumlarini okudum, herkes birseyler yapmis, yakmis tuturmus ve birseylere inaniyor.
ben bugüne kadar en yüksek olarak 5 defa +8 bastim
1 tanesi 56+8 sword server Tibet
1 tanesi 72+8 sword server Tibet
2 tanesi 72+8 glavie server Zeus
1 taneside 72+8 shield server poseidon
simdi size ilginc gelebilri fakat ben anlaticam ne sekilde ve nasil bastim.
ilk 56 sworda Tibette ve yeni baslayan bir oyuncu olarak bastim +8 i
hic birseyden haberim yoktu daha sadece bildigim sey +4 oldktan sonra astral olursa +5 denesen bile +0 a düsmez 4 te kalir, tekrar astral bas yine +5 dene, sadece bunu biliyordum.
silahi ilk +5 yaptik arkadasla kendisi Tibetin unutulmazlarindan _LeGoLaS_ tir chara yazik oldu satilirken hacklendi. +5 yaptik ve Legolas gitti biraz kastim sehre döndum +6 deneyim ayrin surpriz yaparim dedim..denedim ve tuttu..biraz daha kastim gece saat 3 oldu icimden dedim +7 denesem heralde inanailmaz olur, denedim oda tutu yani +5+6+7 ayni gun 4 - 5 saat icinde oldu, tutarsa tutuyor sans diyorum ben..... aradan 1 hafta sonra +8 denedim oda tutu inanamiyorum hala....80 Level oldugumda yine silkler sayesinde astral basa basa +7 yaptim ve yine bitgun cimden geldi +8 denedim tuttu, ama +7 yapana kadar yuzlerce silk aldim hatta her ay en az 1000 aldim diyebilirim...
zaman gecti bilgilendik oyunun kurdu olduk, zeusta glavier char actik 80 levele geldik..stone isi yaparak 500 milyon gold biriktirip +7 glavie satin aldim ve +8 denedim , denedigim yer ise Blacksmith ile potcu arasindaki kücük gecis, tutarsa tutuyo beyler..sadece ve sadece sans diyorum..cunku okadar cok lag vardi ki yansin dedim bakalim lag ile alakalimi yoksa sans mi, ve tuttu buyuk bir lag olan yerde.
suanda bulundugum Poseidon serverinde ise yine +7 shield satin aldim belli bir zaman kullandiktan sonra DW de tenha bir yerde +8 denedim tuttu ve onuda 90 Lv gelicek diye sattim bosuna satmisim gelmedi...anlattiklarimin hepsi dogrudur inanmayana lafim yok...
Demek istedigim sey ise sans sans ve sans...tabi bu sansi elde etmek iicnde bazi gayretler gostereceksin..mesela pre mutlaka olucak steady luck astral immortal mutlaka olucak silahta...ve birde suna inaniyorum ne zaman allaha dua ederekten bastiysam yani, ama ne zaman ulan yanarsan yan, yanmzsaan bilmemne ........ kufur ederekten bastigimda ise tuttu Very Happy
bu oyun gavur isi seytan isi, allahi akristirmamak lazim...
yazdiklarimi erinmeden okuyan herkese tesekkurler. _MariJuana_ Server Poseidon
hic birseyden haberim yoktu daha sadece bildigim sey +4 oldktan sonra astral olursa +5 denesen bile +0 a düsmez 4 te kalir, tekrar astral bas yine +5 dene, sadece bunu biliyordum.
silahi ilk +5 yaptik arkadasla kendisi Tibetin unutulmazlarindan _LeGoLaS_ tir chara yazik oldu satilirken hacklendi. +5 yaptik ve Legolas gitti biraz kastim sehre döndum +6 deneyim ayrin surpriz yaparim dedim..denedim ve tuttu..biraz daha kastim gece saat 3 oldu icimden dedim +7 denesem heralde inanailmaz olur, denedim oda tutu yani +5+6+7 ayni gun 4 - 5 saat icinde oldu, tutarsa tutuyor sans diyorum ben..... aradan 1 hafta sonra +8 denedim oda tutu inanamiyorum hala....80 Level oldugumda yine silkler sayesinde astral basa basa +7 yaptim ve yine bitgun cimden geldi +8 denedim tuttu, ama +7 yapana kadar yuzlerce silk aldim hatta her ay en az 1000 aldim diyebilirim...
zaman gecti bilgilendik oyunun kurdu olduk, zeusta glavier char actik 80 levele geldik..stone isi yaparak 500 milyon gold biriktirip +7 glavie satin aldim ve +8 denedim , denedigim yer ise Blacksmith ile potcu arasindaki kücük gecis, tutarsa tutuyo beyler..sadece ve sadece sans diyorum..cunku okadar cok lag vardi ki yansin dedim bakalim lag ile alakalimi yoksa sans mi, ve tuttu buyuk bir lag olan yerde.
suanda bulundugum Poseidon serverinde ise yine +7 shield satin aldim belli bir zaman kullandiktan sonra DW de tenha bir yerde +8 denedim tuttu ve onuda 90 Lv gelicek diye sattim bosuna satmisim gelmedi...anlattiklarimin hepsi dogrudur inanmayana lafim yok...
Demek istedigim sey ise sans sans ve sans...tabi bu sansi elde etmek iicnde bazi gayretler gostereceksin..mesela pre mutlaka olucak steady luck astral immortal mutlaka olucak silahta...ve birde suna inaniyorum ne zaman allaha dua ederekten bastiysam yani, ama ne zaman ulan yanarsan yan, yanmzsaan bilmemne ........ kufur ederekten bastigimda ise tuttu Very Happy
herkesin yorumlarini okudum, herkes birseyler yapmis, yakmis tuturmus ve birseylere inaniyor.
yazdıklarının hepsını okudum...şans varmıs ama şu çiğerı beş para etmes oyuna aylık 50silk fazla bıle bence Wink oda pet uzatıp banlanmamak için.....
ben +3 iteme iki şer gun arayla +4 ve +5 basıorum çok nadir yanıo yanı bıras kullanılıp basıldıgında buyuk ıhtımal tutuyo bi dünya +5 yaptım sayısını haıtlamıorum Cool
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Haxball bireysel futbol ! -Bireysel futbolda %100 başarı SilkWorld | 100 Cap-Ch-Eu | LMP System | SuBox System | Alchemy System | Drop System DeadlyHunt ve Alchemy 98 staff mag%100 SilkWorld | 100 Cap-Ch-Eu | LMP System | SuBox System | Alchemy System | Drop System 90 100 LV ARASI BOW ALINIR < 90 100 LV ARASI SS << 90 100 LV ARASI SPEAR << 90 100 BLADE <<<ALINIR<<<< 90 100 GLAVE ALINIR <<