Icerige atla
Extraloob

Bye Bye Sro

· 43 Yanıt · 4.5K görüntüleme
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Sebebini bilmiyorum arkadaşlar ama 5 dk önce charımı soyulmuş bir şekilde buldum artık sro benim için bitmiştir!!!İçinde 1 m para bırakmışlar bide sağ olsunlar petimi bari onları Npc ye satsalarmış. Görüşürüz Sro

43 Yanıt
D
djfko ⭐ 18y
😢 çok büyük geçmiş olsun kardeşim
R
Romanticer ⭐ 16y
geçmiş olsun 😞
H
hanry006 ⭐ 16y
😱 😱 Carı Satın aldıgında Umutluydum bu cardan Geçmiş olsun. cicioe2
C
Cryolite ⭐ 19y
geçmiş olsun, o leveldaki bir charı çok kolay toparlayabileceğini unutma ancak.
C
Geçmiş Olsun :!!&%&!
K
KillerSpy1 ⭐ 19y
Geçmiş olsun
H
hanry006 ⭐ 16y
Ah şu lanet mısırlılar daral:

Mısırlılar derken 🤔
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
pfff geçmiş olsun kardeşim.
C
Candle ⭐ 17y
biri Gaia'da fena para kaldırıyor.1hafta öncede benim charım soyuldu :!!&%&!
R
Ramplode ⭐ 16y

+ 👍
Mercury'de bhmde charımı soydular.
L
Leet1 ⭐ 19y
Her son, yeni bir başlangıç. Hayırlısı olsun 😊
T
TheRinG ⭐ 16y
Takas İşlerine Girdinmi Satılık Diodun Ondan Olmasın:S

Ps:Geçmiş Olsun
F
fener1907 ⭐ 19y
Geçmiş Olsun.
F
Geçmiş olsun hacım.Kimin olduğu bilinmez ama bu aralar gene iyi başladılar.Sattım kurtuldum çarları yeni sw bekliyoruz.Ordada illaki olacaktır bu tür şeyler ama bunlara inat oyun kapanana kadar oynuyacam kasamassam bile 10 15lvl çarla dolaşıcam ^^
H
hanry006 ⭐ 16y

Mısırlılar derken 🤔

Silkroadın asıl char soyucuları mısırlılardır. Mısırlıların king olma sebeplerinden biride o'dur. Nerdeyse çoğu kişi char soyulduğunu görünce JANGAN'dadır. Banka önü veya Guild'çi önündedir. Adamlar İbot veya İsrobot kullanana gömüyor bende anlayamadım nasıl oluyor ne yapıyorlar ama malesef soyulmalar mümkün. ☕

Hacım konuyu saptırmamak adına fazla uzatmıcam

Mısırlılar bence oyunun [SAF] player kısmını olusturuyor.[istisnalar kaideyi bozmaz] Birçok mısırlı tanıdıgım var adeta dün başlamıs player gibiler hersey e ınanıyorlar summer3: O yuzden sanmıyorum
D
dmadbtldls ⭐ 15y
Çok geçmiş olsun :((
B
BayPipo ⭐ 16y
2 charda isrobot kullandım 2 side soyuldu ...
R
Arkadaşlar En İyi Ve En Çok Char Soyan Ülke Almanya' dır daral: daral: Mısır Son Sıralarda Gelir Char Soygunlarında daral: daral: Ayrıca Sbot,İsrobot,Tbot ve Mbottan Baska Bot Kullanmayın summer2: summer2: Ve Soft Mod Oynayan Arkadaslar SroLoader Gıbı Program Kullanmayın Kesınlıkle summer2: summer2: Bir Zamanlar En Büyük Soygun Nedeni SroLoader Programıydı daral: daral: İlla Kullanacaksanız Sitemizde Bulunan memberlist.php?mode=viewprofile&u=4382 İlker Arkasın yayınladıgı Programları Kullanmanızı Sıddetle Tavsıye Ederım 🤤 🤤 🤤 🤤

Bu Arada Çok Büyük Gerçmiş Olsun Yalnız Bir Kere Soyuldum Diye Silkroadı Bırakman Yersız ve Gereksız Dıye Dusunuyorum... Ayrıca Server Degıstırmekte Gereksız Masrafta Baska Bır sey Degıl 😞 Bunu Iyı Bıldıgım İçin Soyluyorum .... Extra Masrafa Gerek Yok Charına Yenı Set Duz Pcne Format At Bılınen Bot Yada Programları Kullanmaya Devam 😊 Tesekkurler ....
W
Warmoon ⭐ 18y
Hacım konuyu saptırmamak adına fazla uzatmıcam

Mısırlılar bence oyunun [SAF] player kısmını olusturuyor.[istisnalar kaideyi bozmaz] Birçok mısırlı tanıdıgım var adeta dün başlamıs player gibiler hersey e ınanıyorlar summer3: O yuzden sanmıyorum

Öyle görünüyor olmaları mümkün değil mi?
Geçmiş olsun kardeşim, bu güne kadar hiç char soydurmadım 1 kere küçüktüm ID-PW kendim verdim =)...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: