Spoiler

Aynı item almak saçmalıktır demeyin bu şekilde çok rahat oynuyorum 🍺

Vahşi hydra yerine ebedi ve kanasusamış 2 tane runa yerine statik ve hayalet çıksan tek atacak kıvama gelirsin herhalde birde aynı itemi çıktığında özel pasifler birleşmiyor hacım 2 aynı item yerine farklı ama benzer özellikli item çıksan özel pasifleriyle birlikte daha fazla iş görür
Bir sonraki oyunda sizin buildlerinizi deneyeceğim 😘
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildiVahşi hydra yerine ebedi ve kanasusamış 2 tane runa yerine statik ve hayalet çıksan tek atacak kıvama gelirsin herhalde birde aynı itemi çıktığında özel pasifler birleşmiyor hacım 2 aynı item yerine farklı ama benzer özellikli item çıksan özel pasifleriyle birlikte daha fazla iş görür
Yapma bunu işte bilmiyordum summer5:
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildiBir sonraki oyunda sizin buildlerinizi deneyeceğim 😘
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildiVahşi hydra yerine ebedi ve kanasusamış 2 tane runa yerine statik ve hayalet çıksan tek atacak kıvama gelirsin herhalde birde aynı itemi çıktığında özel pasifler birleşmiyor hacım 2 aynı item yerine farklı ama benzer özellikli item çıksan özel pasifleriyle birlikte daha fazla iş görür
Hydra'nın yanında sadece yakın dövüş yazıyor onu da mı görmedin 😜 Tam emin değilim ama sadece ultiyi açıp daldığın zaman iş yapar hydra.Yakın dövüşe döndüğü için.
Quinn FTW :D
Sen bıraktın diye oluyor hep bunlar :D

Yanlız, gerçekten hayatımda gördüğüm en kötü item seti 😄 Hacım o runaanın kasırgasını hiç bir karaktere alma TEK istisna varus w'yu sıçrattığı için ama onun da yanlış olduğunu düşünüyorum, neyse.
Hydra nedir abi? 😄 ÇOOOOK yanlış bir item, runaandan da yanlış 😄
Bence benim itemlerim iyi deyip takılma, doğrusunu öğren, çok daha iyi olduğunu göreceksin 👍
Yanlız, gerçekten hayatımda gördüğüm en kötü item seti 😄 Hacım o runaanın kasırgasını hiç bir karaktere alma TEK istisna varus w'yu sıçrattığı için ama onun da yanlış olduğunu düşünüyorum, neyse.
Hydra nedir abi? 😄 ÇOOOOK yanlış bir item, runaandan da yanlış 😄
Bence benim itemlerim iyi deyip takılma, doğrusunu öğren, çok daha iyi olduğunu göreceksin 👍
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildiBir sonraki oyunda sizin buildlerinizi deneyeceğim 😘
Hydra'nın yanında sadece yakın dövüş yazıyor onu da mı görmedin 😜 Tam emin değilim ama sadece ultiyi açıp daldığın zaman iş yapar hydra.Yakın dövüşe döndüğü için.
Sen de mi Brütüs? Vurun ulan bilmiyoruz ya oyunu vurun :D
Bir sonraki oyunda sizin buildlerinizi deneyeceğim 😘
Runaan Cait'e güzel gidiyor bence. :P

geçen bir arkadaş almıştı, bu sabah annesinin cenazesindeydim
geçen bir arkadaş almıştı, bu sabah annesinin cenazesindeydim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap