- Resim Silinmiş.
500k oldu 1m yapıcam herculeste sp kastırmak isteyenler NesWhisky e pm atabilirler çok ucuz fiyata kasıyorum 😊
- Resim Silinmiş.
buda bnm farmer(güncel)
· 38 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
-.-* yorum yapacak kimsecikler yokmu
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Farm işi sabır işi bana geceleri level düşürmek çok zor geliyodu :xD h.o inş yüksek bi levele gelir süper bi char olur..Intçı olacaksan kesinlikle warlock/cleric bi dene..çok saglam char oluyo pwpde wizard gibi bard gibi kolay yatmıyo..unıq kesmektede gayet becerikli görmüşsündür tg yi tekliyo adam warlock/cleric divisyon/offering le 😄
Hayırlı olsun..Ne yapılandırması dusunuyosun?
str int verilmemiş ve 500k çok iyi gerçekten bari 2m yap str int vermeden sonra deli paraya sat gitsin harika char o ya satmaya kıyamaz insan tebrikler kuzum ^^
int vermiş sanki 🙄
D
DangerWalker
⭐ 19y
int vermiş sanki 🙄
heh bard elinde 😄
güzell
- Resim Silinmiş.
Buda Bnmki Daha Yeni Başladım Snnkine bakarsak bnmki devede kulak kalır ama olsun 😊 Bnmkininde ismine Hastayım xD
Buda Bnmki Daha Yeni Başladım Snnkine bakarsak bnmki devede kulak kalır ama olsun 😊 Bnmkininde ismine Hastayım xD
Farm işi sabır işi bana geceleri level düşürmek çok zor geliyodu :xD h.o inş yüksek bi levele gelir süper bi char olur..Intçı olacaksan kesinlikle warlock/cleric bi dene..çok saglam char oluyo pwpde wizard gibi bard gibi kolay yatmıyo..unıq kesmektede gayet becerikli görmüşsündür tg yi tekliyo adam warlock/cleric divisyon/offering le :D
katılıyorum 🍺
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
hadi hayırlısı
h.olsun
M
Misproject
⭐ 19y
str int verilmemiş ve 500k çok iyi gerçekten bari 2m yap str int vermeden sonra deli paraya sat gitsin harika char o ya satmaya kıyamaz insan tebrikler kuzum ^^
hacı tam bnm kafadasın ama 2m deil 1-1.5m yapıcam charı 85 lv kdr stat poınt kasıcak eleman war 😄 sonra satıcam bakalım ne kdr edecek
bu arada yorumlarınız için sag olun mucks
Hayırlı olsun şimdiden 1m sp;)
Tebrikler iyi Gidiyosun Sp nin Devamını Dilerim:D
güzel sp devamı gelınce dahada guzel olcagına ınanıorum
Hayırlı olsun güzel devam ediyonmu kasmaya??
şu anda 600549 sp war 😄
ps:resimler güncellenecektir.
ps:resimler güncellenecektir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap