Icerige atla
Extraloob

buda bnm farmer(güncel)

· 38 Yanıt · 2.7K görüntüleme
N
Narcisse OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
500k oldu 1m yapıcam herculeste sp kastırmak isteyenler NesWhisky e pm atabilirler çok ucuz fiyata kasıyorum 😊
- Resim Silinmiş.
38 Yanıt
N
Narcisse OP ⭐ 19y
-.-* yorum yapacak kimsecikler yokmu
T
Farm işi sabır işi bana geceleri level düşürmek çok zor geliyodu :xD h.o inş yüksek bi levele gelir süper bi char olur..Intçı olacaksan kesinlikle warlock/cleric bi dene..çok saglam char oluyo pwpde wizard gibi bard gibi kolay yatmıyo..unıq kesmektede gayet becerikli görmüşsündür tg yi tekliyo adam warlock/cleric divisyon/offering le 😄
E
Exa ⭐ 17y
Hayırlı olsun..Ne yapılandırması dusunuyosun?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
str int verilmemiş ve 500k çok iyi gerçekten bari 2m yap str int vermeden sonra deli paraya sat gitsin harika char o ya satmaya kıyamaz insan tebrikler kuzum ^^
C
Cube ⭐ 17y
int vermiş sanki 🙄
D
int vermiş sanki 🙄

heh bard elinde 😄
J
JbS ⭐ 17y
güzell
U
uNKnoWeN ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Buda Bnmki Daha Yeni Başladım Snnkine bakarsak bnmki devede kulak kalır ama olsun 😊 Bnmkininde ismine Hastayım xD
E
exotic ⭐ 18y
Farm işi sabır işi bana geceleri level düşürmek çok zor geliyodu :xD h.o inş yüksek bi levele gelir süper bi char olur..Intçı olacaksan kesinlikle warlock/cleric bi dene..çok saglam char oluyo pwpde wizard gibi bard gibi kolay yatmıyo..unıq kesmektede gayet becerikli görmüşsündür tg yi tekliyo adam warlock/cleric divisyon/offering le :D

katılıyorum 🍺
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
hadi hayırlısı
B
BurdurLee ⭐ 18y
h.olsun
M
Misproject ⭐ 19y
str int verilmemiş ve 500k çok iyi gerçekten bari 2m yap str int vermeden sonra deli paraya sat gitsin harika char o ya satmaya kıyamaz insan tebrikler kuzum ^^
N
Narcisse OP ⭐ 19y

hacı tam bnm kafadasın ama 2m deil 1-1.5m yapıcam charı 85 lv kdr stat poınt kasıcak eleman war 😄 sonra satıcam bakalım ne kdr edecek
N
Narcisse OP ⭐ 19y
bu arada yorumlarınız için sag olun mucks
B
BadAngeL ⭐ 17y
Hayırlı olsun şimdiden 1m sp;)
C
Crickety ⭐ 17y
Tebrikler iyi Gidiyosun Sp nin Devamını Dilerim:D
P
PquLex'B ⭐ 18y
güzel sp devamı gelınce dahada guzel olcagına ınanıorum
E
eLempTRa ⭐ 18y
Hayırlı olsun güzel devam ediyonmu kasmaya??
N
Narcisse OP ⭐ 19y
şu anda 600549 sp war 😄
ps:resimler güncellenecektir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: