17.08.2011
- Resim Silinmiş.
18.08.2011
- Resim Silinmiş.
19.08.2011
- Resim Silinmiş.
20.08.2011
- Resim Silinmiş.
21.08.2011
- Resim Silinmiş.
22.08.2011
- Resim Silinmiş.
25.08.2011(1gün kasılmadılar)
- Resim Silinmiş.
Uzun bir bayram tatili sonrası kasmaya devam.
05.09.2011
- Resim Silinmiş.
Malum chine'leri 107+ partylere sokmak biraz zor.Bu yüzden bende kendi partymi yapmaya karar verdim. 2Bard - 1Cleric - 1Warrior - 1Wizard - 1Warlock olmak üzere toplam 6 tane char kasıyorum.Sp farm yapma şansım olmadı o yüzden 3 gapla gidiyorum.
Lv atladıkça güncel resimler koyulucaktır.
Buda benden (Sürekli Güncel)
· 16 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Hayırlı Olsun, Benim PT'de
3Wizz-2Bard-1Cleric-1Warrior-1Warlock, 75 olmak üzereler ben hiç gap yapmadan sp kasmadan gidiyorum, wizlerde sadece attack için gerekli skiller, bufferlerdede bufflar için gerekli skiller açık fakat daha attack yaptırmıyorum ve 85-87de kasıyorum acaba senin charların durduğu slotun tam olarak sbot koordinatlarını yazabilir misin?Cevap bekliyorum, tekrardan hayırlı olsun iyi kasmalar.
3Wizz-2Bard-1Cleric-1Warrior-1Warlock, 75 olmak üzereler ben hiç gap yapmadan sp kasmadan gidiyorum, wizlerde sadece attack için gerekli skiller, bufferlerdede bufflar için gerekli skiller açık fakat daha attack yaptırmıyorum ve 85-87de kasıyorum acaba senin charların durduğu slotun tam olarak sbot koordinatlarını yazabilir misin?Cevap bekliyorum, tekrardan hayırlı olsun iyi kasmalar.
SBot kullanmıyorum ama haritada gösterebilirim charların tam yerini uygunsa tabi ?
- Resim Silinmiş.
Teşekkür ederim,seninde hayırlı olsun partin.Sanada iyi kasılmalar 😊
- Resim Silinmiş.
Teşekkür ederim,seninde hayırlı olsun partin.Sanada iyi kasılmalar 😊
adam cavede 10 bugunu kullanıyor
adam cavede 10 bugunu kullanıyor
10 bugunu kullanıyor derken ?
kolay gelsin
kolay gelsin
Teşekkürler
Yalnız Ptye 110Level Bowcuyu sokman saçma olmuş eğer attack yapmıyorsa, pt level ortalamasını yükseltir ve daha az exp gelir.
Yalnız Ptye 110Level Bowcuyu sokman saçma olmuş eğer attack yapmıyorsa, pt level ortalamasını yükseltir ve daha az exp gelir.
Aslında o char party de yok.Diğerleri clientsiz olduğu için lv lerini göstermek için party'e soktum 😊
Sbot mu kullanıyorsun, eger sbotsa nasıl clientless yaptın? 😊
İbot kullanıyorum 😊 101 lere geçtiğimde sbot kullanıcam.
k.gelsin hacı
k.gelsin hacı
Teşekkürler
bu ne tür bi bugdur açıklayabilirmisin ?
bu ne tür bi bugdur açıklayabilirmisin ?
Tabikide,resimde gösterdiğim yerde veya hemen arkasındaki merdivenlerde durduğunda c8 den ex gelebiliyo,yani bi bakıma c8 de charlarını kasmak isteyipte safe bulamayanlar için biryer 😊
Güncel /
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap