Icerige atla
Extraloob

Buda benden hediye Sbot manager FTP kullanımı

· 10 Yanıt · 4.4K görüntüleme
A
akay_06 OP ⭐ 17y
arkadaslar bildiğiniz gibi s bot manager super bi program bu sayede her nerey giderseniz gidin sbotunuzun kasıp kasmadığını durumunu ister cep telefonunda ister iş yerinden ister tatilden öğrene biliyorsunuz nasılmı gelin beraber yapalım... 🤘 👍 👴 🕵️

- Resim Silinmiş.

Şimdi işimizi yarım bırakmalayımm sizler şimdi diyeceksinizki bizim ftp adresimiz yok Hiç problem değil baskentli onuda dusundu ve size funpic.de den 50 gb lik ftp sitesi hediye ediyor gelin birde ftp sitesi olusturalım.... sadece sbot manager için değil heryerde işinize yarıcak super bi protokol aynen flash bellek gibi fakat cok cok daha yavası 😊 🤤 🙏 😉 💃 👍 🤘

- Resim Silinmiş.

alıntı değil el emegi goz nurudur!
10 Yanıt
R
RiqueLme ⭐ 19y
ilk tesekkür benden olsun
ellerine saglık yapıcakların işine yarayacaktır umarım ^^
A
akay_06 OP ⭐ 17y
hemen bir duzeltme ekliyorum arkadaslar kusura bakmayın gece gece uykulu halimle hata yapmısım özür diliyorum carınızın bilgileri orada yazan siteye değil aksine sizin kendi ftp adresinize ekleniyor yani internet sayfası şeklinde geliyor kısacası http://xxxxxxxxxx.funpic.de/Charstats/ adresine tıklarsanız carınızın bilgileri gelecektir xxxxxx yazan yerde sizin kendi ftp adresiniz misalen yukarda acmıs olduğum örnek ftp adresini ele alırsak http://extraloob006.ex.funpic.de/Charstats/
A
akay_06 OP ⭐ 17y
ilk tesekkür benden olsun
ellerine saglık yapıcakların işine yarayacaktır umarım ^^

umarım işinize yarıcaktır benim coooook yarıor her an cep telefonumdan kontrol ediyorum 🤘
R
RiqueLme ⭐ 19y
sana bi sorum olucak
şu sbot simgesini sag alt köşeye alabilen bi program vardı onu nerden bulabılırım bi fikrin varmı ??

- Resim Silinmiş.
A
akay_06 OP ⭐ 17y
sana dahada super bir yontem tavsiye edeyim ama yapması biras zor resimlerle anlatırım eklme msn mi mailto:[email protected] tek tek anlatayım oke
P
Prada ⭐ 19y
sana bi sorum olucak
şu sbot simgesini sag alt köşeye alabilen bi program vardı onu nerden bulabılırım bi fikrin varmı ??

- Resim Silinmiş.

4t Tray minimizer google da arat bulursun
E
exotic ⭐ 18y
Emeğine sağlık güzel anlatmışsın ^^
J
Junkie * ⭐ 18y
Emeğine sağlık güzel anlatmışsın ^^

+1903

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: