Icerige atla
Extraloob

Bu Virüsü Nasıl Silebilirim?

· 11 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Collapse
Collapse OP ⭐ 16y
Arkadaşlar 2 gündür pcde nod32 bi tehdit buluyo ve "temizlenemedi" diye uyarı veriyo. Ve 1 hafta önce charım soyuldu pcde keyloger olduğundan şüpeleniyorum. Avira indirdim taratıyorum 2 saatte %68e gelebildi 11 tane virüs buldu sildirdim. Restart attım ve başlagıçta yine bu uyarı çıktı karşıma. Aviranın bulduğunu eset bulmuyor esetin bulduğunu avira bulup silmiyor summer7: Bu trojanı nasıl silebilirim pc den?
- Resim Silinmiş.
11 Yanıt
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Kaspersky Pure kur , full tarat sorun kalmaz.
Collapse
Collapse OP ⭐ 16y
Yarın sabah avirayla %100 olana kadar taratcam restart atcam yine çıkarsa kyspersky indirip bide onla taratcam. Oda silmezse bu iş kysper norton avast bitdefender diye gider çünkü pc format kabul etmiyo formatta restart atıyo daral:
Collapse
Collapse OP ⭐ 16y
Denedim 😊 Eset güvenli modda virüs taraması yapmadı onun yerine komut taraması gibi bişeyler yaptı. Aviranın bitirmesine sabredemedim 2 dizi bitti mübarek avira tarıyodu hala 😊 Yarın uğraşıcam artık teşekkür ederim bilgiler için.
A
altanyunus ⭐ 19y
Beni Dinlersen Panda Kur dostum. hepsi yalan. Tecrübelerime dayanarak sana Pandayı öneriyorum.
Collapse
Collapse OP ⭐ 16y
Avira ile full tarattım virüs bulamadı. Eset ise halen tehdit bulundu diye uyarı veriyo... Kaspersky indiricem, bide anti keylogger yükleyecem, yeni pc alırsam direk linux yükleyecem ya bu nedir chara set almaya korkar ordum şerefsizler yüzünden :S
Collapse
Collapse OP ⭐ 16y
Anti Keylogger 10.2.2 kurdum elite sroya girmek için crackli holy botu açtım start dedim ve hiçbiyere yazı yazamaz oldum. Anti Keylogger programı yazı yazmamı engelliyo stop dediğimde yazabiliyorum ancak.. Elite sroda veya holy botta bi i*nelik var ama dur bakalım...
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bilgisayarın geçmişine eset varsa kaspersky yüklemek
eziyete dönüşebiliyor
Collapse
Collapse OP ⭐ 16y
Botsuz gireyim dedim yine yazı yazamıyorum nasıl program bu benm yazmamı engelliyo yazdığımın kopyalanmasını engellemesi lazım! Lanet olsun ya koca koca şirketlerde üretilen antivirüler bi virüsle başa çıkamıyo :S
Temet Nosce
Botsuz gireyim dedim yine yazı yazamıyorum nasıl program bu benm yazmamı engelliyo yazdığımın kopyalanmasını engellemesi lazım! Lanet olsun ya koca koca şirketlerde üretilen antivirüler bi virüsle başa çıkamıyo :S

Ekran klavyesiyle gir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: