Icerige atla
Extraloob

Bu Tarz Benim Hakkındaki Görüşleriniz

· 27 Yanıt · 2.6K görüntüleme
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Ben bugün ne giysem de dahil olmak üzere boş zamanlarımda eğlencesine izlerdim bunu da arada denk gelince izliyorum, bugün izledim hatta iyiydi de [horny21 İdil ve adını bilmediğim bi kaç kişinin tartışması falan komik oluyor izlemek de bi de o İdil nasıl 95 li ya Allah için abla falan derdim sokakta görsem hal hareketler falan, nasıl bir özgüven varsa bi de kendine fena da değil bi taraftan 😈 [horny21

Ps:İdilin soyadını arayanlar için Naz Kaluç 😈
27 Yanıt
E
Extrowe ⭐ 16y
Salaklık.
bluesman
bluesman ⭐ 17y
normalde tv izleyen biri değilim ama 1 keresinde o aptal programa denk gelmiştim.ya açıkça söylemek gerekirse hepsi birer oyuncu ve jüri üyeleri şarlatan. izleyen insanların %90'ı aptal kesim.
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Rezillik.avi
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
normalde tv izleyen biri değilim ama 1 keresinde o aptal programa denk gelmiştim.ya açıkça söylemek gerekirse hepsi birer oyuncu ve jüri üyeleri şarlatan. izleyen insanların %90'ı aptal kesim.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi

Ahaha makara: Aynen katılıyorum makara:

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
%10 luk kısımdayım o zaman 😄 Şarlatana sesli güldüm 😄 @Lemonade bro izliyorsun demi içime doğdu bak 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Geçen gecenin bi yarısı acıktım, ayıptır söylemesi tost yaptım. Dedim bakayım tv de ne var. Açtım bu vardı izledim 1 saat kadar. Kahkahalarla güldüm, bi o kadar sinirlendim toplumu bu kadar gerizekalı yerine koyan bir program. Anne babasının gururunu gram düşünmeyen birsürü kevaşe topluluğu. Sözde moda diyip giyinen bi caciktan anlamayan, toplum içine 5 dakika bıraksan parçalarını bulamayacagin bir kaç jüri üyesi. Ne diyim allah akıl fikir versin.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Special thx to Flexi
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Eski kiz arkadadim izliyordu onun yuzunden eskiden biraz izlemisligim var 😄
ps: sucks

Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eski kiz arkadadim izliyordu onun yuzunden eskiden biraz izlemisligim var 😄
ps: sucks

Benim de kuzenim izliyordu zaten ondan izliyordum ben de 😁 😆 🍺
R
RoqA ⭐ 17y
Allah akıl fikir versin
B
bysinem ⭐ 11y
beğenerek izliyoruz 😄
R
RoqA ⭐ 17y
Bu mesaj bysinem rumuzlu uyeden alinti yapildi
beğenerek izliyoruz :D

nick-mesaj
CreddyTitans
Nur Yerlitaş'ın saçmalıkları.Kendini baya üstün bir varlık olarak görüp oraya katılan yarışmacılara acımadan saçmaca yorumlar yapması.Yapmacık uyuz hareketler.Aklıma gelince delirdiğim bir program sin: sin:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Gayet guzel program , karsina oturup izlemedim hic genelde ses olsun diye aciyorum ama zaman zaman soylenenler gulduruyor. Yarismacilarin zeka seviyeleri cok dusuk oldugu icin kendinle daha cok barisik bir hayat yasamana olanak sagliyor.

Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Geçen gecenin bi yarısı acıktım, ayıptır söylemesi tost yaptım. Dedim bakayım tv de ne var. Açtım bu vardı izledim 1 saat kadar. Kahkahalarla güldüm, bi o kadar sinirlendim toplumu bu kadar gerizekalı yerine koyan bir program. Anne babasının gururunu gram düşünmeyen birsürü kevaşe topluluğu. Sözde moda diyip giyinen bi caciktan anlamayan, toplum içine 5 dakika bıraksan parçalarını bulamayacagin bir kaç jüri üyesi. Ne diyim allah akıl fikir versin.

Hepsi cast ana babalık bir durum yok
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Güzel kızlar oluyo
Yaralı style
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Nur Yerlitaş deyince aklıma hep şu geliyor;

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
lemonade
lemonade ⭐ 17y
doktor bu ne

Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj bysinem rumuzlu uyeden alinti yapildi
beğenerek izliyoruz :D

Sinemcim konu hakkındaki detaylı görüşlerini skype üzerinden almak isterim pm kutuna da bakabilirsin 😁 😆 😈 [horny21

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: