Arkadaslar ps de kendimi DarkJedi'a benzetmeye çalıştım umarım beğenirsiniz.Ve baya uraştm ^^
-Resim Silinmiş.
işte bu diyorum ^^ (o resimdeki benim)
· 30 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
Çok güzel olmuş kendini de parlatmasaymışın ama. Kılıç da kırmızı olaymış Dark Side. hmm
Jiggy benim darkside ile işm olmas.
Come to Lightside we have cOld ^^
Bn türkiye asi DARKJEDI'lar grubu başkaniym xD SW nin bi oyunu war çoq ünlüdür gerçek SW fanlari bilir Wink
Bn türkiye asi DARKJEDI'lar grubu başkaniym xD SW nin bi oyunu war çoq ünlüdür gerçek SW fanlari bilir Wink
I
IIKınGOzmaII
⭐ 19y
sHEKİLL headbang2ft9
sende herügn bişeyler denmiyosun geliştiriyosun kendini baya bakyıorum gittikçe tbrk kutlarım bu kadar kısa sürede Mr. Green mucX mucX
Jiggy benim darkside ile işm olmas.
Darkjedi mı olur yaw. Lightside olur yeşilli mavili morlu da olabilir bi de dark side olur kırmızılı ya da kıtlıktan mavileri yürütürler Jedi'lardan bkz. Anakin. Lightdarkımsı jedi ıyk. Mr. Green Chewbacca rulzz.
Joind the dark side we have cookies.
Ee emek harciyorum ben ^^ bir hedefim war kararliym bıkmadan usanmadan çalişcam.Durmak yok yola dvm xD
Yaw SW camiasi o kadar genişki nasil anlataym.
Jedi konseyine bağlılığı bulunmayan,bağımsız hareket eden görevleri yerine getirmeyen JEDI'lara asi ünvanı verilir.Bunlardan bazılarıda haklı sebeblerden dolayı DARKSIDE'a geçerler.İşte bunlar DARKjedi oluor.
Bir örnek wererim Count Dooku bir darkjedidir.Asi bir jedi ve bahanesi olarak DARKSIDE'a geçmiştir.DARKJEDI'lar açık mavi , kırmızı ve siyah saber kullanırlar Wink
Jedi konseyine bağlılığı bulunmayan,bağımsız hareket eden görevleri yerine getirmeyen JEDI'lara asi ünvanı verilir.Bunlardan bazılarıda haklı sebeblerden dolayı DARKSIDE'a geçerler.İşte bunlar DARKjedi oluor.
Bir örnek wererim Count Dooku bir darkjedidir.Asi bir jedi ve bahanesi olarak DARKSIDE'a geçmiştir.DARKJEDI'lar açık mavi , kırmızı ve siyah saber kullanırlar Wink
gü<el açıklama idi vaaaaay be ama bencede kılıç filan renkli olsa daha şekil karizma dururdu Mr. Green Mr. Green
Hacım o jedi değil ki bildiğin Sith lord dark jedi değil yaws. Eğik kabzalı karizma red saberı var. Neyse bunun kitapları falan oluyor ben onları okumadım hiç onda yazıyor herhalde. Mr. Green Filmleri izledim oyunlarını bitirdim.
Count Dooku Yodanin padawani Ayrica Qui Gon Jinnin Masteridir You understand it ^^
I
IIKınGOzmaII
⭐ 19y

bU rEsimdeki kim hmm
bU rEsimdeki kim hmm
koptum be burada bu resim ne Mr. Green Mr. Green Mr. Green
bU rEsimdeki kim hmm
puauhaa headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 Twisted Evil
Count Dooku Yodanin padawani Ayrica Qui Gon Jinnin Masteridir You understand it ^^
Anakin'in de kolunu kesti. Mr. Green Ama darkjedi değil. Sith lord. Eskiden Jedi dı sadece.
biliomusun 2 sene boyunca günde 1.5 2 saat öğrencilerimle bu gibi şeyleri tartiştm Twisted Evil
tm sith lord olsn ^^ ama şunu düşn nie lord dooku deilde count dooku extraokk
biliomusun 2 sene boyunca günde 1.5 2 saat öğrencilerimle bu gibi şeyleri tartiştm Twisted Evil
evet bu yönüde var hangisi ??
sana tavsiyem episode 1 2 3 4 5 6 oku daha sona 7 8 9 u oku (bunlar lucas amcadan deil ama resmi) o zaman anlarsn mevzuyu Wink
7-8-9 da mı var? Mr. Green
war olmazmi ama yazarı george deil fakat lucas firmasindan onaylidir.Luke'un kurduğu jedi academysi darkjedilarn ayaklanması falan.Darkjedi'lar bi örgüt gibi bişi ve inanılmaz güçlüler hem dark hem light side güçlerini ellerinde bulunduruorlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap