I Infinity OP ⭐ 18y 17 yil once #1 ABD'NİN NEW YORK KENTİNDE ÇİKOLATA TUTKUNLARININ İŞTAHINI KABARTACAK BİR OTEL ODASI HAZIRLANDI. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #2 abisi yerim ben onu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 17 yil once #3 çikolatayla aram pek iyi değildir,ben kalmazdım o odada 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #4 Fareler 3 günde o odayı yer bitirir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A angela ⭐ 19y 17 yil once #5 o odada aç kalınmaz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F fanatiksro ⭐ 17y 16 yil once #6 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Capt_Jack ⭐ 17y 16 yil once #7 1 hafta tatile gidiosun diyelim iki kişi 1 hafta sonra bi bakıolar sandalyeler yok 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 16 yil once #8 Yeme de yanında yat 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 16 yil once #9 kim demiş odun yenmez diye xD cok lezzetli.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Castiela ⭐ 18y 16 yil once #10 Off bayılırım çikolataya , tam benlik 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NoMoreLove ⭐ 18y 16 yil once #11 Ama yapılmaz bu, gecenin bu saatinde. 🤤 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Castiela ⭐ 18y 16 yil once #12 Ama yapılmaz bu, gecenin bu saatinde. 🤤 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RideTheLightning ⭐ 17y 16 yil once #13 Oturuyosun sandalyeye sıcaklıktan çikolata eriyo 😄 nası bişi anlamadım xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaSoryong ⭐ 18y 16 yil once #14 yemede yanında yat TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LuxWalker ⭐ 19y 16 yil once #15 Bizim aile bi gitsek 1 günde talan ederiz 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Weird Thoughts ⭐ 17y 16 yil once #16 bu odayı kaç günde bitirim ki ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Relax ⭐ 17y 16 yil once #17 ula onları bitirmek benim 1 aymı alır 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AliceCullen ⭐ 17y 16 yil once #18 Yeme de yanında yat :PTabi yanında yatılacak çikolata kalırsa 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil