Avrupa server açılmadan önce çin kaynıyordu hatta girmek imkansız bir ara yine girmek zorlaştı.
şu 1 aydır ve son zamanlarda bu ii ce olmaya başladı bu kadar çinli nerede?
Dün 07 kasım 2007 de akşam saat 22 civarında zeus da jangan dan hotana kadar gezdim ortalık bom boş.
Acaba millet avrupa çarlarına mı başladı yoksa zeus dan herkez kaçtımı?
Oyunun tadı kalmadı. Ne öldürcek adam var. Ne pvp yapacak adam var nede kervan çekecek.
Bu konuda bilgisi olan varsa buraya yazsın. 4 gündür +4 shild satamadım. Böyle giderse bırakacaz oyunu tadı tuzu kalmadı.
Server : Zeus
Nick : FeDai
Lvl : Her gün yenileniyor Very Happy
saygılar...
Bu millet nerede?
· 12 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Europ açmışlardır Mr. Green açsınlar bakalım europ kökünü kazıyacak chine nuker ler Twisted Evil başta ben Cool
dolu olunca laf az olunca laf Mr. Green
helal doru söze can kurban kardesim sende git kasıl allahtan lag mı istıon Mr. Green
helal doru söze can kurban kardesim sende git kasıl allahtan lag mı istıon Mr. Green
kasıl kasıl nereye kadar heyecan lazım biraz sonuçda oyun pvp yapadıkdan sonra ne gereği var 😊
kasıl kasıl nereye kadar heyecan lazım biraz sonuçda oyun pvp yapadıkdan sonra ne gereği var :)
önce bi 80 ol pvp de yaparsın gezersinde Mr. Green
kasıl kasıl nereye kadar heyecan lazım biraz sonuçda oyun pvp yapadıkdan sonra ne gereği var :)
80 olmadığımı nerden biliyorsun Very Happy
80 olmadığımı nerden biliyorsun Very Happy
Ozaman hazır kimse yokken git Lord devir isy devr uri devir cerberus devır tg devir babam devir Mr. Green
puhahaha alemsin kardeşim yav babam devir koptum valla extraokk Laughing
puhahaha alemsin kardeşim yav babam devir koptum valla extraokk Laughing
Mr. Green hmm
Ne Güzel İşte Kardeşim.Oh nE Gğzel Vallahi.Ks Yapan Yok.Ben Ne İsterımkı Başka Very Happy Mr. Green
bende yeowalarda falan adam kasıordum academy icin bombos walla yha mllet adam kasmaya gelio anca cok super olmus ortalık hahaha
bi blader kasılır artık kssiz Razz Twisted Evil
bi blader kasılır artık kssiz Razz Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap