C cLonny OP ⭐ 18y 14 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
_ _SilverLine_ ⭐ 17y 14 yil once #2 Bu görevde yanlış yeri gösteriyor kardeşim. X: 7175 Y: 309 sbota yaz buraya gitsin burada bas canavar cıkıcak onu kesiceksin 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F ForEverTurk ⭐ 17y 14 yil once #3 Çin çarlarda yaptıysan aynı yerde kullanılıyor.Bende bi saat orda her noktayı didik didik aradım sonra gittim çin çarlarda yaptığım yerde bastım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SilverLine_ ⭐ 17y 14 yil once #4 Tam noktası benim verdiğim yer 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #5 of bende çok uğraşmıştım ilk bi forum yanlış kordinat vermiş Tomb ların orda orada olmayınca arkadaş gbi Tarim Basin'e gttim.başka bi forumda gördüm.Gerçekten çok sinir bozucu bi görev TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 14 yil once #6 bunun devamında Flutter sprit saçmalığı var. normal sprit çıkana kadar adamı hasta ediyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WaTCHMaN ⭐ 19y 14 yil once #7 blue zerk görevine ait o item harita gösterdikleri tomb yazısında kullan 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLonny OP ⭐ 18y 14 yil once #8 Knight görevi ve baronet görevi bitmiştir. Yardımcı olan kişilere tşk ^^Buda çok şanslı olduğumu gösteren bir resim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SilverLine_ ⭐ 17y 14 yil once #9 ohoooow H.olsun 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 14 yil once #10 5.de düşürmüşsün gerçekten şanslısın 😊 2 kere yaptım 30-40. da düşürebilmiştim. Arkadaş 120tane falan tuzak kurduktan sonra düşürebildi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #11 benim 2. de bitmişti onun koordinatı var orda yap hemen düşer ^^ biz hep öyle yaptık ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cryolite ⭐ 19y 14 yil once #12 benim 180de düşmüştü 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SilverLine_ ⭐ 17y 14 yil once #13 benim 180de düşmüştü 😁oda güzelmiş 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil