Icerige atla
Extraloob

bu lag ne zaman biticek

· 17 Yanıt · 1.2K görüntüleme
K
K_751 OP ⭐ 19y
arkadaslar sizde de lag sorunu var mı? son 1-2 aydır oyun gunduzleri lagdan gecişmiyor,ta ki gece 2 olana kadar ne olacak bu işin sonu :S
17 Yanıt
N
heç bi zaman bitmijek gelejekde rüyalarında bile lag olcak rüyanın ortasında dc oljaksın niahahahahaha
H
HosenberG ⭐ 19y

heç bi zaman bitmijek gelejekde rüyalarında bile lag olcak rüyanın ortasında dc oljaksın niahahahahaha

haha Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil
K
K_751 OP ⭐ 19y
az once onume lord cıktı lagtan oyun dondu duzeldıgıne % 10 canı kalmıs ya neden bole yapıolar oyunu pff
N
belkide lag senin baglantından kaynaklanıyordur nerden bilişyosun Rolling Eyes bende lag 0 durumda çünki
L
LibLibi ⭐ 19y
0 Lag iLe kasmaya devam Cool
M
Mighty ⭐ 19y

belkide lag senin baglantından kaynaklanıyordur nerden bilişyosun Rolling Eyes bende lag 0 durumda çünki

0 Lag iLe kasmaya devam Cool

Bağlantınız nedir ?
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
ya kerem caps lock acık kalmıs galiba hadi baslıkla içerigini bir kucult de dunya alem bir editlenmiş mesaj gorsun
L
LibLibi ⭐ 19y

Bağlantınız nedir ?

6016 kbts
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

arkadaslar sizde de lag sorunu var mı? son 1-2 aydır oyun gunduzleri lagdan gecişmiyor,ta ki gece 2 olana kadar ne olacak bu işin sonu :S

lagın sebebi büyük harfle yazman zannımca yok hayır ben böyle yazarım dersen bende böyle banlarım diyeceğim ağır olacak Wink
M
Mighty ⭐ 19y

6016 kbts

turbo net mi ?
F
fbli69 ⭐ 19y
Bi bende yok lag he Very Happy
P
PsPasha ⭐ 19y

6016 kbts

turbo net mi ?

arkadas almanyadan Mr. Green
Z
ZikywaL ⭐ 19y
bizim int hızı 512 ve 4 kişi kullanıoruz ayrıca lag olduğu zaman çok oluo olmadığı zmn hiç olmuo şuan hiç yok Mr. Green
M
Mighty ⭐ 19y

6016 kbts

turbo net mi ?

arkadas almanyadan Mr. Green

hmm ok o zaman Razz
K
K_751 OP ⭐ 19y
c.tesi ve pazar gunlerı lag olmadı sasırdım ve sımdıde yok inş bole devam eder bi program kullandım silkroad_cleaner_regedit die acaba onun mu faydası oldu herkesten sory ayrıca baslık buyuk olmus farketmedım dıkkat ederım
A
AsimToT ⭐ 19y
Joymax ın Gerek CvpLamayı Gerek Gördügü Soruların İcinde Bu da Vardı Lag Hicbir Zaman Bitmicek Twisted Evil Sadece Azaltmaya Calıştıklarını Yazmışlar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: