arkadaslar sizde de lag sorunu var mı? son 1-2 aydır oyun gunduzleri lagdan gecişmiyor,ta ki gece 2 olana kadar ne olacak bu işin sonu :S
bu lag ne zaman biticek
· 17 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
heç bi zaman bitmijek gelejekde rüyalarında bile lag olcak rüyanın ortasında dc oljaksın niahahahahaha
heç bi zaman bitmijek gelejekde rüyalarında bile lag olcak rüyanın ortasında dc oljaksın niahahahahaha
haha Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil
az once onume lord cıktı lagtan oyun dondu duzeldıgıne % 10 canı kalmıs ya neden bole yapıolar oyunu pff
N
NephilimAngel
⭐ 19y
belkide lag senin baglantından kaynaklanıyordur nerden bilişyosun Rolling Eyes bende lag 0 durumda çünki
0 Lag iLe kasmaya devam Cool
belkide lag senin baglantından kaynaklanıyordur nerden bilişyosun Rolling Eyes bende lag 0 durumda çünki
0 Lag iLe kasmaya devam Cool
Bağlantınız nedir ?
ya kerem caps lock acık kalmıs galiba hadi baslıkla içerigini bir kucult de dunya alem bir editlenmiş mesaj gorsun
Bağlantınız nedir ?
6016 kbts
arkadaslar sizde de lag sorunu var mı? son 1-2 aydır oyun gunduzleri lagdan gecişmiyor,ta ki gece 2 olana kadar ne olacak bu işin sonu :S
lagın sebebi büyük harfle yazman zannımca yok hayır ben böyle yazarım dersen bende böyle banlarım diyeceğim ağır olacak Wink
6016 kbts
turbo net mi ?
Bi bende yok lag he Very Happy
6016 kbts
turbo net mi ?
arkadas almanyadan Mr. Green
bizim int hızı 512 ve 4 kişi kullanıoruz ayrıca lag olduğu zaman çok oluo olmadığı zmn hiç olmuo şuan hiç yok Mr. Green
6016 kbts
turbo net mi ?
arkadas almanyadan Mr. Green
hmm ok o zaman Razz
c.tesi ve pazar gunlerı lag olmadı sasırdım ve sımdıde yok inş bole devam eder bi program kullandım silkroad_cleaner_regedit die acaba onun mu faydası oldu herkesten sory ayrıca baslık buyuk olmus farketmedım dıkkat ederım
Joymax ın Gerek CvpLamayı Gerek Gördügü Soruların İcinde Bu da Vardı Lag Hicbir Zaman Bitmicek Twisted Evil Sadece Azaltmaya Calıştıklarını Yazmışlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap