Sbot da bu kısmın ne işe yaradığını söylerseniz sevinirim.
- Resim Silinmiş.
Bu Kısım Ne İşe Yarıyor?
· 7 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
sanırım oyle yapınca sadecee normal moblara dalıosn yani generallere
atıyorum;
champions --> bunlara prefer dedin bir champion görünce generalden önce tercih ediyor gidiyor ona atack yapıyor.
champions --> bunlara prefer dedin bir champion görünce generalden önce tercih ediyor gidiyor ona atack yapıyor.
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
atıyorum;
Tam ben yazıcaktım 😁
Yanlış bilgi veriyorsunuz galiba.Anlamı öyle ama onları işaretliyince o monstere dalmıyor.Bende pt mobs işaretliydi ona dalmıyordu.
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Tam olarak anlatayım:
Örneğin charınızın yanında bir monster ve bir Champion var.Charınız nuker 2 mob saldırınca ölüyor.
Bunu önlemek için hepsini No Prefence yapıcaksınız ve ilk olarak monster'e saldıracak.
Veya; Plw yapıyorsunuz ve size ks yapan user'ler var.Siz normal mob'lar yerine pt mob'lara dalmasını istiyorsunuz.Bunun için party mobs bölümünü "Prefer" yapıyorsunuz ve ilk olarak pt mob'a saldırıyor 😉
Örneğin charınızın yanında bir monster ve bir Champion var.Charınız nuker 2 mob saldırınca ölüyor.
Bunu önlemek için hepsini No Prefence yapıcaksınız ve ilk olarak monster'e saldıracak.
Veya; Plw yapıyorsunuz ve size ks yapan user'ler var.Siz normal mob'lar yerine pt mob'lara dalmasını istiyorsunuz.Bunun için party mobs bölümünü "Prefer" yapıyorsunuz ve ilk olarak pt mob'a saldırıyor 😉
yardımlarınız için teşekkürler 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap