Icerige atla
Extraloob

Bu imza kimin v2.0

· 34 Yanıt · 2.6K görüntüleme
P
İlk yaptıklarım kapıldı hızlıca. Kendimi geliştirdim biraz diye düşünüyorum. Burda 2. kademe sergimi yapıp alıcıları bekliyor olacağım. Buyrun ilk çalışmalar

Bunu sevecek biri çıkacağını sanmıyorum ama değişik bi çalışma oldu 🎅

- Resim Silinmiş.

Ps: Gelipte bunlar büyük küçültürmüsün demeyin lütfen. İmzalar orjinal şekildedir.Alacağınız imzada sadece "Bu imza kimin?" yazısı yerine nickiniz gelecektir.
34 Yanıt
M
Meddah ⭐ 18y
Font seçimin güzel olsa emin ol imzaların daha hoş olacak. 😉
P
Font seçimin güzel olsa emin ol imzaların daha hoş olacak. ;)

Ne çekiyorsam fontlardan çekiyorum. Daha 45 tane zaten. Hiç indiresim yok. Artık birilerine göre imza yapmıyorum bu yüzden. İmzayı beğenen alıyor:D
M
Meddah ⭐ 18y
Küçük resimler üzerinde çalıştığın için efektlere daha özen gösterip sade fontları seçmelisin bence.
P
Küçük resimler üzerinde çalıştığın için efektlere daha özen gösterip sade fontları seçmelisin bence.

Kesinlikle üzerine alınma ama ben böyle yapıyorum. Beğenen alır beğenmeyen bakar geçer. Bu şekilde benim hoşuma gidiyorsa başkasının da hoşuna gitme ihtimali var. Yok kimsenin hoşuna gitmezse bile kendimi geliştirmiş olurum.
T
Tarantella ⭐ 19y
gayet güzel olmuş hacım ellerine sağlık.
ama benim imzayı hala yapmadın külahları değişecez ^^
S
SaiJeva ⭐ 19y
kardeşim biratenede bana yaprsan sevinirim IceShot yazacak senin daha once olan imzana benzerse sevinirim şu japon bir kızın yerde yatarken cekilmiş fotosunun oldugu öle bişey olursa dehşet olur şimdiden teşekkürler
P
kardeşim biratenede bana yaprsan sevinirim IceShot yazacak senin daha once olan imzana benzerse sevinirim şu japon bir kızın yerde yatarken cekilmiş fotosunun oldugu öle bişey olursa dehşet olur şimdiden teşekkürler

Burda hazır kalıplar yapıyorum hacım beğenirsen bitanesini ayarlarım. Avatar imza istek bölümüne bildir durumu 😊
Yine de sana bi kıyak yapalım madem 🎅
S
SaiJeva ⭐ 19y

Burda hazır kalıplar yapıyorum hacım beğenirsen bitanesini ayarlarım. Avatar imza istek bölümüne bildir durumu 😊

walla babacan duamı alırsın 👍 bekliyorum sabırsızlıkla
P

walla babacan duamı alırsın 👍 bekliyorum sabırsızlıkla

Yok hacım k.bakma gerçeklerle çalışamıyorum. Yapamadım yine 😄 Le Prince ya da SERE ilgilensin bana göre değil bunlar 🎅
C
ChosenOne ⭐ 18y
İmza boyutlarının biraz daha küçültürsen gerçekten çok güzel şeyler çıkaracaksın canımcım. Ama bunlarda süper.. Kolay gelsin.
S
SERE ⭐ 19y
güzel bir fikir ve çalışma.

en azından isteyenlere seri imza yapabilmek açısından avatar imzaya çok yardımcı bi bölüm

ama türlerini gelişttirmen lazım,herkeste aynı imzayı görmek garip bişey 🙄
P
güzel bir fikir ve çalışma.

en azından isteyenlere seri imza yapabilmek açısından avatar imzaya çok yardımcı bi bölüm

ama türlerini gelişttirmen lazım,herkeste aynı imzayı görmek garip bişey 🙄

Sen her imzanı patternle süslemekten vazgeçince bende boyutları küçülteceğim 😆
Daha dün açtım daha 1 yahu yaparız araya 😄
S
SERE ⭐ 19y
kullanmıyorum artık pattern 😁
W
WeAre ⭐ 19y
usta diğer imzadan ses çıkmadı zaman bulamadın herhalde burda 1. imza güzel yapabilrsem ime göre sevinirim bu arada ben deepdevilll eski konudan hatırlarsın
P
usta diğer imzadan ses çıkmadı zaman bulamadın herhalde burda 1. imza güzel yapabilrsem ime göre sevinirim bu arada ben deepdevilll eski konudan hatırlarsın

Yapalım
W
WeAre ⭐ 19y

Yapalım

bekliyorum şimdiden teşekkürler
P
Unutmuşum ben seni 😁 Hemen ayarlıyorum
P
- Resim Silinmiş.
http://img117.imageshack.us/img117/4476/gloomyof0.png
W
WeAre ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
http://img117.imageshack.us/img117/4476/gloomyof0.png

saol my bro