Bunu sevecek biri çıkacağını sanmıyorum ama değişik bi çalışma oldu 🎅

- Resim Silinmiş.
Ps: Gelipte bunlar büyük küçültürmüsün demeyin lütfen. İmzalar orjinal şekildedir.Alacağınız imzada sadece "Bu imza kimin?" yazısı yerine nickiniz gelecektir.

Font seçimin güzel olsa emin ol imzaların daha hoş olacak. ;)
Küçük resimler üzerinde çalıştığın için efektlere daha özen gösterip sade fontları seçmelisin bence.
kardeşim biratenede bana yaprsan sevinirim IceShot yazacak senin daha once olan imzana benzerse sevinirim şu japon bir kızın yerde yatarken cekilmiş fotosunun oldugu öle bişey olursa dehşet olur şimdiden teşekkürler
kardeşim biratenede bana yaprsan sevinirim IceShot yazacak senin daha once olan imzana benzerse sevinirim şu japon bir kızın yerde yatarken cekilmiş fotosunun oldugu öle bişey olursa dehşet olur şimdiden teşekkürler
Burda hazır kalıplar yapıyorum hacım beğenirsen bitanesini ayarlarım. Avatar imza istek bölümüne bildir durumu 😊
Yine de sana bi kıyak yapalım madem 🎅
Burda hazır kalıplar yapıyorum hacım beğenirsen bitanesini ayarlarım. Avatar imza istek bölümüne bildir durumu 😊
Yine de sana bi kıyak yapalım madem 🎅
walla babacan duamı alırsın 👍 bekliyorum sabırsızlıkla
güzel bir fikir ve çalışma.
en azından isteyenlere seri imza yapabilmek açısından avatar imzaya çok yardımcı bi bölüm
ama türlerini gelişttirmen lazım,herkeste aynı imzayı görmek garip bişey 🙄
usta diğer imzadan ses çıkmadı zaman bulamadın herhalde burda 1. imza güzel yapabilrsem ime göre sevinirim bu arada ben deepdevilll eski konudan hatırlarsın
usta diğer imzadan ses çıkmadı zaman bulamadın herhalde burda 1. imza güzel yapabilrsem ime göre sevinirim bu arada ben deepdevilll eski konudan hatırlarsın
Yapalım
http://img117.imageshack.us/img117/4476/gloomyof0.png- Resim Silinmiş.http://img117.imageshack.us/img117/4476/gloomyof0.png
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap