Icerige atla
Extraloob

Bu ikramiye insanı çıldırtır!

· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Q
Quater OP ⭐ 18y
talya'da yaklaşık 7 aydan beri sahibini bekleyen Süper Loto çekilişinde, şeytanın bacağı kırıldı.

Rekor düzeydeki 146 milyon 900 bin Avro'luk ikramiye, Toscana bölgesinden bir talihliye gitti. 6'yı bularak dev ikramiye kazanan kuponun, Massa Carrara'ya bağlı Bagnone beldesinde oynanmış olduğu bildirildi.

Süper Loto'da dün akşam yapılan 87. çekilişte dev ikramiyeyi kazanan kişiyi belirleyen uğurlu 6 rakam, 10, 11, 27, 45, 79 ve 88 olarak açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre 2 bin nüfuslu Bagnone beldesinde, 2 Avro'luk Süper Loto oynayan talihli, 6'yı bularak 146,9 milyon Avro'luk ikramiyenin sahibi oldu.

İtalya'da Süper Loto'da 31 Ocak'tan beri 6'nın bir türlü bulunamaması, sürekli devreden ikramiyenin rekor düzeye ulaşmasını da beraberinde getirmişti.

🤤 🤤
Ps:Bu para bana çıksaydilk olarak premium alırdım 🍿
14 Yanıt
M
Minotoche ⭐ 17y
🤤 🤤

😆
H
bende 20 tane filan plus çekerdim
A
Aesify ⭐ 18y

ben joymaxı alırdım 😁
C
Continuum ⭐ 18y

ben joymaxı alırdım 😁

Oyunla kafayi mi yediniz. 😱 :? Ben bi ev alirdim,iş yeri açardim,kardeşimi ve kendimi güzel bir okula kayit ettirirdim.Kalan parayida bankaya atardim.Ailecek mutlu mesüt yaşardik. 🎭 😘
A
Aesify ⭐ 18y

ben joymaxı alırdım 😁

Oyunla kafayi mi yediniz. 😱 :? Ben bi ev alirdim,iş yeri açardim,kardeşimi ve kendimi güzel bir okula kayit ettirirdim.Kalan parayida bankaya atardim.Ailecek mutlu mesüt yaşardik. 🎭 😘

bence para çıksa sana vermezler çünkü 18+ veriliyor 😁 😁
K
katil_2 ⭐ 18y
ne premiumu be joymaxı satın alırım 😄
A
angela ⭐ 19y
sro bağımlılarına bakın hele 😜 ilk işleri pre,silk,joymax... kendinizi ve ailenizi düşünün önce 😄
W
Babamın binlerce sene çalışarak kazanabileceği parayı adam 2 avroluk bir biletten kazanmış , işe bak ya 🍿 .

Edit : Yazım hatası.
B
BaSoryong ⭐ 18y
Fazla söze gerek yok 😱
B
BangBros ⭐ 18y
Ne sevinicen dünya malı gelip geçici öldüğün zaman öbür dünyayamı götürücen parayı ^^
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bende birgün voleyi vurucam ama ne zaman 😆
R
Romeo. ⭐ 19y
Woah!
Gerçekten müthiş bir rakam adam keşke uzaktan akrabamız olsaymış. 😜
Bana çıksaydı çeşmeye sevgilimin yanına gider onun oturduğu evin yanındaki evi alırdım. Tekrar ankaraya dönüp 20 kadar gayrimenkul alır , tek tek kiraya verir kalan parayı 5 farklı bankaya yatırır faize bırakırdım. Sadece yıllık faizi yeter geçinmem için.
A
Absence ⭐ 19y
Woah!
Gerçekten müthiş bir rakam adam keşke uzaktan akrabamız olsaymış. 😜
Bana çıksaydı çeşmeye sevgilimin yanına gider onun oturduğu evin yanındaki evi alırdım. Tekrar ankaraya dönüp 20 kadar gayrimenkul alır , tek tek kiraya verir kalan parayı 5 farklı bankaya yatırır faize bırakırdım. Sadece yıllık faizi yeter geçinmem için.

lol adam planı yaptı bile oynarsa 4 8 15 16 23 42 tutar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: