H HnTRue OP ⭐ 18y 16 yil once #1 Facede dikkatimi çekti nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Bartowski ⭐ 17y 16 yil once #2 bence dalga amaçlı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
0 0sse.mp3 ⭐ 18y 16 yil once #3 öldüm gülmekten 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JustLick ⭐ 18y 16 yil once #4 İnanmıyorum bi insan bu kadar zeki olamaz 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Inception ⭐ 18y 16 yil once #5 Yapma ya 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 16 yil once #6 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadlyHunt ⭐ 17y 16 yil once #7 ohaa nasıl bulmuş lann 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 16 yil once #8 ahaha 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #9 ohaa nasıl bulmuş lann 😱 nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xpr3ssMusic ⭐ 19y 16 yil once #10 bknz; "ne zaman çıktınız mağradan?"replik by CMYLMZ 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 16 yil once #11 Güzel sitemiş. 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaRTMaNN ⭐ 18y 16 yil once #12 Hahaha birden ilk bilgisayar aldığımız dönemi hatırladım, google'a sürekli girdiğimden onu program tarzı birşey sanmıştım birgün yolum internete düştü baktım adamın biri google'ı açmış, nasıl şaşırdım anlatamam 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kriptex ⭐ 17y 16 yil once #13 Bende aylardır bunu arıyordum makara: nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Belarj ⭐ 17y 16 yil once #14 adam dogru soyluyo denedım gercekten işe yarıyo [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 16 yil once #15 LoL TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MaPaP4 ⭐ 19y 16 yil once #16 03 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JawBreaker ⭐ 18y 16 yil once #17 Yapamıyorum. :S:S:SSpoiler😁 😈 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jessica Alba ⭐ 16y 16 yil once #18 haha ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q QuoteLife ⭐ 17y 16 yil once #19 Off internette nasıl siteler varmış da bizim haberimiz yokmuş.Adama bak ya çok güzel bulmuş gerçekten işe yarıyor.Fake değil 👍 🤝 makara: 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rainmaker ⭐ 16y 16 yil once #20 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil