Yazılan tüm güncellemeler anti virüsler chipsetler grafikler herşey tamam fakat hala 15 20 dkda bir bazen 2 3 dakikada
bazende oyuna girerken bu hata
- Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler 🙏
Bu hatayı çözemedim ?
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
oyunu kaldırıp baştan kurmayı denediniz mi ?
Denedm.
Ben legend 7 Clienti indirip üstüne serverın patchini yaptım serverın sitesinde yazdıı gibi . Anck bu hata sürekli devam ediyor .
Ben legend 7 Clienti indirip üstüne serverın patchini yaptım serverın sitesinde yazdıı gibi . Anck bu hata sürekli devam ediyor .
Yazılan tüm güncellemeler anti virüsler chipsetler grafikler herşey tamam fakat hala 15 20 dkda bir bazen 2 3 dakikada
- Resim Silinmiş.
➡️ Giriş yapınız.
Bundan sonraki işlem şu silkroad'ı indirirken bilgisayarınızın kurumuna göre oyunu indiriniz.Örneğin ekran kartı güncellemeri vs.Artı kurduğunuz xp bit hızlarına göre güncellemeri kurunuz.Ekran kartı vs.Umarım anlatabilmişimdir.
- Resim Silinmiş.
➡️ Giriş yapınız.
Bundan sonraki işlem şu silkroad'ı indirirken bilgisayarınızın kurumuna göre oyunu indiriniz.Örneğin ekran kartı güncellemeri vs.Artı kurduğunuz xp bit hızlarına göre güncellemeri kurunuz.Ekran kartı vs.Umarım anlatabilmişimdir.
İşletim sistemim Win7 Home Basic .
Kurduğum güncellemelerin hepsi işletim sistemime uygun ama sorun çözülmüyor disapprove
Malesef çözümü yok ozaman.
Pcyi yakayım ozaman . Daha 0 makina nasıl çalışmaz anlamıyorum .
Pcyi yakayım ozaman . Daha 0 makina nasıl çalışmaz anlamıyorum .
Antalyalımısın?
net framework 3.5 kurup bilgisayarı resetlemen sorunu çözebilir
net framework 3.5 kurup bilgisayarı resetlemen sorunu çözebilir
Kurulu kardeşm çözülmüyo 😄
Evet antalyalıyım ..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap