Icerige atla
Extraloob

Bu güne kadar yattığınız hatun sayısı :P

· 89 Replies · 5.2K views
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu güne kadar yattığınız hatun sayısı 😜

başlık çok açık ve net fii tarihinde televizyonda MALİ açıklamıştı şu anda 500 oldu diye o gün bugündür ondan öncede ne şanstır ki bende sayardım ve şu an ki rakamım ;

>>> 52 farklı hatun 😎
89 Replies
P
Prada ⭐ 19y
Saymadım lakin 14 yaşından beri aktif sex hayatım olduğunu göz önüne getirdiğimde 11 yılda bayaa bi fazladır heralde muhasebeci lazim bizim gibi adamlara hacim boşver bırak saymayı 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Saymadım lakin 14 yaşından beri aktif sex hayatım olduğunu göz önüne getirdiğimde 11 yılda bayaa bi fazladır heralde muhasebeci lazim bizim gibi adamlara hacim boşver bırak saymayı :P

bro ilk 13 yaşında takıldım ne şanstır ki harbiden o günden bugüne kadar saydım durdum rakam çok gibi gözüksede harbiden çok az beee 😄 52 pff 152 olsa tamam diyeceğimde neyse çalışmalara devam 😈 😁 😆
S
0 🙄

dudakdan öpmek sayılırmı ❓ 😈 😁
Q
Quattro ⭐ 19y
13 yaşında üst kattaki öğretmen ev sahibinin benden 5 yaş büyük kızı ile başlıyan maraton şu aralar evlilik dolayısıyla yavaşlamış olsada son sürrat dewam etmekte...

ps : Saymayın üzülürsünüz 😜
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Zina zina cık cık cık 😜
A
Küçük 🤔 yaştaki üyelerimizin kafasına tehlikeli düşünceler dolacak.
B
Buzzz ⭐ 18y

tehlike ? 😆 😆
B
BiLqiN ⭐ 18y
benim yaş 14 2 kere ilişkiye girdim 😄 okuldaki kızlar sagolsun 😄
A

tehlike ? 😆 😆

Anladınız. 😁
S
Sniker ⭐ 19y
Bence bazı değerler korunmalı.Bir bakıma evleneceğin kadının 52 farklı erkekle yatmış olması umarım hoşuna gitmez.
P
Prada ⭐ 19y
Bence bazı değerler korunmalı.Bir bakıma evleneceğin kadının 52 farklı erkekle yatmış olması umarım hoşuna gitmez.

Eğlenmene bak güzelim.. Daha siftahın yoksa çalışmalara başla ileride seninde olur sende katılırsın... Muhabbetimizi baltalama 🕵️ Yattiğim kişilerin çoğunun yüzünü ismini bile unuttum belkide başkasıyla birliktedir şu an mum kokulu yataklarında.. Hangi değerden bahsediyosun? 🍿
S
Schweppes ⭐ 17y

Haksız sayılmaz 🙄
S
SilenTT ⭐ 19y
abartı evlenceği kızın önceden biriyle yatmasını kötü karşılayacak zihniyetlerin hala olması kötü bence...
mege ye inanasım gelmedi ndnse=) ama saygı duyarım yaptıysada xD
kız tavlama taktikleri gibi yatağa atma taktikleride çıksamı diorum 🙄 😈
S
Schweppes ⭐ 17y
abartı evlenceği kızın önceden biriyle yatmasını kötü karşılayacak zihniyetlerin hala olması kötü bence...

Ayıp etin hacım sen evleneceğin kadını sokaktanmı toplarsın 😱 :?
S
Sniker ⭐ 19y

Eğlenmene bak güzelim.. Daha siftahın yoksa çalışmalara başla ileride seninde olur sende katılırsın... Muhabbetimizi baltalama 🕵️ Yattiğim kişilerin çoğunun yüzünü ismini bile unuttum belkide başkasıyla birliktedir şu an mum kokulu yataklarında.. Hangi değerden bahsediyosun? 🍿

Birgün gelince hatırlayacağın bazı değerlere saygıdan bahsediyorum.Ayrıca muhabbetini de baltalamıyorum, eğer birgün gelir de evlenmeye karar verirsen, umarım karının 100lerce erkekle yatmış olması seni rahatsız eder.Çünkü bunun birdaha olmasını pek isteyeceğini sanmıyorum.En basitinden başkasının diş fırçasını bile kullanmıyorsun, değil mi? Cevabın muhtemelen evet.
Bu sadece benim düşüncem. Ve bende sevdim, ama aşk için, seks için değil.
Hadi kültürü boşver dedin,yaptığın şey tıbben ve mantıken de uygun değil, hele bunların yaş ortalaması gayet düşük bir ortamda konuşulması hiç ama hiç uygun değil.

Evleneceğin insanın biriyle yatmış olması değil, 50 kişiyle yatmış olması beni rahatsız ediyor.Evliyken karının yatağında başka bir adam görürsen şayet, buna şaşırmaman gerekir.
J
Journalist ⭐ 19y
Benimleyken başka bir erkekle yatmasındansa benden önce veya benden sonra 52 kişiyle yatmış olmasını tercih ederim konu biraz eğlenmek amaçlı açılmıştır lütfen bunu bozmayın.
S
Sniker ⭐ 19y
Benimleyken başka bir erkekle yatmasındansa benden önce veya benden sonra 52 kişiyle yatmış olmasını tercih ederim konu biraz eğlenmek amaçlı açılmıştır lütfen bunu bozmayın.

Tamam eğlenmenize diyecek yok,kültürü geçtim ona saygımız zaten kalmadı.Yaptığınız iş iyi birşeymiş gibi karşılanıyor, tıbben çok büyük sakıncaları var + küçük yaşta ilişki insanın psikolojisini ve cinsel sağlığını büyük ölçüde olumsuz etkileyecek. Ben söyleyeceğimi söyledim zaten size iyi eğlenceler 👋
C
carwen ⭐ 18y
1 kere yatabildim ne yazık ki. ^^
D
destiny ⭐ 18y
2 - ama yatmadım yatınca yapılıcak herşeyi yaptım sonra evine yolladım 😄

Ps: 18 yaşımdan sonra ufak ufak başlarım one night stand'lere ^^

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: