Icerige atla
Extraloob

bu global beni cok guldurdu

· 57 Yanıt · 12K görüntüleme
G
GodLeSs OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
avrupalı vatandas bile darkBORN un ne oldugunu ogrenmiş Laughing Twisted Evil Mr. Green
57 Yanıt
N
NERWAGUS ⭐ 19y
zuhahaha koptum ya.eren sizin guildden cok korkuor bu darkborn yardım istiorlar tüm serverdan Mr. Green
G
GodLeSs OP ⭐ 19y
dimi amaaaaaaa.!!!! Laughing keske guıld ismi darkBORN yerine SiSTeRS olsaydı Very Happy
S
SherwaN ⭐ 19y
Canım Kardeşim çok konuşuyorsun bak seni oralarda yakalarsam O spearı sana zevk veren güzel bir alet haline getiririm bak... Benle sen teke tek yapalım war istersin yada Lethal Gelsin...

Nerwoş ben sana karışmam sana botan verir cevabı... Mr. Green
N
NERWAGUS ⭐ 19y
yok botan benim gay olmadıgımı anladı ve eski aŞkı LETH4L e dondu hem onlar zaten butun zamanlarını beraber geciriorlar ii anlasırlar lol

SHERWOŞ zuhahahaha
G
GodLeSs OP ⭐ 19y

yok botan benim gay olmadıgımı anladı ve eski aŞkı LETH4L e dondu hem onlar zaten butun zamanlarını beraber geciriorlar ii anlasırlar lol

SHERWOŞ zuhahahaha

puahahhahhaahha sherwos:D:D:D

1 ay once fln leth4l bana cam actı kendini fln gosteriodu arkasındada lancelot uyuyordu
onu fln gosterdi lancelotta atlet fln vardı (hayırdır inş.):D
L
LaNCeLoT ⭐ 19y

SHERWOŞ zuhahahaha

1 ay once fln leth4l bana cam actı kendini fln gosteriodu arkasındada lancelot uyuyordu

Artık İyicene SaçmaLayama BaşLadın!!! İddamı Ettim Ben! Ağzını Yüzünü Dağıtıcam! + O CHAR'ı aLıcam Senden !!! + Bu İşin Sonu ÇOK AMA ÇOK KÖTÜ OLUCAK! + Benden KÖTÜSÜ Varsa KARŞIMA ÇIKAR!!! 77 CettinLe GeL Karşıma !!! 2 Gün Sadece 2 Gün !!!

S
SherwaN ⭐ 19y
Sile bu çocuk nerde kalıyor yerini söyle bana yoksa IP falan işine girip boş yere uğraşmayalım...

Olm çocukluktan çıkmışsın sen... Twisted Evil
L
LaNCeLoT ⭐ 19y

Sile bu çocuk nerde kalıyor yerini söyle bana yoksa IP falan işine girip boş yere uğraşmayalım...

Olm çocukluktan çıkmışsın sen... Twisted Evil

Twisted Evil Pc'i Ip'Le depiL Onu Gerçek İple Asıcam Abisi Twisted Evil
M
magicstone ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
avrupalı vatandas bile darkBORN un ne oldugunu ogrenmiş Laughing Twisted Evil Mr. Green

olayınıza karımsıyorum ama awril cok ezikmissin be kardesım 77 lvl de o hp ne oyle tmm pure int sinde bi osurukluk canın var Very Happy
G
GaLaHaD ⭐ 19y
NERWOŞ um EX aşkım! Ben senden asla vazgeçmedim geçmem! İnsanları kandırma! Soslu duvağını bile hazırlatmıştık burda! SEN YA BENİM OLACAKSIN YA TOPRAGIN Very Happy

+

Kaşar... Dün yeterince kaşımamışım galiba! Anan ile Ağrı dağı arasında baglantılar bile kurdum! E o yetmediyse HİMALAYA ya da ALP dağlarını da denerim yane sorun değil! Sen yeter ki tatmin ol...!

+

Globaldeki özürün kesinlikle TIN!!!!

SENİ ALLAH AFFEDER BOTAN AFFETMEZ...!

+

ZUHAHAHA... yukarıdaki mesaj da güsel Very Happy
N
NERWAGUS ⭐ 19y
ısrar etme ben gay deilim lethal le idare et bi süre Mr. Green söz bi global atacam gay aranior die hahahah
yazacaklarımı yazdım ben...sana ve lethal e ii eğlenceler zuhahahaha Laughing
K
kahpehayat ⭐ 19y

ısrar etme ben gay deilim lethal le idare et bi süre Mr. Green söz bi global atacam gay aranior die hahahah
yazacaklarımı yazdım ben...sana ve lethal e ii eğlenceler zuhahahaha Laughing

muahahahah
G
GodLeSs OP ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.

olayınıza karımsıyorum ama awril cok ezikmissin be kardesım 77 lvl de o hp ne oyle tmm pure int sinde bi osurukluk canın var Very Happy

dikaktini cekerim char soyuk!!!
G
GodLeSs OP ⭐ 19y

SHERWOŞ zuhahahaha

Artık İyicene SaçmaLayama BaşLadın!!! İddamı Ettim Ben! Ağzını Yüzünü Dağıtıcam! + O CHAR'ı aLıcam Senden !!! + Bu İşin Sonu ÇOK AMA ÇOK KÖTÜ OLUCAK! + Benden KÖTÜSÜ Varsa KARŞIMA ÇIKAR!!! 77 CettinLe GeL Karşıma !!! 2 Gün Sadece 2 Gün !!!

gavat mısın nesin sen hep gelcem dion ama gelmion be!!!yol parasını sorun ediyorsan ben hesap no na yatırırım!!!
M
magicstone ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.

benı detaylar ılgılendırmez gorduklerımı soylerım 😊
L
LaNCeLoT ⭐ 19y
BiLetimi aLmıştım Ama Sen Yinede Yatır Hesabımı LöL! Twisted Evil Diyarbakır/Merkez BağLar Postahanesi Süleyman KARTAL Adına Yatırı Ver Canım Hadi BekLiyorum Mr. Green
G
GodLeSs OP ⭐ 19y

BiLetimi aLmıştım Ama Sen Yinede Yatır Hesabımı LöL! Twisted Evil Diyarbakır/Merkez BağLar Postahanesi Süleyman KARTAL Adına Yatırı Ver Canım Hadi BekLiyorum Mr. Green

oke dikkat ette gelirken mayına falan basma!!
L
LaNCeLoT ⭐ 19y

oke dikkat ette gelirken mayına falan basma!!

Eee Hadi Sen HaLa Burdamısın Yatırsana Parayı !!! Mr. Green
G
GaLaHaD ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.

e hiç giyinik olmaz o char zaten! Her an vermeye hazır bir kaşar tabii ki soyuk olacak Very Happy LöL!!!

Nerwoş Leth4L i bana ortak ettirme bahk! 2 kocalı olursun sonra! Ben yetmiyor muyum sana ???

Tatmin edemiyorum galiba! bir ara bütün guild ile gelip bi girelim belki tatmin olursun!

Selametle!...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: