Herşey Alttaki Ss De mevcut 😄
- Resim Silinmiş.
hehehehehe 😁
Sevgilim beni Bu Siteden Bile KıskanıYor :S
· 27 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
hehe sana kolay gelsin ya sevgilin ya bura 😁
ben Daha Çok Burdayım 😈
sevgilim olsada kıskansa keşke ama nerde 😁
ewt sana katılıyoruM 😁 😁
ewt sana katılıyoruM 😁 😁
hem güzel bişe hemde iyi 😈
Allah Sabır Versin 😈
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
git onla çık ozaman 😈 😁
git onla çık ozaman 😈 😁
evet öle dior hallalla 😈
bence sewqilinle takılda sosyalleş burda saman qibi oturmakla zaman qecmıor dısarda hayat var ... şimdi havalarda ısınıyor ilk bahar falan derken yeşillik kuş sesleri romantizmin tavan yaptığı zaman bence bu ayları hiç kaçırma ...
bence sewqilinle takılda sosyalleş burda saman qibi oturmakla zaman qecmıor dısarda hayat var ... şimdi havalarda ısınıyor ilk bahar falan derken yeşillik kuş sesleri romantizmin tavan yaptığı zaman bence bu ayları hiç kaçırma ...
haklısın biz bunları okuldan sonra yapıoz zaten ?!!!!!!!
lutfen söylermisin okuldan sonra ne kadar zamanın kalıyor... valla ben hafta sonumu artık kara aldım evde qecırmemeye calısıorum tam qun ... hayat bu dolas dolasa bildiqin kadar ccebinde paran elin onun elinde göz göze bakışlarla dizdize oturuşlarla öyle geçiyorki zaman site falan aklına gelmez...
Site küçük bi hobi olsun,bi kzın yerini tutarmı site ya.
Site küçük bi hobi olsun,bi kzın yerini tutarmı site ya.
o zaman ne duruyorsun koş yanına ?!!!!!!..
lutfen söylermisin okuldan sonra ne kadar zamanın kalıyor... valla ben hafta sonumu artık kara aldım evde qecırmemeye calısıorum tam qun ... hayat bu dolas dolasa bildiqin kadar ccebinde paran elin onun elinde göz göze bakışlarla dizdize oturuşlarla öyle geçiyorki zaman site falan aklına gelmez...
evet sende haklısın ama zaten aynı sınftayız her tenefs beraberiz çıkışlarda da 45 dk 1 saat takılıoz 2 aydır da çıkıoz gayet mutluyuz ama gitce z daha bi yerlere güzel oluor zamanın nasıl geçtiğini anlamıor insan 😎
"kıskanıor" ➡️ "kıskanıyor" editLer misin lütfen :?!
tamam ?!!!!!!..
ne kaçırdım gene 😜
ne kaçırdım gene :P
Düzelttim Düzelttim ?!!!!!!
postLardaki Türkçe kullanımına karışmıyorum ama başLıkLarı düzgün yazarsak sevinirim bu arada edit için teşekkür ederim ?!!!!!!...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap