Icerige atla
Extraloob

Bu arkadaşın siteden uzaklaştırılmasını istiyorum

· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Advance
Advance OP ⭐ 18y
ilgilenirseniz sevinirim attığı mesaj ihç hoşuma gitmedi sitede böyle kişiler olmamalı bence
20 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Alıntılar o kadar karışık ki, kimin kime ne dediğini anlayamadım 🙄
[F New]Solo Gitarist
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Alıntılar o kadar karışık ki, kimin kime ne dediğini anlayamadım 🙄

+
Kimin ne yazdığı bir söylersen.
Advance
Advance OP ⭐ 18y
Adamın isroda 99 lwl iki tane charı varmış o şikayet ettiğim kişi onları 100 yapsana demiş bende ben sanane derdim ama 😗 dedim o kişi de Duzgn kons. Sanane banane adammsnlan sen dedi yeterince açık mı acaba?
J
Janizaro ⭐ 17y
senin verdin cewap nasl melek gbisin sikayet etmek icin kusururun olmamasi lazm
Advance
Advance OP ⭐ 18y

hatasız kul olmaz bunu bil ama senin attığın PM hoşumma gitmedi kusura bakma ben senin gibilerle uğraşmak istemiyorum
J
Janizaro ⭐ 17y
ii ne guzll bana ters cewap wermseydin bunlar olmzdi cnm xD
Windy
Windy ⭐ 19y
geçiniz.com
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Sen ters cevap vermişsin adam sinirlerine hakim olamamış.Burda ikinizde suçlusunuz der geçerim.
Advance
Advance OP ⭐ 18y
ben ters cevap vermedim ben olsam sanane derdim de dedim ama sonuçta demedim ^^
J
Janizaro ⭐ 17y
allahm ya dokundurdunmu dokundurmadinmi ....???
C
Biri şunları sustursun yavv ÖMden konuşun ne konuşuyorsanız forumda bu tür şeyler yasak diye biliyorum
P
qreat bu 2 etti ^^
Eyes on you baby 😉
X
Xanthos ⭐ 19y
Birisi böyle bir konu açmış olsa, " kimi uzaklaştırıp kimin sitede kalacağını sana mı sorcaz, sanane" derdim de şunu demek isterim " Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az. "
N

hatasız kul olmaz bunu bil ama senin attığın PM hoşumma gitmedi kusura bakma ben senin gibilerle uğraşmak istemiyorum

Hatasız kul olmaz diyorsun Arkadaş'ta bi hata yapmış... Sorun Degildir..
Advance
Advance OP ⭐ 18y
Herneyse artık ben diyeceğimi dedim gerisi size kalmış
O
bence siteden atılmasını gerektirecek bişey yok böyle basit şeyler için üyeler banlanırsa exl türkiyedeki en iyi silkroad sitesi nasıl olabilirdiki
J
Janizaro ⭐ 17y
Polgara allah rizasi icin cogu kisi beni savunuyo nie gozlerin ustumdeyms solermsn adam orda soruma ters cewap wemeseydi bunlar yasanmicakti 😊 lutfen dogru dusun analiz et ve ole karar ver kardem saygilar.....
D
Bana gore iki arkadasta uzaklastırılmalı.Duman olmayan yerden ateş cıkmaz. . . 1 haftalık veya birkac gunluk bir uzaklastırma iki tarafada yeter bence . . .
T
TwiLighT ⭐ 18y
Bana gore iki arkadasta uzaklastırılmalı.Duman olmayan yerden ateş cıkmaz. . . 1 haftalık veya birkac gunluk bir uzaklastırma iki tarafada yeter bence . . .

siteye geldiğin dakika çözmüşsün olayı. tebrik ediyorum

gerçek kimliğini de belirtirsen çok sevineceğim 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: