Merhabalar;
Bugün adamın teki foruma ip..ler sizin sitedeki loaderi indirdim charım çalındı diye küfretmiş.
Bende şuna benzer bir açıklama yaptım;
Dostum buradaki loaderden kimseyi sorumlu tutamazsın. Sen de dahil olmak üzere herkes burada paylaşım yapabilir. Eğer sabit başlıktan indirmişsen loader büyük ihtimal temizdir. Loaderden çalındığı sanmıyorum eğer virüslü dosyayı açıpta kullandıysan oda senin mallığındandır.
%90 böyleydi ve bir baktım dragonwar hesabım banlanmış. (Ban sebebi de: Rahatsız olanların aramızda işi yok.) Yönetici arkadaşlar hangi akla mantığa uygun ban atmışlar anlamadım. Zahmet edip mesajımı okudular mı yoksa beni aynı kişi sanıp direk mi banladılar?
Extraloob yönetiminden beklemediğim derecede acemice bir davranıştı.
Saygılar
Böyle saçmalık olur mu> durup dururken ban yedim
· 11 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
S
SuperNaturaL
⭐ 18y
Bu forumun yetkilileride sonuçta insan bir karışıklık olmuş olabilir.Eğer olay dediğin gibiyse en kısa sürede ilgilenilir.
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Karışıklık olmuştur. Konunun linkini alabilirmiyim acaba?
Polgara"]Karışıklık olmuştur. Konunun linkini alabilirmiyim acaba?
Maserati arkadaşımız banladı bende konudaydım 😊
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Link alabilirmiyim ?
Orda küfretmişsiniz bende banladım.
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Yahu bir link atın kardeşim. Ne küfrü konu ne nerde yok mu bu konunun linki?
konu adı neydi söyle biz arayalım veya link verebilirsen..
viewtopic.php?f=11&t=124789
Ps : Kaldırdım banı fakat bir daha böyle bişey olursa bu sefer sınırsız ban yersiniz.
Ps : Kaldırdım banı fakat bir daha böyle bişey olursa bu sefer sınırsız ban yersiniz.
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Tamamdır konu açıklığa kavuşmuştur.
küfür edene asla taviz vermeyin burası aristokratların diyarı http://www.extraloob.com herkes sevgi saygıyı bilecek bir küfür görürsem o hesabı siler geçerim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap