Ben hep bir fire bowcu charım olsun istedim. Ama sp sorunu beni hep korkuttu. Ben de premium veya sp ticket alcak durumda değilim. Sp farm ile ilgili önerilerinizi bekliyorum.
Bow ile ilgili bakarsanız sevinirim.
· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
ong farm yap en başta adam akıllı 🤔
L
LoveForLife
⭐ 18y
En başta skillerini lv uplamadan çarını kas fakat m alamam çarıma diyorsan o zaman sen hep full farm git ilerde büyük bi sp farm yaparsın..
ongda farm yapmak istiyorum fakat yüksek level charım yok.
L
LoveForLife
⭐ 18y
ongda farm yapmak istiyorum fakat yüksek level charım yok.
çarına para al yok onuda alamam diyosan full farm git farmı sonraya bırak.
Eğer ongda farm yaparsam kaç k sp ile sonlandırabilirim? Yapılandırma şöyle olucak kısmetse;
90 Fire
90 Light
90 Pacheon
90 Fire
90 Light
90 Pacheon
L
LoveForLife
⭐ 18y
350-400k sp arası.İlerde çok rahat edersin.
350-400k hmm peki. Teşekkürler!!
S
Streetwise
⭐ 19y
300 - 400 k sp ile farm bitiremezsin zannımca. 🤔
Fire : 90
Force : 90
Pacheon : 90
Cold : 30
Ben dediğim yapılandırma için kaç k sp kasabilirim?
L
LoveForLife
⭐ 18y
300 - 400 k sp ile farm bitiremezsin zannımca. 🤔
Force açarsa tabiki bitiremez force fazla sp istiyor fakat 90 force yerine 90 cold açarsa 90lv olana kadar kasacağı sp ile birlikte ff 90 olur.
yav ben 90 Light 90 Fire 90 Pacheon istiyorum 😄 coldla ve force ile işim yok xD kaç k sp ister bu yaplandırma?
Şimdi O Yapılandırma Olayı Değilde Sana Başka Önerilerim Olabilir...
Bowman Yapılandırma Sp Bakımından Zorlamaz. Ama bu sp farm yapmıcan anlamına gelmez 3 fark veya 5 farkla sürekli gidersen sp'ni tamamlarsın diye düşünüyorum tabi pre + bot alabilcen durum olursa 5 farkdaysan 3'e düşünrebilirsin ben bile suanda powerlevede kasılan charımı 64 Lv Olarak Sipariş Verdim Skilleri 61'de Olsun istedim 3 gapdan aşşa inmicem çünkü Benim ideal Yapılandırmam Bu Olucak :
90 Pach
90 Fire
90 Cold
30 Light
^^
Bowman Yapılandırma Sp Bakımından Zorlamaz. Ama bu sp farm yapmıcan anlamına gelmez 3 fark veya 5 farkla sürekli gidersen sp'ni tamamlarsın diye düşünüyorum tabi pre + bot alabilcen durum olursa 5 farkdaysan 3'e düşünrebilirsin ben bile suanda powerlevede kasılan charımı 64 Lv Olarak Sipariş Verdim Skilleri 61'de Olsun istedim 3 gapdan aşşa inmicem çünkü Benim ideal Yapılandırmam Bu Olucak :
90 Pach
90 Fire
90 Cold
30 Light
^^
L
LoveForLife
⭐ 18y
yav ben 90 Light 90 Fire 90 Pacheon istiyorum 😄 coldla ve force ile işim yok xD kaç k sp ister bu yaplandırma?
nası istersen öyle yap bu senin çarın senin seçimin 90 pacheon 90 fire 90 light 670k sp istiyor.
nası istersen öyle yap bu senin çarın senin seçimin 90 pacheon 90 fire 90 light 670k sp istiyor.
Bu yapılandırmaya aşığım ben. Force ve coldla işim olmaz. Teşekkürler. Bu sp yi kasmaya geldi sıra :X
sen silk bot almadan zor 90 olursun QQ!!1
Bakıyorum da, silk ve bot almayacağımdan çok eminsin?
L
LoveForLife
⭐ 18y
Bakıyorum da, silk ve bot almayacağımdan çok eminsin?
😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap