Gökhana laf söylenmesi ilginç gerçekten Gökhana okadar laf ediliyor maç da hiç bir varlık gösteremeyen Arda burda korunuyor bu daha da ilginç.
Sonuç olarak bence fazla uzatmaya gerek yok alıştık biz dünya kupasına gitmemeye.
Bosna-Hersek - Turkiye [1-1]
· 187 Yanıt · 9.8K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 9 / 10
Yanıtlar
ardanın direkten dönen topu gol olsaydı arda şuan baş tacınızdı ama ?
Gökhana laf söylenmesi ilginç gerçekten Gökhana okadar laf ediliyor maç da hiç bir varlık gösteremeyen Arda burda korunuyor bu daha da ilginç.
Sonuç olarak bence fazla uzatmaya gerek yok alıştık biz dünya kupasına gitmemeye.
Yapma ya Arda nasıl varlık gösteremedi ? Adam daha napsın ? Oynamayan takımda çabalayan bi kaç isimden biriydi
[F New]Solo Gitarist
ardanın direkten dönen topu gol olsaydı arda şuan baş tacınızdı ama ?
Sürekli takip ettiğim kadarı ile herkezle polemiğe giriyorsun ben uğraşmıyacağım kusura bakma 🍺
Sonuç da Arda gol atmadı ve benim hiçbir zaman baş tacım olmadı ve olmayacak da.
Mesajıma cevap vermek istersen lütfen özele gel çünki burdan sonrası FbVGs olur ^^
beyler tuncay+servet+arda+emre dışında kim iyi oynadı söyleyebilirmisiniz
yani evet bende yorum yapmayım konu nere gider belli değil 😁 😁ardanın direkten dönen topu gol olsaydı arda şuan baş tacınızdı ama ?
Sürekli takip ettiğim kadarı ile herkezle polemiğe giriyorsun ben uğraşmıyacağım kusura bakma 🍺
Sonuç da Arda gol atmadı ve benim hiçbir zaman baş tacım olmadı ve olmayacak da.
Mesajıma cevap vermek istersen lütfen özele gel çünki burdan sonrası FbVGs olur ^^
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Boşnaklara finallerde başarılar diliyoruz,ne kadar kötü oynasakta son dakikalarda gelen gol fırsatlarını değerlendiremedeğimizden dolayı galip gelemedik sağlık olsun 4 sene sonra insl 🎭
1.Servet
2.Volkan
3.Tuncay
4.Arda
5.Emre
Gerisi FIS! hatta Gökhan FOS 😄
2.Volkan
3.Tuncay
4.Arda
5.Emre
Gerisi FIS! hatta Gökhan FOS 😄
Milli mac topici oldu yine takip kapismasi tamam beyler
Arda cabaladi ama bazende bencillikten kurtulamadi yorumlarimi abartiyor nedir
Gokhan da cabalayanlardandi adam hep bosta kaldi pas dahi gelmedi zaten
Emre cok kostu defans=forvet arasini gitti geldi hep
Stoperler ne guzel paslar verdi bosnaklara
Son dakikalarda ceza sahasinda naptik oyle sut cekmekten korktular resmen
Konusulacak cok sey var zaten
Arda cabaladi ama bazende bencillikten kurtulamadi yorumlarimi abartiyor nedir
Gokhan da cabalayanlardandi adam hep bosta kaldi pas dahi gelmedi zaten
Emre cok kostu defans=forvet arasini gitti geldi hep
Stoperler ne guzel paslar verdi bosnaklara
Son dakikalarda ceza sahasinda naptik oyle sut cekmekten korktular resmen
Konusulacak cok sey var zaten
Arda'yı korduğumuz falan yok.Sadece bütün yükü Arda'ya yüklediniz.Bu da savunulması gereken bir konu.Aynı şey Gökhan içinde geçerli.Avrupa çapında 2 futbolcumuz var.1'i hiç kuşkusuz Arda.Diğeri ise Gökhan Gönül'dür.
Çok kötü oynadılar :(
Arkadaşlar Gökhan geçen maçta berbattı derken Fenerbahçe de ki durumundan bahsettim.
Biraz yorumları okurken düşünelim nedemek istemiştir diye.
Herneyse sorun sadece Gökhan da değil zaten.Sorun genelde.
Ama Kişiye indirgemek gerekirse bana göre Gökhan ,Önder,Ceyhun,İsmail gibi adamların bu maçta oynamaması gerektiğini düşünenlerdenim...
Ama sakatımızda çoktu be kardeşim 😞
Yukarı tükürsem bıyık,aşağı tükürsem sakal.
Ne düşüneceğimi bende şaşırdım :((
Biraz yorumları okurken düşünelim nedemek istemiştir diye.
Herneyse sorun sadece Gökhan da değil zaten.Sorun genelde.
Ama Kişiye indirgemek gerekirse bana göre Gökhan ,Önder,Ceyhun,İsmail gibi adamların bu maçta oynamaması gerektiğini düşünenlerdenim...
Ama sakatımızda çoktu be kardeşim 😞
Yukarı tükürsem bıyık,aşağı tükürsem sakal.
Ne düşüneceğimi bende şaşırdım :((
Yazıklar olsun 2 gündür ölen askerlerimiz için oynasalardı bari.
emre ve arda cezalı duruma düştü eğer belçika biraz zorlarsa bosnanın maçlarına bile bakmaya gerek yok...
emre ve arda cezalı duruma düştü eğer belçika biraz zorlarsa bosnanın maçlarına bile bakmaya gerek yok...
2006 dan sonra 2010 da hayaL oLdu :!!&%&!
mac bitti skor belli
/topic down.
/topic down.
Ardanin bi taraflarini bu kadar kaldirirlarsa olacağı bu... Kendini Messi ile bir tutup ceza sahasi icinde kac kere 4 kisinin arasina giriyor..
Arda kim ya? Messi dediğiniz adamı şu barcada kupadan kupaya koşuyor? arda kim:. Herifi nike bile adam yerine koydu Fark yarat diye reklam filminde oynatiyor. Bu adam kendini Messi sanıyor şaka gibi ya.. 4-5 sene önce top toplayan adamı dunya yıldızı yapıp başımıza kurtarıcı diye koyarsanız böyle dünya kupası hayaliyle yaşarız..
Arda kim ya? Messi dediğiniz adamı şu barcada kupadan kupaya koşuyor? arda kim:. Herifi nike bile adam yerine koydu Fark yarat diye reklam filminde oynatiyor. Bu adam kendini Messi sanıyor şaka gibi ya.. 4-5 sene önce top toplayan adamı dunya yıldızı yapıp başımıza kurtarıcı diye koyarsanız böyle dünya kupası hayaliyle yaşarız..
Mucize gerekli 2010'a gitmemiz için =/
[F New]Solo Gitarist
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Yazıklar olsun 2 gündür ölen askerlerimiz için oynasalardı bari.
Taraftarlık bu değildir ❗ Yenince ''Oleyy biz yendik,biz buyuz işte'',yenilince yazıklar olsun demek!Takımına destek veriyorsan yenilincede vereceksin arkadaş ☕
Arda'ya veya Gökhan Gönül'e neden laf atıyorsunuz onu anlamadım.Adamlar illa her maçta iyi mi oynayacak.Messi'yi Süper Kupa maçında gördük.1-2tane şut çekti sadece başka bişey yapmadı .Ama diğer futbolcularda çok kötü oynadı.Neden böyle yaptılar bilemiyorum.
izlerken baya sinirlendim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap