Icerige atla
Extraloob

Bosna-Hersek - Turkiye [1-1]

· 187 Yanıt · 9.8K görüntüleme · Sayfa 7 / 10
Yanıtlar
|
|SicknesS| ⭐ 17y
Hakem Düzgün olur ise şans olmasada olur abi ya bu kadar rezil bir maç yöneten hakem görmedim.

WTS Hakem !! 😈

Dedigin gibi bu kadar rezil maç yöneten hakem görmedim, görecegimide sanmıyorum lanet olsun, bu kadar olmaz her yaptıgımız hareket sarı kart, durduk yere Fatih Hocayi tribüne yolladı bu kadar olmaz ya 😈
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Yediğimiz golde ki frikikte faul vardı diyen var mı ?
S
SLauGHTeR' ⭐ 18y
tüh yazık oldu yaw. böle hakem yok dünyada
ps: kuponda yattı :/
B
Black Rain ⭐ 19y
Sonucun 0 olacağını tahmin etmiştim. 🙄

PS: Geçmiş olsun.
R
Redefine ⭐ 19y
Hakettiğimiz'den daha fazlasını aldık.Belçika'da iyi bir savunma yapan takıma karşı çok zorlanacağız.
E
El Verano ⭐ 18y
arkdaşlar şansımızı soranlar oluyor açıklıyım..

Bizim 2 macıda puan kaybetmeden geçmemiz lazım bosnanında bir maçını yenilmesi buda ispanya maçı oluyor diğer maçtada yenilmesi yada berabere kalması gerekiyor rakibi hatırlamıyorum ama o macı yener gibime gelio kimse kendini fazla ümitlendirmesin..

bu arada ARDA KRAL ARDA GELECEĞİN TOPÇUSU Diyenlere yazık yani o ardanın kendi basına çalısması boş arkdaşlarına top atmaması kendisini göstermek için koce türkiye milli takımını rezil etti kademe anlayısı defansta 0 çok kopk bi takımdık daha ne diyelim..

Ahahaha,top oynamamış adam topçunun halinden anlayamaz.
Bir maç kral olur,bir maçta yerlerde olur..
|
|SicknesS| ⭐ 17y

Hakemin Bir Eliyle Topu alıp gol atmadıgı kaldı. 😈
G
GodLike ⭐ 19y

Bizim 2 macıda puan kaybetmeden geçmemiz lazım bosnanında bir maçını yenilmesi buda ispanya maçı oluyor diğer maçtada yenilmesi yada berabere kalması gerekiyor rakibi hatırlamıyorum ama o macı yener gibime gelio kimse kendini fazla ümitlendirmesin..

bu arada ARDA KRAL ARDA GELECEĞİN TOPÇUSU Diyenlere yazık yani o ardanın kendi basına çalısması boş arkdaşlarına top atmaması kendisini göstermek için koce türkiye milli takımını rezil etti kademe anlayısı defansta 0 çok kopk bi takımdık daha ne diyelim..

çok doğru söyledin...
E
El Verano ⭐ 18y

Kesinlikle en ufak bir müdahale yok,diyorum.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Kendini Messi sandı,3 kişinin arasına dalmaya kalktı.Oysa ki Messinin özellikleri farklı Arda'nın özellikleri farklı...İzlediğim en sinir bozucu Arda bugünkü Ardaydı... :!!&%&!
C
Cynosure ⭐ 19y

Arda ya suç atmamalısın Arda daha ne yapsın sorarım sizlere 2 net pozisyonda gökhan gönüle pas verdi ama gökhan gönül ne yaptı bozuk para gibi harcadı pozisyonları ayrıca arda nın 1 şutuda direkten döndü acaba o gol olsaydı bugün burda bu yorumu yapabilecekmiydin ?
E
EviLQin ⭐ 19y
GS li arkdaşlar gökhan gönülü suclarken iyidi bne kendi tarafımdan baktım ardayı suclu buldum 😉
top oynamamış diyenlerede söyliyim FenerBahçe altyapısında 2sene oynadım ve sakatlandım top oyanamayı bilmiyo diyenlere söyliyim bunuda..
C
Cynosure ⭐ 19y
arda nın vurduğu top direkten dönmeyip gol olsaydı bugün hepiniz arda diye bağıracaktınız ama naber hadi yalan deyin hadi...
X
Xplosive ⭐ 17y
GS li arkdaşlar gökhan gönülü suclarken iyidi bne kendi tarafımdan baktım ardayı suclu buldum 😉
top oynamamış diyenlerede söyliyim FenerBahçe altyapısında 2sene oynadım ve sakatlandım top oyanamayı bilmiyo diyenlere söyliyim bunuda..

Yahu böyle bir durumda da takım kavgasına dönüştürmeyelim olayı.
E
El Verano ⭐ 18y

Tarafsız olmadığımı mı düşünüyorsun?
Bu maçta Arda'da inanılmaz kötü oynadı.Peki ya Gökhan Gönül. Gökhan Gönül hangi maç iyi oynadı,hangi pozisyonu değerlendirdi? Hangi ortası isabetliydi,söyler misin?
C
Cynosure ⭐ 19y
ama yaptığı yoruma baksana ardaya suç atıyo madem fb alt yapısında oynadın biraz kendine bakıp kendini geliştirip bugün sahada ardanın yerinde sen olup gol atıp bizleri sevindirirdin o top gol olsaydı arda kral olacaktı gol olmadı berabere kaldık neymiş bütün suç ardanınmş...
E
EviLQin ⭐ 19y
Bn dönüştürmüyorum bu takımın yenilmesinde butu oyuncular suclu semihte kaçırdı ardada tuncayda sercanda gökhanda ama bi kişinin üstüne atıyosunuz bnde attım parladılar demekki kötü bişeymiş değilmi

Kimsenin üstüne yüklenmeden yorum yapın bütün takım sucluydu bu maçın böyle olmasından
B
Beatraax ⭐ 19y
Arkadaşlar burda bu takımı tutuyoruz bu adam güzel oynadı dememiz birşey kazandırmaz .
Futbol bir takım oyunudur, oynayamadık beraber kaldık .
Maç 90 dk.'ydı ve bitti ...
E
EviLQin ⭐ 19y
ama yaptığı yoruma baksana ardaya suç atıyo madem fb alt yapısında oynadın biraz kendine bakıp kendini geliştirip bugün sahada ardanın yerinde sen olup gol atıp bizleri sevindirirdin o top gol olsaydı arda kral olacaktı gol olmadı berabere kaldık neymiş bütün suç ardanınmş...

Sakatlandım diyorum anlamıyormusun sakatlanalı 4 sene oldu ama hala sızlamalar devam ediyor.
C
Cynosure ⭐ 19y
suçlu olan biri varsa oda fatih terimdir gökhan gönülü almakla hata yapmıştır sercan ile başlamayıp semihle başlayıp hata yapmıştır ayrıca sinirlenip trübüne gönderildi ve takım demorilize oldu...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: