Icerige atla
Extraloob

Bosna-Hersek - Turkiye [1-1]

· 187 Yanıt · 9.8K görüntüleme · Sayfa 6 / 10
Yanıtlar
B
Brooklyn ⭐ 18y
yazık.

ki ne yazık. 🤝
Windy
Windy ⭐ 19y
ben boyle rezil bir mac hayatimda izlemedim. takimiyla,taraftariyla,hakemiyle,yoneticisiyle,rakibiyle. ne kadar tiksinc bir macti bu. lanet olsun takim ruhu olmayan turk milli futbol takimina ...
E
El Verano ⭐ 18y
Milli takıma MİLLİ olmak için girenlere tek sözüm var :
KARAKÖY'DE de MİLLİ olunabiliyor.

Yazıklar olsun.
ALLAH BELANIZI VERSİN!

Gökhan Gönül, senin ne işin var milli takımda?
Yazıklar olsun ya...
P
Presence ⭐ 19y
Bi gol atamadık şu soytarı takımına
G
GodLike ⭐ 19y
ben boyle rezil bir mac hayatimda izlemedim. takimiyla,taraftariyla,hakemiyle,yoneticisiyle,rakibiyle. ne kadar tiksinc bir macti bu. lanet olsun takim ruhu olmayan turk milli futbol takimina ...

Aynen sana katılıyorum...

hele o gökhan gönül neler neler kaçırdı koskoca fenerbahçe de oynayan...
|
|SicknesS| ⭐ 17y

Teknik Direktör = Fatih Terim

Hakem Sn= Satılmış Oviç -.-" 😈
B
Beatraax ⭐ 19y

Sahayı'da katmamışsın ekliyim 😜
Bildiğin bizim merkez mah.'deki halı sahaya benziyo o ne be :!!&%&!
Şimdi ne şansımız var, nolucak bundan sonra ?
T
TorukMacto ⭐ 17y
Türkiye koyar
G
GodLike ⭐ 19y

Şansımız kalmadı artık biz kumda oynarız ancak bu futbolla
J
Journalist OP ⭐ 19y
Yavaş beyler fazla ileriye gitmeyelim 👍

Ps: yazık oldu ama allahtan ümit kesilmezmiş 😜
F
FruitFly ⭐ 18y
Geçmiş Olsun
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Nerde bu takımın ARDA'sı TUNCAY'ı SEMİH'i HAMİT'i....

Estonya maçında çıkıp oynamakla olmuyor.Yıldızsanız çıkıp bu maçta oynayacaksınız.Hepsi birbirinden rezil....
E
El Verano ⭐ 18y

Bundan sonra yapacağımız birşey yok.Gerçi kazansaydıkta, hayal işi gibiydi.
X
Xplosive ⭐ 17y
Bu dünya kupasında da ülkemi göremezsem bi 4 yıl daha nasıl beklerim? 😢
M
Minotoche ⭐ 17y
Hakem Düzgün olur ise şans olmasada olur abi ya bu kadar rezil bir maç yöneten hakem görmedim.
E
EviLQin ⭐ 19y
arkdaşlar şansımızı soranlar oluyor açıklıyım..

Bizim 2 macıda puan kaybetmeden geçmemiz lazım bosnanında bir maçını yenilmesi buda ispanya maçı oluyor diğer maçtada yenilmesi yada berabere kalması gerekiyor rakibi hatırlamıyorum ama o macı yener gibime gelio kimse kendini fazla ümitlendirmesin..

bu arada ARDA KRAL ARDA GELECEĞİN TOPÇUSU Diyenlere yazık yani o ardanın kendi basına çalısması boş arkdaşlarına top atmaması kendisini göstermek için koce türkiye milli takımını rezil etti kademe anlayısı defansta 0 çok kopk bi takımdık daha ne diyelim..
X
XER0 ⭐ 19y
yazık ☕
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bosna-Hersek'in onundeki 2 mactan birinde yenilmesi digerinde de ya yenilip ya berabere kalmasi ve bizimde onumuzdeki 2 maci yenmemiz gerekiyor. Bu da %5 falna. O kadar bile yok. Yani hoscakal Dunya Kupasi.
.NET
.NET ⭐ 19y
Reppi"]Türkiye koyar

Ne saçmalıyosun ? Post kasıcaksın bari burda yapma 🙄
[F New]Solo Gitarist
G
GodLike ⭐ 19y
arkdaşlar şansımızı soranlar oluyor açıklıyım..

Bizim 2 macıda puan kaybetmeden geçmemiz lazım bosnanında bir maçını yenilmesi buda ispanya maçı oluyor diğer maçtada yenilmesi yada berabere kalması gerekiyor rakibi hatırlamıyorum ama o macı yener gibime gelio kimse kendini fazla ümitlendirmesin..

bu arada ARDA KRAL ARDA GELECEĞİN TOPÇUSU Diyenlere yazık yani o ardanın kendi basına çalısması boş arkdaşlarına top atmaması kendisini göstermek için koce türkiye milli takımını rezil etti kademe anlayısı defansta 0 çok kopk bi takımdık daha ne diyelim..

Koskoca takımda birtek ardamı berbat oynadı? vede Arda kral geleceğin topçusudur!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: