yazık.
ki ne yazık. 🤝
yazık.
Milli takıma MİLLİ olmak için girenlere tek sözüm var :
KARAKÖY'DE de MİLLİ olunabiliyor.
Yazıklar olsun.
ALLAH BELANIZI VERSİN!
ben boyle rezil bir mac hayatimda izlemedim. takimiyla,taraftariyla,hakemiyle,yoneticisiyle,rakibiyle. ne kadar tiksinc bir macti bu. lanet olsun takim ruhu olmayan turk milli futbol takimina ...
ben boyle rezil bir mac hayatimda izlemedim. takimiyla,taraftariyla,hakemiyle,yoneticisiyle,rakibiyle. ne kadar tiksinc bir macti bu. lanet olsun takim ruhu olmayan turk milli futbol takimina ...
Sahayı'da katmamışsın ekliyim 😜
Bildiğin bizim merkez mah.'deki halı sahaya benziyo o ne be :!!&%&!
Şimdi ne şansımız var, nolucak bundan sonra ?
Sahayı'da katmamışsın ekliyim 😜
Bildiğin bizim merkez mah.'deki halı sahaya benziyo o ne be :!!&%&!
Şimdi ne şansımız var, nolucak bundan sonra ?

Reppi"]Türkiye koyar
arkdaşlar şansımızı soranlar oluyor açıklıyım..
Bizim 2 macıda puan kaybetmeden geçmemiz lazım bosnanında bir maçını yenilmesi buda ispanya maçı oluyor diğer maçtada yenilmesi yada berabere kalması gerekiyor rakibi hatırlamıyorum ama o macı yener gibime gelio kimse kendini fazla ümitlendirmesin..
bu arada ARDA KRAL ARDA GELECEĞİN TOPÇUSU Diyenlere yazık yani o ardanın kendi basına çalısması boş arkdaşlarına top atmaması kendisini göstermek için koce türkiye milli takımını rezil etti kademe anlayısı defansta 0 çok kopk bi takımdık daha ne diyelim..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap