Icerige atla
Extraloob

Bölüm İsteği

· 20 Replies · 1.7K views
U
Uykucu OP ⭐ 19y
South Park Dizisine Özel Bir Bölüm Açılsa.Oraya South Parkın Bölümlerini Avatarlarını Felan Koyarız.Kısaca Güzel Olur.
20 Replies
D
drotalion ⭐ 19y
ben onun yerine çizgi dünyası bölümü açılsın, onun içine en ünlü çizgi filimler hakkında bölüm açılsın:

south park, simsons, avatar (izleyen ve etkilenen baya var), hatta sponge bob bölümleri falan.
U
Uykucu OP ⭐ 19y
ben onun yerine çizgi dünyası bölümü açılsın, onun içine en ünlü çizgi filimler hakkında bölüm açılsın:

south park, simsons, avatar (izleyen ve etkilenen baya var), hatta sponge bob bölümleri falan.

Evet o daha güzel bir fikir 👍
M
Macro ⭐ 19y

Harika fikir Sponge Bob SquarePants, simsons falan güzel güzel olur
L
Liu ⭐ 19y
pokemon
Ps:Jiggy damlar şimdi ^^(misty) 😜 😁
S
pokemon

Beyblade'yi Unuttunya 🎅
L
Liu ⭐ 19y
pokemon

Beyblade'yi Unuttunya 🎅

yok yok jiggy in özel bi durumu var ^^
Pokemon 4ever dior 😜 😁
S
pokemon

Beyblade'yi Unuttunya 🎅

yok yok jiggy in özel bi durumu var ^^
Pokemon 4ever dior 😜 😁

Jigsaw Hala Sakladıgım Taso Koleksiyonum var 🎅
Çikaçu Felan Hepsi Var Yani 😁
L
Liu ⭐ 19y
yok o tasolara değil Hatunlara bakıyor =))
S
yok o tasolara değil Hatunlara bakıyor =))

Sana Bi Brook Taso'su Hediye Edem Yanında Hemşire , Polis vs.. Hatunlar Vardı Onlardanda Vardır Mutlaka 😁
Mislimi Mistlimi Bi Hatun Vardı Turuncu Kafaydı Onu Kırmıştım ama 🎅
L
Liu ⭐ 19y
Esas hatun o ya kırılır mı o hatun ya 😄
*Misty ^^
S
Esas hatun o ya kırılır mı o hatun ya 😄
*Misty ^^

Hacım İsimleri Pek Aklımda Değil . Pokemonu İzlediğim Zamanlarda Türkçeyi Zor Konuşuyordum Bide İng. Zor Ya 😁
L
Liu ⭐ 19y
ehehe =))
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
anime bölümüne yazın orası olmuyomu
ps:avatar için ayrı bi bölüm lazım gerçi 😈
D
drotalion ⭐ 19y
anime bölümü içinde avatar section açılır, bütün çizgidiziler biryere avatar biryere oh ne ala 😄
U
Uykucu OP ⭐ 19y
Up
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
bölüme istek olsaydfı yorum yazılırdı bence de fazlalık olabilir ama yani yinede ilgi görebilir diye düşünüyorum
I
ironEyE ⭐ 18y

acaba 4 ünden hangisini istiyorum 😈 up bncede bole bi yer açılsın hepsi içinde farklı bi bölüm açılsın çok gzl fikir bnce
S
SnowFlake ⭐ 18y

harika olur yha eğlencemize eğlence katarız 🎅
Q
Quincey ⭐ 18y
bence böyle bi bölüm anime dünyasının alt topici olarak açılabilir 😉

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: