South Park Dizisine Özel Bir Bölüm Açılsa.Oraya South Parkın Bölümlerini Avatarlarını Felan Koyarız.Kısaca Güzel Olur.
Bölüm İsteği
· 20 Replies · 1.7K views 0 reading
20 Replies
ben onun yerine çizgi dünyası bölümü açılsın, onun içine en ünlü çizgi filimler hakkında bölüm açılsın:
south park, simsons, avatar (izleyen ve etkilenen baya var), hatta sponge bob bölümleri falan.
south park, simsons, avatar (izleyen ve etkilenen baya var), hatta sponge bob bölümleri falan.
ben onun yerine çizgi dünyası bölümü açılsın, onun içine en ünlü çizgi filimler hakkında bölüm açılsın:
Evet o daha güzel bir fikir 👍
Harika fikir Sponge Bob SquarePants, simsons falan güzel güzel olur
pokemon
Ps:Jiggy damlar şimdi ^^(misty) 😜 😁
S
StarkDrache
⭐ 19y
pokemon
Beyblade'yi Unuttunya 🎅
pokemon
Beyblade'yi Unuttunya 🎅
yok yok jiggy in özel bi durumu var ^^
Pokemon 4ever dior 😜 😁
S
StarkDrache
⭐ 19y
pokemon
Beyblade'yi Unuttunya 🎅
yok yok jiggy in özel bi durumu var ^^
Pokemon 4ever dior 😜 😁
Jigsaw Hala Sakladıgım Taso Koleksiyonum var 🎅
Çikaçu Felan Hepsi Var Yani 😁
yok o tasolara değil Hatunlara bakıyor =))
S
StarkDrache
⭐ 19y
yok o tasolara değil Hatunlara bakıyor =))
Sana Bi Brook Taso'su Hediye Edem Yanında Hemşire , Polis vs.. Hatunlar Vardı Onlardanda Vardır Mutlaka 😁
Mislimi Mistlimi Bi Hatun Vardı Turuncu Kafaydı Onu Kırmıştım ama 🎅
Esas hatun o ya kırılır mı o hatun ya 😄
*Misty ^^
*Misty ^^
S
StarkDrache
⭐ 19y
Esas hatun o ya kırılır mı o hatun ya 😄
*Misty ^^
Hacım İsimleri Pek Aklımda Değil . Pokemonu İzlediğim Zamanlarda Türkçeyi Zor Konuşuyordum Bide İng. Zor Ya 😁
ehehe =))
anime bölümüne yazın orası olmuyomu
ps:avatar için ayrı bi bölüm lazım gerçi 😈
ps:avatar için ayrı bi bölüm lazım gerçi 😈
anime bölümü içinde avatar section açılır, bütün çizgidiziler biryere avatar biryere oh ne ala 😄
Up
bölüme istek olsaydfı yorum yazılırdı bence de fazlalık olabilir ama yani yinede ilgi görebilir diye düşünüyorum
acaba 4 ünden hangisini istiyorum 😈 up bncede bole bi yer açılsın hepsi içinde farklı bi bölüm açılsın çok gzl fikir bnce
harika olur yha eğlencemize eğlence katarız 🎅
bence böyle bi bölüm anime dünyasının alt topici olarak açılabilir 😉
Log in to write a reply.
Log In