Icerige atla
Extraloob

Böle bişey olmaz cani doktor (18+)

· 19 Yanıt · 2.0K görüntüleme
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
[facebook]cfs-l3-ash1/78792/594/168435363190294_51177.mp4[/facebook]

Yorum yapamıyorum miğdem kalktı!

http://www.facebook.com/video/video.php?v=168435363190294&oid=113844918683317&comments&ref=mf
19 Yanıt
X
xcorelli ⭐ 18y
yerimi burasi ^^
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
yerimi burasi ^^

yerini düşünücek kafamı kaldi makara:
X
Xanthos ⭐ 19y
Sezeryenin neresi canilik?
E
Extrowe ⭐ 16y
Bu doktorlarda ne mide var arkadaş elini sokuyor kesiyor fln böğk kusarım ben 😜
X
xcorelli ⭐ 18y

makara: makara:
S
Sacrifices OP ⭐ 16y

ilk defa izledim hem neşterle kesiyo hem parmak atıyo sonra elini sokuyo ıyyyyy anlatamıyorum daha
X
Xanthos ⭐ 19y

ilk defa izledim hem neşterle kesiyo hem parmak atıyo sonra elini sokuyo ıyyyyy anlatamıyorum daha

Senin sayende ben de ilk defa izlemiş oldum ama videonun başında Cesarean section yazıyor. Türkçesi " sezaryen ameliyatı"..

Bu arada TDK imla kılavuzundan doğrusunun sezaryen olduğunu öğrendim; az önce sezeryen yazdım. Türkçe öğretmenimden özür dilerim.
_
Normal dogum varken ne gerek var bunlara deriyi öyle germesi insanı bi garip hissettiriyor
S
Sacrifices OP ⭐ 16y

Senin sayende ben de ilk defa izlemiş oldum ama videonun başında Cesarean section yazıyor. Türkçesi " sezaryen ameliyatı"..

Bu arada TDK imla kılavuzundan doğrusunun sezaryen olduğunu öğrendim; az önce sezeryen yazdım. Türkçe öğretmenimden özür dilerim.

🍺 makara: makara:
U
Uprising ⭐ 19y
Gerçekten ustalık ve serinkanlılık isteyen mesleklerden biri en ufak bir hatada bile belki hasta daral:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
OMG.

Ps : ilk defa izledim korkunç birşey bu ya o.O
T
TanerUNER ⭐ 19y
daha çok arka plandaki müzik ilgimi çekti bu videoda 😁
K
KatilBamya ⭐ 16y
En heyecanlı yerinde bitti bebeği göremedik 😜
Z
ZikywaL ⭐ 19y
Jinekolog olmak istiyorum yaparım ben bunu sadece sonunda yeşil bi sıvı fışkırıyor ya orası iğrenç 😈
B
BayPipo ⭐ 16y
Bu doktorlarda ne mide var arkadaş elini sokuyor kesiyor fln böğk kusarım ben :P

Ama karşılığını çok iyi alıyorlar ^^
E
Extrowe ⭐ 16y
OMG.

Ps : ilk defa izledim korkunç birşey bu ya o.O
A
Avasin ⭐ 17y
Canilik mi ? 🙄
M
MainMagic ⭐ 18y
Normal dogum varken ne gerek var bunlara deriyi öyle germesi insanı bi garip hissettiriyor

Çocuk aldırırken veya doğum yapılamadığı zaman sezaryenle alıyolar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: