benim bu yaptıgım vahset avril yani global moda ozel mesaj atarak onun sabrını tasırdım daha 12 yasında bile deilim fake id ile girip kendi konumu uplıyorum ban ı hakettim
Böle insan olmaz olsun (((18+)))
· 8 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
B
BursaSporLu
⭐ 19y
yazık olmus Crying or Very sad
evet adam göz göre göre veriyo hayvanı o d,iğer hayvana Very Happy
B
BlackLighT
⭐ 19y
civciv kadar şirin hayvana yapılırmı bu Evil or Very Mad
dedimya malesef yapılıyo bu hala böle insanlarımız var Mad Crying or Very sad
çok gsl yanlıs yasık olmas cikcike
''benim bu yaptıgım vahset avril yani global moda ozel mesaj atarak onun sabrını tasırdım daha 12 yasında bile deilim fake id ile girip kendi konumu uplıyorum ban ı hakettim''
bunu mesin kullanıcısı yazmamıştır bunu _AvRiL_ yazmıştır mesin kullanıcısını banlayıp mesin kullanıcısı adına konuşmuştur kendini ne zannediyo acaba adamın arkasından konuşuyo erkeklik bukadar Evil or Very Mad
bunu mesin kullanıcısı yazmamıştır bunu _AvRiL_ yazmıştır mesin kullanıcısını banlayıp mesin kullanıcısı adına konuşmuştur kendini ne zannediyo acaba adamın arkasından konuşuyo erkeklik bukadar Evil or Very Mad
J
Jason Walker
⭐ 19y
''benim bu yaptıgım vahset avril yani global moda ozel mesaj atarak onun sabrını tasırdım daha 12 yasında bile deilim fake id ile girip kendi konumu uplıyorum ban ı hakettim''
istese önünden konuşamıycakmı o adamı bu site global mod yaptıklarına göre forum kullanımında senden/sizden daha üstün yanları var...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap