arkadaşlar 55 lvl bladerim var ama vizardlar nukerler gibi charlardan dolayı kasmak çok zor olmayan başladı adamlar tek atıyor ben yetişemiyorum 😄 acaba charı okcuya çevirsem herhangi bi eksiklik sorun olurmu.ilerde gene blader veya glavie ye çevirmeyi düşünüyorum.sizce bi sorun çıkarmı
Bladeri Okçuya çevirmek
· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
çıkmaz ama zahmetli olur nukerlerin olmadığı yerlere kur derim 🍿
çıkmaz ama zahmetli olur nukerlerin olmadığı yerlere kur derim 🍿
kafaya taktım okçuyla kascam ilerde dönerim 😄 51 lvl de bicheon hemen hemen skiller max durumda kaç gold gerekir sizce ?
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
55 lvl... Yol yakınken bow ol sen. Eğer ciddi ciddi kasıp süper bir char yapacağım diyorsan yardımcı olurum her konuda. Yok 70 olur kalır diyorsan bowa çevir kas gitsin 😉
Polgara"]55 lvl... Yol yakınken bow ol sen. Eğer ciddi ciddi kasıp süper bir char yapacağım diyorsan yardımcı olurum her konuda. Yok 70 olur kalır diyorsan bowa çevir kas gitsin ;)
yaz geliyor işe giricem pek pc başında olamıcam tbot kasıcak artık.yani pek ilgilenemicem char 55 lvl fire 50 de bicheon 51 cold 50 sence ne yapmalıyım eostayım int ci sayısı çok fazla yaratık düşmüyor bana tabiki 70 te bırakmaya niyetim yok en son lvl e kadar kasıcam bowla devam edip ilerde fire force blader yapsam die düşünüyorum
ozaman bowa dön bladeye göre çok rahat kasarsın 🍿 bide bota bırakçam diyosun bow en akıllıcası
yardımlar için saolun.ortalama kaç para gerekir sizce skilleri geri çekmek içn
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
55 lvl de çok gerekmez aslında.
Yaş kaç?
Yaş kaç?
Polgara"]55 lvl de çok gerekmez aslında.
Yaş kaç?
18 bitti
yardımlar için saolun.ortalama kaç para gerekir sizce skilleri geri çekmek içn
bu konuda yardımım dokunmaz bilmiyom çünkü 🙄 ama sana şimdiden kolay gelsin 👍
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Polgara"]55 lvl de çok gerekmez aslında.
Yaş kaç?
18 bitti
Akşam görüşelim geldiğimde süper bi charı hakediyorsun 😉
Polgara"]Polgara"]55 lvl de çok gerekmez aslında.
Yaş kaç?
18 bitti
Akşam görüşelim geldiğimde süper bi charı hakediyorsun 😉
merak ettim bu süper charı 😄
silkle çevirirsen artar bile sp ama o senın bladede hangı skıllerı actına baglı örneğin bow 80 lvl de ful max 165k sp ister blade 195k ister anasayfamızda skıl hesaplama programı var ordan destek al hesapsız adım atma
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap