HERKES DÜŞÜNCELERİNİ YAZABİLİRMİ LÜTFEN GİREN HERKES YAZSIN YAZMAYAN 😞 OLSUN 😊
Blader mı ? Dagger mı ? Sizce Hangisi Görüşleriniz
· 31 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
blader 😉
HADİ HADİ OFF BU KADAR MIII 😞
oynamasını bilene 2si de güzel karater. Unique kesemek isteyene Rogue. ölmek istemeyene Blader
Evt Daha Yokmu
CR0SSB0W 4eweR ama iLLa 2'sinden Birini Açıcaksan Eu R0GUE'den Sasma Derim
Special thx to FlexiCR0SSB0W 4eweR ama iLLa 2'sinden Birini Açıcaksan Eu R0GUE'den Sasma Derim
senin char cros mu ?
senin char cros mu ?
ewt 40 Lv CR0SSB0W çarım war 52 Spear Nukere Tek Attım, 58 Glavie' yatırdım bana yaklasamadı bile, Lvlıme Crit 7k wurdum ( Zerksiz) K0K0RU'Ya Dün Gece 8.6k Attım Zerksız. 1 ewente Gittigim Zmn Minimum 10 Ticket Alırım...
Special thx to Flexi S
Streetwise
⭐ 19y
oynamasını bilene 2si de güzel karater. Unique kesemek isteyene Rogue. ölmek istemeyene Blader
Cok güzel acıklamıs +1905
peki sana desemki dagger mı crosmu desem ve yanında hangi buf charı desem ne dersin ?
ewt 40 Lv CR0SSB0W çarım war 52 Spear Nukere Tek Attım, 58 Glavie' yatırdım bana yaklasamadı bile, Lvlıme Crit 7k wurdum ( Zerksiz) K0K0RU'Ya Dün Gece 8.6k Attım Zerksız. 1 ewente Gittigim Zmn Minimum 10 Ticket Alırım...
ne yalan söyeyeyim enteresan. O zaman karşındaki glave ci ezikmiş. Ben lvl 24 ken evente gittim 26 cross bow bana 100-150 zar zor vuruyordu, ben ona 700 falan (glave ciyim). Lvl 28 ken 24npc glavie imle kokurulara zaten ben 2 K ya yakın vuruyordum tekte iniyorlardı. O zaman senin pvp yaptıgın char lar cok ezikmiş...
ewt 40 Lv CR0SSB0W çarım war 52 Spear Nukere Tek Attım, 48 Glavie' yatırdım bana yaklasamadı bile, Lvlıme Crit 7k wurdum ( Zerksiz) K0K0RU'Ya Dün Gece 8.6k Attım Zerksız. 1 ewente Gittigim Zmn Minimum 10 Ticket Alırım...
ne yalan söyeyeyim enteresan. O zaman karşındaki glave ci ezikmiş. Ben lvl 24 ken evente gittim 26 cross bow bana 100-150 zar zor vuruyordu, ben ona 700 falan (glave ciyim). Lvl 28 ken 24npc glavie imle kokurulara zaten ben 2 K ya yakın vuruyordum tekte iniyorlardı. O zaman senin pvp yaptıgın char lar cok ezikmiş...
pardn 58 deil 48 😄 yanlıslık 0ldu ama dıger yazdıklarım yemın ederım d0gru
Special thx to FlexiCR0SSB0W 4eweR ama iLLa 2'sinden Birini Açıcaksan Eu R0GUE'den Sasma Derim
peki sana desemki dagger mı crosmu desem ve yanında hangi buf charı desem ne dersin ?
CR0SS 4eweR
Special thx to Flexi
ewt 40 Lv CR0SSB0W çarım war 52 Spear Nukere Tek Attım, 48 Glavie' yatırdım bana yaklasamadı bile, Lvlıme Crit 7k wurdum ( Zerksiz) K0K0RU'Ya Dün Gece 8.6k Attım Zerksız. 1 ewente Gittigim Zmn Minimum 10 Ticket Alırım...
pardn 58 deil 48 😄 yanlıslık 0ldu ama dıger yazdıklarım yemın ederım d0gru
o zaman inanırım 😊
CR0SS 4eweR
peki bufu ne olmalı cleric mi warlock mu bard mı ?
bard warlock olmaz bana göre ya cleric yada bard 80 xbow kastım yan skil barddı gayette memnundum.
B
BlackLighT
⭐ 19y
lwl 40 daggerla 1vs 1 de her türlü alırım bladeyi ☕
52 lwl nukere tek atıyorum...
geçende 64 lwl adama 2700 vurdum
zerkli hunlara 17 k crit vuruyorum gerisini sen düşün 😄
52 lwl nukere tek atıyorum...
geçende 64 lwl adama 2700 vurdum
zerkli hunlara 17 k crit vuruyorum gerisini sen düşün 😄
CR0SS & Bard Mastery Lv 10 (Speed İçin) Yan 0larakda Cleric Git...
Special thx to FlexiKesinlikle Blader En Azınmdan Eu Dagger Gibi Yatmıo;)
CR0SS & Bard Mastery Lv 10 (Speed İçin) Yan 0larakda Cleric Git...
yani 10 lvl bard 90 cleric 90 dagger mı diosn ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap