2 gün sonra bu telefonu alıyorum.
Var mıdır - ve + yönlerini sayabilecek kullanıcıları ?
Special thx to Flexi
Special thx to FlexiBis aboneliği yapmicaksan hic bbye bulaşma. 8520 giriş seviyesi bir akıllı telefon. Sinir olduğum tek şeyi tuşları. Mesaj yazarken tak tak ses geliyor.
Bis aboneliği yapmicaksan hic bbye bulaşma. 8520 giriş seviyesi bir akıllı telefon. Sinir olduğum tek şeyi tuşları. Mesaj yazarken tak tak ses geliyor.
aynen bende o rahatsiz edici tus sesi yuzunden bold ariyorum:D
Bis aboneliği yapmicaksan hic bbye bulaşma. 8520 giriş seviyesi bir akıllı telefon. Sinir olduğum tek şeyi tuşları. Mesaj yazarken tak tak ses geliyor.
aynen bende o rahatsiz edici tus sesi yuzunden bold ariyorum:D
ben komple kurtuldum tuş sesinde İphone 4ever 😁
Çok sık mesajlaşan, telefonda oyun oynamayan, boş zamanlarında elini telefona atıp arkadaşlarla mesajşlaşayım diyen biriysen blackberry tam sana göre bir telefon. Ancak bu söylediğim özelliklerin tam tersine sahipsen, elini telefonuna atıp oyun oynamak istiyorsan kesinlikle iPhone öneririm.
Special thx to FlexiÇok sık mesajlaşan, telefonda oyun oynamayan, boş zamanlarında elini telefona atıp arkadaşlarla mesajşlaşayım diyen biriysen blackberry tam sana göre bir telefon. Ancak bu söylediğim özelliklerin tam tersine sahipsen, elini telefonuna atıp oyun oynamak istiyorsan kesinlikle iPhone öneririm.
1. söylediğin tipteki özelliklere sahibim, sürekli mesajlaşırım kız arkadaşımla yahut arkadaşlarımla, bbm özelliğide ilgimi çekiyor. Ayrıca BB internet paketini de her ay kullanarak sürekli sitede de aktif olmayı planlıyorum okuldayken. Tuş sesi olayını birkaç kişi şikayet etmiş, hocanın önünde oturuyorum. Umarım çok sorun yaratmaz bana 😁
2 Ay kullanılmış alacağım, 300 TL ye. Fiyat çok mu sizce?
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap