Icerige atla
Extraloob

Blackberry 8520 Curve'e 9700 teması yüklemek ?

· 9 Yanıt · 2.5K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Elimde Blackberry 8520 Curve var, bu temayı telefonuma uygulamak istiyorum. Tema aslen OS7 işletim sistemine ait fakat bazı yerlerde OS5 için de uygulamışlar, fakat nereye baktıysam kırık linkler buldum. 8520 de bu temayı kullanan arkadaşlarım var, ve yaklaşık 2 aydır uğraşıyorum bunu yapabilmek için. Eğer yardımcı olabilirseniz bana bu konuda, minnettar kalırım.

Şimdiden çok teşekkürler. ❤️
Special thx to Flexi
9 Yanıt
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
up.
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
up.
Special thx to Flexi
A
Arcadia ⭐ 17y
OS7 sürümü daha çıkmadı onu bulamassın da buna %90 benzeyen OS6 sürüm var o da BB'nin official sitesinde downloads kısmında var 6.0.0.448 i indir en kullanışlısı o şuan için
F
frityus ⭐ 17y
OS7 sürümü daha çıkmadı onu bulamassın da buna %90 benzeyen OS6 sürüm var o da BB'nin official sitesinde downloads kısmında var 6.0.0.448 i indir en kullanışlısı o şuan için

azcık araştırdım bu arkadaşın dediği tarzda bişeyler yazıyordu
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Benimki OS5 bro, OS6'ya güncellenmiyor 8520'ler. En azından Blackberry Desktop Manager ile denedim ama güncelleyemedim.
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
up.
Special thx to Flexi
A
Arcadia ⭐ 17y
Butun os6 modelleri os5 surumune uygun sen yapamamissindir buyuk ihtimalle netten resimli anlatimlar var onlari kullanarak yap
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Butun os6 modelleri os5 surumune uygun sen yapamamissindir buyuk ihtimalle netten resimli anlatimlar var onlari kullanarak yap

BB'Nin offical sitesinde bulamadım bro yahu, sen bulduysan bi link verebilir misin rica etsem ❤️
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: