Almak için param hazır, kullananların eleştirilerini alayım dedim. Beyaz alacağım.
Şarjı iyi gidiyor mu ?
Ses kalitesi iyi mi?
Kullanabilirliği mevcut mu ?

Şarjı iyi gidiyor mu ?
Ses kalitesi iyi mi?
Kullanabilirliği mevcut mu ?

Special thx to Flexibeyaz alma oyuncak telefon gibi oluyo. Siyahını al. Jarjı sabahtan akşama kadar falan dayanır işte fazla zorlamazsan 😄 Ses kalitesi normal, kamera kalitesi 0 falan fıstık :D
Special thx to FlexiBeyazın tuş ışıkları kötü gözüküyor, bende siyah var geçen gün aldım pek gözlemleyemedim.
Special thx to FlexiBeyazı aldığın zaman anlarsın. Sonra pişman olma ama söyliyim :D

Barbaros beğenmedinmi pişmanmısın aldığına? 😁
Aklın var ise BB almazsın. Tek artısı kulaklıkta eksta boost var daha yüksek alıyorsun sesi. Baska hic bir ekstrası yok. Yok BBMmis yok msnmi yok feysmis hepsi icin internet pakedin olması gerekli bedava degil. Ek olarak normal telefona göre interneti cok yavas. Ha eger ergenekondan alacaklar beni iceri diye tırsıyorsan al kullan. Dinlenemeyen tek telefon özelligine sahip-mis-. O kadar berbat menüsü var ki. Sanarsın oyuncak telefon kullanıyorsun. Ek olarak asırı kasıyor. RAM programı kullanıyorum ek olarak yüksek hafızası olan bir sd hafıza kartım var ona ragmen yavaslıyor.
Özet: I-Phone aldıgım gün satmayı gectim BB'yi bildigin cöp konteynırına atacagım
Special thx to FlexiAndroid power ❤️ :P
Android power ❤️ :P
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap