Icerige atla
Extraloob

Blackberry 8520 Curve kullananlar ?

· 30 Yanıt · 3.8K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Almak için param hazır, kullananların eleştirilerini alayım dedim. Beyaz alacağım.

Şarjı iyi gidiyor mu ?
Ses kalitesi iyi mi?
Kullanabilirliği mevcut mu ?

Special thx to Flexi
30 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
beyaz alma oyuncak telefon gibi oluyo. Siyahını al. Jarjı sabahtan akşama kadar falan dayanır işte fazla zorlamazsan 😄 Ses kalitesi normal, kamera kalitesi 0 falan fıstık 😄
E
EmmaW ⭐ 19y
telefonu kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım sırf bbm için kullanıyor bbm de konuşucak baya arkadaşın varsa al ama yoksa bence boşver gitsin başka telefonlara bak
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
beyaz alma oyuncak telefon gibi oluyo. Siyahını al. Jarjı sabahtan akşama kadar falan dayanır işte fazla zorlamazsan 😄 Ses kalitesi normal, kamera kalitesi 0 falan fıstık :D

Feys, müzik, mesaj vs kaç saat dayanır yani ? Beyaz cool duruyor beyaz alıcam 😄
Special thx to Flexi
L
Lordzek ⭐ 16y
Beyazın tuş ışıkları kötü gözüküyor, bende siyah var geçen gün aldım pek gözlemleyemedim.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Beyazın tuş ışıkları kötü gözüküyor, bende siyah var geçen gün aldım pek gözlemleyemedim.

Yok be broo, nasıl zevkiniz var sizin hayran kaldım ben beyaza.
Special thx to Flexi
A
Addicted ⭐ 19y
Beyazı aldığın zaman anlarsın. Sonra pişman olma ama söyliyim 😄
L
Lordzek ⭐ 16y
Beyazı aldığın zaman anlarsın. Sonra pişman olma ama söyliyim :D

gerçekten aldıktan sonra pişman olacaksın. bizden demesi
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Barbaros beğenmedinmi pişmanmısın aldığına? 😁
L
Lordzek ⭐ 16y
Barbaros beğenmedinmi pişmanmısın aldığına? 😁

beyaz alsaydım öyle olurdum ama siyahından memnunum ☕
K
Ben bizzat kullandım yazdan beri parçaları çok pahalı herkesin elinde var ondan bende kardeşime verdim.Kullanışlımı evet fakat kamerasının ömrü var belli bir süre sonra kalitesi bozuluyor.

Sana tavsiyem git galaxy ace al hayran bıraktı kendine 😄
I
Infinity ⭐ 18y
takoz blackberry 😆

iphone 4 ❤️
Y
yunusx32 ⭐ 15y
9700 bold kullanıyorum gayet memnunum 8520 alma derim 9300 al ! en fazla 100 lira oynar arada .
.NET
.NET ⭐ 19y
Aklın var ise BB almazsın. Tek artısı kulaklıkta eksta boost var daha yüksek alıyorsun sesi. Baska hic bir ekstrası yok. Yok BBMmis yok msnmi yok feysmis hepsi icin internet pakedin olması gerekli bedava degil. Ek olarak normal telefona göre interneti cok yavas. Ha eger ergenekondan alacaklar beni iceri diye tırsıyorsan al kullan. Dinlenemeyen tek telefon özelligine sahip-mis-. O kadar berbat menüsü var ki. Sanarsın oyuncak telefon kullanıyorsun. Ek olarak asırı kasıyor. RAM programı kullanıyorum ek olarak yüksek hafızası olan bir sd hafıza kartım var ona ragmen yavaslıyor.
Özet: I-Phone aldıgım gün satmayı gectim BB'yi bildigin cöp konteynırına atacagım
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Aklın var ise BB almazsın. Tek artısı kulaklıkta eksta boost var daha yüksek alıyorsun sesi. Baska hic bir ekstrası yok. Yok BBMmis yok msnmi yok feysmis hepsi icin internet pakedin olması gerekli bedava degil. Ek olarak normal telefona göre interneti cok yavas. Ha eger ergenekondan alacaklar beni iceri diye tırsıyorsan al kullan. Dinlenemeyen tek telefon özelligine sahip-mis-. O kadar berbat menüsü var ki. Sanarsın oyuncak telefon kullanıyorsun. Ek olarak asırı kasıyor. RAM programı kullanıyorum ek olarak yüksek hafızası olan bir sd hafıza kartım var ona ragmen yavaslıyor.
Özet: I-Phone aldıgım gün satmayı gectim BB'yi bildigin cöp konteynırına atacagım

Abi niye bu kadar korkutuyorsun ki şimdi 😄 Maddi imkanlar buna elveriyor aslında şuan, kendi paramla alıyorum. Onun için yine de sorayım dedim nedir ne değildir, yoksa alacağım kesin yani 😄
Special thx to Flexi
.NET
.NET ⭐ 19y
Abi ben cidden BB furyası döndü dolandı diye denemek maksadı ile aldım. Aldıgıma daha aldıgım ilk saniye pisman oldum. Geri götürdüm de almadılar. Hattı taktım zaten yarım saatte acılıyor telefon. Girdim Özsüt'e kahve istedim ve bu salak telefonun menüsünü görünce ciddi sekilde agzımdaki kahveyi tükürdüm. 😄 Alınmaz bu telefoon. Olan E-72'ime oldu naptıgımı bile bilmiyorum 😄
[F New]Solo Gitarist
R
RoqA ⭐ 17y
Android power ❤️ 😜
K
Android power ❤️ :P

aynen 🤘
E
EmmaW ⭐ 19y
Android power ❤️ :P

🤘 🤘
S