Icerige atla
Extraloob

BitterSweet Galatasaray Maçında !

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
L
Leader OP ⭐ 19y
BitterSweet Galatasaray Maçında !

Evet arkadaşlar sizler için Ultraslan ile Kadir Has Stadyum'una çıkarma yaptık , denedik test ettik gayet hoş bir mekan 😁 ❤️ sizleri fazla sıkmadan görüntülere geçeyim... 🤘

Maç görüntüsü

12 Yanıt
W
Vuhuu çok güzel fotolar.Bende G. Antep'e geldiğinde gideyim demiştimde 25 liram yoktu cebimde 😜
A
Atmosfere bakın. ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
wuhuuuuu muhteşem bir topic çok tatlı güzelim ellerine sağlık bende tüm gün tv de bu stadın atmosferini merak etmiştim ntv'yi özellikle izlemiştim fotoları görünce kendimi ingilterede zannettim her stat böyle olsa keşke ts halen stat yapacak yazık görüp utansınlar tüm takımı sattılar bir futbolcu almadıkları gibi paralar nerede meçhul helal olsun stat bingo olmuş ufak ama çok cici gayet harika umarım diğer takımlarda hemen statlarını yaparlar bir avrupa ülkesi olmamız için daha 500 yıl var 😄
W
wuhuuuuu muhteşem bir topic çok tatlı güzelim ellerine sağlık bende tüm gün tv de bu stadın atmosferini merak etmiştim ntv'yi özellikle izlemiştim fotoları görünce kendimi ingilterede zannettim her stat böyle olsa keşke ts halen stat yapacak yazık görüp utansınlar tüm takımı sattılar bir futbolcu almadıkları gibi paralar nerede meçhul helal olsun stat bingo olmuş ufak ama çok cici gayet harika umarım diğer takımlarda hemen statlarını yaparlar bir avrupa ülkesi olmamız için daha 500 yıl var :D

Haklısın abi adamlardan kaç sene öteden geliyoruz.Bknz :Galatasaray'a ; sahanın çimleri kalkıyor 😜 Bir saha yaptıralım dedik işçiler 15 defa reklam oldu paramızı alamıyoruz diye nedir bu ya 😗 .Birde soruyoruz Bulgaristan girdi Romanya girdi biz neden giremiyoruz Ab'ye diye 😆
N
Nebula ⭐ 19y
İnsan gelirde bi selam verir be,batı kapısında arama yapıyordum 😉
Nerden tanıycaksan tepemde charımdaki gibi isim mi yazıyor 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
batı kapısında aramamı orada görevlimisin uuu çok iyi bu be güzelim ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sen buralarda mısın kuzum 😄
L
Leader OP ⭐ 19y
İnsan gelirde bi selam verir be,batı kapısında arama yapıyordum 😉
Nerden tanıycaksan tepemde charımdaki gibi isim mi yazıyor :P

bidahakine görüşürüz 😘
O
Old School ⭐ 19y
Bizde Ankara da takılalım en son ankaragücü-ankaraspora gitmiştim feenrbahçe olmayınca zevk vermiyor 😁 ne güzel hacettepe kombinede vardı şimdi düşünce almıycam 😎
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Atmosfere bakın. ^^
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Yahu stat yapıldı kaç ay oldu ^^ bana daha kısmet olmadı gitmek.. Çoğu zaman dersler engel oldu bazı zamanlar ise 3kuruşu bir araya getiremedim 😜 Ama ilk BJK maçına param olmasa da çalıp gideceğim ^^
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: