Icerige atla
Extraloob

Facebook`Da Galatasaray Fenerbahçe`Yi Geçti [Güncel]

· 38 Yanıt · 10K görüntüleme
A
Achilles OP ⭐ 18y
Arkadaşlar haftada 1 kez güncelleyeceğim.

Fenerbahçeli arkadaşlar artık bunu anlayın Galataray Number One.Taraftar olarakda Galatasaray önde.Bunu kabul edin.

38 Yanıt
X
Xplosive ⭐ 17y
Geçebileceği tek yer facebook zaten. 😆
M
MoonLife ⭐ 19y
Geçebileceği tek yer facebook zaten. 😆

sonuna kadar katılıyorum 😆
A
Achilles OP ⭐ 18y
Her yerde geçeriz.com
I
Her yerde geçeriz.com

Hiç gülüceğim yoktu 😆 😆 😆
P
Prada ⭐ 19y
böyle bi topic açıp altına tartışmayalım yazmak ultrakomik bir olay 😆
E
e-con ⭐ 17y
4ever GALATASARAY
A
Achilles OP ⭐ 18y
Hadi bakalım tartışalım.

1.564.000 + kişiyle nasıl başa çıkacaksınız
A
Achilles OP ⭐ 18y
Tartışın hadi çok istiyorsanız en fazla topic kilitlenir 😆
X
Xplosive ⭐ 17y
Söylemeden geçemiyorum. Sizin taraftarınız pc başında oturup böyle gereksiz şeylere tıklarken biz derbilerde stadta bağırıyorduk. Taraftarlık + takımların büyüklüğü f.book gibi nanelerle ölçülmez. Ya fenerbaçeli dostlarımın evinde pc yoksa? Ya facebooka üye olmayanlar varsa? Aynı durum 6s için de geçerli.
Geçiniz.com 😗
G
Söylemeden geçemiyorum. Sizin taraftarınız pc başında oturup böyle gereksiz şeylere tıklarken biz derbilerde stadta bağırıyorduk. Taraftarlık + takımların büyüklüğü f.book gibi nanelerle ölçülmez. Ya fenerbaçeli dostlarımın evinde pc yoksa? Ya facebooka üye olmayanlar varsa? Aynı durum 6s için de geçerli.
Geçiniz.com 😗

Yapma be.Madem gereksiz neden gazetelerde veya TV de büyük bi haber olarak gösterildi ?
M
Minotoche ⭐ 17y
Geçiniz.com 😗

galatasaray fan page 19 Mayıs'da açıldı buda ligin sonuna geliyor.Taraftarın stada gidip bağırmasına gerek kalmadı anlamına geliyor 😁
X
Xplosive ⭐ 17y
Geçiniz.com 😗

Yapma be.Madem gereksiz neden gazetelerde veya TV de büyük bi haber olarak gösterildi ?

Haha sen türk medyasını bilmiyor musun?
Olay olsa abartılır da abartılır insanların önüne atılır. Sırf haber yapmış olmak için böyle haberleri sunuyorlarsa size siz buna dikkate almayın. 😆
Ps: Hiçbir sanal eğlence stada gidip canlı canlı destek olmakla bir tutulmaz. Facebook işlerini geçiniz.
A
Achilles OP ⭐ 18y
Castle sen stadda bağırırsın biz tvmizin başında bağırırız takımını desteklemek için stada gitmeye gerek yok.Adamın parası yok yaşı küçük tek gidemiyor takım tutman için illa stada gidiceksin diye birşey yok anla bunu kabullen galatasaray sizden önde ve bunu nedense kabullenemiyorsunuz.bunuj size çok acı bir şekilde kabulleteceğiz...
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
Castle sen stadda bağırırsın biz tvmizin başında bağırırız takımını desteklemek için stada gitmeye gerek yok.Adamın parası yok yaşı küçük tek gidemiyor takım tutman için illa stada gidiceksin diye birşey yok anla bunu kabullen galatasaray sizden önde ve bunu nedense kabullenemiyorsunuz.bunuj size çok acı bir şekilde kabulleteceğiz...

hop orda dur gerçek Gsli stada gider maçını seyreder bu febe ve bjk içinde geçerli
C
Cynosure ⭐ 19y
Her yerde geçeriz.com

Hiç gülüceğim yoktu 😆 😆 😆
gülme bi düşün yada anket yap kardeşim nerde yaşıyosan 😘 sokaktan geçenlere sor toplam 20 kişiye mesela türkiyenin en büyük klubü kim samimi olarak soruyorum de sonra buraya gel anketin cevabını yaz kim en büyük anlayalım 👍
I
Inception ⭐ 18y
ben bu konuyu vermiştim aslında atoş ama neyse 😄
Facebook gibi dünyanın en iyi sitelerinden birinide hafife almayın derim.Uçan kuş oraya üye...
Tabi şuda var takımın büyük olduğunu taraftar sayısı değil aldığı kupalar belirler...Bu konudada Galatasarayın başarısını kimse inkar edemez... 😊
A
Achilles OP ⭐ 18y
25 bin kişi da aramıza katıldı.Birazdan Güncelleyeceğim.
I
Inception ⭐ 18y
25 bin kişi da aramıza katıldı.Birazdan Güncelleyeceğim.

zaten aramızdalardı sadece facebook fan'a katıldılar 🍺
I
invaders ⭐ 18y
Geçiniz.com 😗

galatasaray fan page 19 Mayıs'da açıldı buda ligin sonuna geliyor.Taraftarın stada gidip bağırmasına gerek kalmadı anlamına geliyor 😁

doğru söylüyosun bunun yanında Facebook daki GS fanclub Galatasaray ın ligden sonra olan maçlarına gitti ve GS tv de pankartlarını görüntüledi

fenerbahçelilerin evinde pc yoksa demiş ztn bu yarışı fener bahçeliler başlattı ve GS Fanclub ü hakclediler yeni açılan sayfada GS Fanclub Geçince Bütün f5 liler şaşırdılar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: