Icerige atla
Extraloob

bilgisayar açılmıyor

· 13 Yanıt · 1.9K görüntüleme
S
SURGEON OP ⭐ 19y
bilgisayar açılma sorunu

kuzey fanı hiç dönmüyor. arada bir çalışmaya başlıyor sonra tekrar duruyor. bugün ramleri söktüm(çünkü pc açılırken ram uyarısı vermedi. acaba ramlerdemi bir sorun var dedim ama yokmuş).pc açılırken harddisk ışığı full yanıyor. ekran hiçbir şekilde gelmiyor. diğer fanlarda sorun yok. anakart ışığıda yanıyor. sadece kuzeyköprüsü fanı çalışmıyor. yardımları bekliyorum.

bide fan perçimlenmiş hiçbirşekilde sökemiyorum. sınavdaa var uğraşamadım. acaba fan çalışmadığı için anakart kendini başlatmıyormu.?

yardımlarınızı bekliyorum
13 Yanıt
S
SURGEON OP ⭐ 19y
yokmu başka önerisi olan Laughing
T
T_JeSuS_R ⭐ 19y

bilgisayar açılma sorunu

kuzey fanı hiç dönmüyor. arada bir çalışmaya başlıyor sonra tekrar duruyor. bugün ramleri söktüm(çünkü pc açılırken ram uyarısı vermedi. acaba ramlerdemi bir sorun var dedim ama yokmuş).pc açılırken harddisk ışığı full yanıyor. ekran hiçbir şekilde gelmiyor. diğer fanlarda sorun yok. anakart ışığıda yanıyor. sadece kuzeyköprüsü fanı çalışmıyor. yardımları bekliyorum.

bide fan perçimlenmiş hiçbirşekilde sökemiyorum. sınavdaa var uğraşamadım. acaba fan çalışmadığı için anakart kendini başlatmıyormu.?

yardımlarınızı bekliyorum

şimdi fan ile anakartın çalışması arasında hiç bir bağıntı yok anakarta güç geliyormu ilk once ondan emin ol sonra işlemci ve diğer donanımlara bak senin dediğin fan işlemci fanı olmalı onu zaten çıkartma gereksiz geri takarken sorun yaşarsın powersub ına bak kablolarında sorun olabilir ekran kartında da sorun olabilir görüntü yoksa
L
Talhanın bilgasaya cök Serkan'ım Mr. Green Nasıl olsa o bizi sattı Razz
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

Talhanın bilgasaya cök Serkan'ım Mr. Green Nasıl olsa o bizi sattı Razz

şşş:D yok ole dava haha
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
serkan monitör açık mı ?
M
mai_mai ⭐ 19y

serkan monitör açık mı ?

Puhahahaha Mr. Green , kusura bakmayın tutamadım kendimi . Kanka uğraşma çağır eve tamirciyi halletsin.
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green gulmeyin adam gelicek simdi evde ben varım size bişey olmaz sanal aelmciler siz ismiyle karsı karsıyasınız ben cismiyle valla alayıma dolar gecer nese monitor kapalı ilker Very Happy
Z
Zardock ⭐ 19y
fan calısmıyo dıye pc acılmama yapmaz yav ya hardiskte sorun vardır yada anakartında satamı idemı kullanıyosun
yada hıc ugrasma at çöpe Razz
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
ide ide^^ bu arada senin mesajı biri uyarmıs:D
Z
Zardock ⭐ 19y
lol takarım uyarıya ehuehue
ana kart ustunde ide 1 ide 2 diye hdd nın baglandıgı yer varya onun yerını bı degıstırıp dene ide1 deyse 2 yı dene bende yapmıstı bı kere ide 2 de su an calısıyo ılgınc ama dogru ehuue
R
RollsRoyce ⭐ 19y

ide ide^^ bu arada senin mesajı biri uyarmıs:D

kim kim ben tabii ki Mr. Green
P
PsPasha ⭐ 19y
banada olmustu...ekran kartını cıkart-tak yap geçer extraokk tozdan olmustur

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: