Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bilgisayarda hiç bi problem yokken bir anda kapandı ve açılmıyor sorun ne olabilir acaba fikirlerinizi bekliyorum.
Bilgisayar kapandı açılmıyor
· 15 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
açılma sesi geliyorda ekran gelmiyormu yoksa hiç elektrik gelmiyormu pcyi açınca ?
B
batuhan 3X
⭐ 15y
kapanması reset atması normaldir havalardan ama acılmaması kötü . reset olayları sıcaklıktan derdimde acılmaması son yaptıgın seylerle alakalı olabılırmı acaba ?=
power tuşuna basıyorum hiç bi hareketlenme yok hacı 😞
power supplydede sorun olabilir şimdi powere basınca bi hareketlenme yok diyorsan.Benim pcde powere basınca açılıyordu ama ekran yoktu ve dvdden sesler geliyordu pc dvddyi okumassa çalışmıyordu dvdyi komple söktüm kasadan bi problemim kalmadı artık değiştiricem dvdyi bozulmuş meret 😊
en iyisi yarın bi bilgisayarcıya götürmek olcak heralde off 😄
aynen power supplydedir sorun yüksek ihtimal
onur faceden mesaj atmıştım 40ına bastınmı diye cevap alamadım sonra 😄
yazmıştım burak dün ama sanırım gitmemiş bendede gözükmüyo giden mesaj şimdi farkettim 😄
Eğer anlıyorsun kasayı aç arka tarafta Psu var oraya bak %99 psu'da sorun var yada Pc'nin power kablosunu taktığın prize telefon şarjı felan tak şayet elektrik geliyorsa %99 olan ihtimal %100 sorun psu ve biraz masraf etmen gerekir. ☕
ne kadar bi masraf 😞
Monitörü ters çevir 👍
Dalganı başka bi yerde geç kardeşim.
ne kadar bi masraf :(
Eğer yandıysa kaç W almak istediğine bağlı bana sorarsan 500w güçte bir psu al ki ilerde ekran kartı alırsan psu ile uyum sağlasın sorun çıkarmasın fiyat biraz tuzlu gelebilir ama kadıköy piyasasında genelde biraz daha uygun oluyor ve dedim gibi 500w aşağı alma ilerde sorun yaşarsın. ☕ 🍺
100Liradan başlıyor 500w'lıklar..
Temet Nosce
⭐ 17y
Power tuşuna basınca donanımlarına hiç elektrik gelmiyor ise, anakartı yakmış olabilirsin. Yada PSU bozulmuş olabilir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap